Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nadziejka88 wrote:Witajcie wszystkie.
Izaura powodzenia na histero. Ja lepiej histero wspominam niż te dziadostwo hsg.
Ena kiedy monitoring. Ja tez mam podobne wyniki i powiedzial dr ze bylam szczpiona wiec ok.
Emilka nie będzie problemu z dwoma dniami zwolnienia. Maksymalnie dają dwa tyg i ty decydujesz na ile chcesz.
Ona powodzenia na wizycie i czekamy na wieści. A po co ci rada z zakresu prawa pracy. Planujesz podjąć jakas prace teraz? -
Cześć
Izaura powodzenia
Emilka ale Ci zazdroszczę że już na górze bez teściów, ja dopiero po ślubie zacznę remont góry, nk ale schody już prawie mam bo ja chciałam osobne wejście
A pochwalę się Wam w sobote miałam dzień i wieczór panieński było super !!!!TERA83, Izaura, asiastokrota, ana1122 lubią tę wiadomość
-
Halszka ja mam co prawda wejście do domu wspólne ale zaraz na korytarzu są schody na górę wiec nie było potrzeby robić osobnego wejścia. Teściów mam w miarę wiec jak dwa lata mieszkaliśmy razem i znosiliśmy siebie to chyba jak będzie wspólny korytarz to też damy radę. Teściowa już narzeka że pusto jest bez nas
ze nie może sobie miejsca znaleźć.
Lotta84 my chcieliśmy dwa zarodki od razu ale lekarz odradził. Tłumaczył to tym że to będzie moja pierwsza ciąża że jestem drobnej budowy i dla ciała byłoby to trochę ekstramalne. -
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny za odpowiedź co do Rubelli - czyli jest Spoko.
Ona 84 estradiol spoko - rosną pęcherze.
Nadziejka88 wizyta w 11 DC u dr P w czwartek.
A ja mam jutro dwie rozmowy kwalifikacyjne. Wysłałam CV - ale bez przekonania i mnie zaprosili na spotkanie. Zobaczmy co zaoferują. -
Lotta84 wrote:Ona84 bolą Ci jajniki? Ja coraz bardziej je odczuwam, mam nadzieję że to nie jest zły objaw.
Asia08, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Izaura powodzenia! Podziel się wrazeniami:)
Ona, Lotta to kiedy pierwsze podglądanie u Was? Nie jestem na forum od początku i może gdzieś mi umknęło ale jakbyście mogły napisać jaki u was był problem?
Ena będzie wszystko dobrze aczkolwiek wiem jak się czujesz, wszystkie wiemy mimo że każda jest na różnym etapie. Boimy się kolejnej porażki ale to zrozumiałe. Zwyczajnie nam zależy:) ja czekam na hsg i boję się że mimo regularnych miesiączek akurat wtedy mi się coś poprzesuwa i znowu będę musiała czekać a czasu coraz mniej.tez jestem niecierpliwy i bym chciała wszystko wiedzieć od razu:)
Emilka to gratulacje można powiedzieć na "nowej drodze zycia"
Gosiu Tobie gratuluję udanej wizyty, jednak dobrze pojechać gdzie indziej i zasięgnąć opinii innych lekarzy:) takie coś mocno podbudowy i daje nadzieję że jeszcze możemy powalczyc:)
Udanego tygodnia Dziewczyny, samych owocnych wizyt i bezbolesnych zabiegów- oby przyniosły oczekiwane efekty:)Izaura lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Już po wizycie dziś bolą strasznie i krzyż. Jajow dużo: najmniejsxy10 największych 15 endo8 i zalezy jak będą rosly od tego zależy gdzie będę. NIECH TERAZ ZWOŁANIA BY BYĆ NA MIEKSCU
To super wieści, kiedy kolejna wizyta? Przepisał Ci lekarz kolejne dawki menopuru? Punkcja w Olsztynie? -
ona84 wrote:Biorę leki cały czas te same.
Gdzie będzie ivf to się jeszcze okaże jak za szybko urosna to do Białego trzeba będzie leciec
Czyli nie ogarnęli się jeszcze w Olszt.Miedzy nami tylko dwa dni różnicy w czasie stymulacji,ale wiadomo każda z nas inaczej reaguje na leczenie. Może wypadnie nam ten sam termin