X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok to ja jednak pojadę do Art bo po tych moich infekcja to boje się ryzykować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 15:42

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny głupie może pytanie ale czy do histero trzeba się ogolić? Chyba nie co? Izaura a na zabieg dostałaś jakiś ich stroj czy w swojej piżamce poszłaś? Bo jak byłam w Białymstoku to do laparo dostałam od nich takie białe wdzianko.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilko nie ma głupich pytań :-D Ja w wojewódzkim dostałam wdzianko od nich, nie mogłam być w swojej koszuli ;-) Ja zawsze się golę na "łyso" (taki ze mnie dziwolong) więc sie nie zastanawiałam czy trzeba ;-)

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • Fionka Ekspertka

Wysłany: 24 lipca 2017, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ASIA08 słyszałam, że okłady z liści kapusty pomagają na bolące piersi. Spróbuj laktację pobudzić i kup femaltiker. Koleżanka też miała mało pokarmu, ale jak się rozkręciło to mały nie zdążył przejadać i zapasy ma pomrożone. Współczuje problemów z pracodawcą.

SŁOMKA profilaktycznie każdego bobasa każą pieluchować. U nas mały miał stwierdzony niedorozwój stawów biodrowych, pieluchowaliśmy przez 2 miesiące – zakładałam szeroką pieluchę z rzepami na ubranie. Teraz już jest ok.

ENA powodzenia na rozmowach, jeżeli jest możliwość to negocjuj kasę.
    U nas dobrze. Bywają dni, że mały „bawi się” ze mną w niewolnicę i terrorystę, jak coś nie po jego myśli to histeria i kładzie czoło na podłodze ( nie wiem, co będzie jak pójdzie do żłobka). Ale są też dni miłe i przyjemne, mnóstwo czasu jesteśmy na dworzu, więc wtedy wszystko mu pasuje :).

EMILKA super, że już macie swoje gniazdko.

POLOPIRYNA, oby teraz macierzyństwo mijało Ci miło i przyjemnie i bez szpitali.

IZAURA odpoczywaj teraz i oby nic nie bolało.

Izaura, Gosia321 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura i następny krok za tobą ;)

Izaura lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilko ja miałam swoją koszulę i dobrze bo ta dziewczyna obok miała piżame i trochę ja nakryli jak przywozili po zabiegu ale pół dupki na wieszchu ;) ja sie tez ogolilam jak zwykle. Masz racje z tą czystością, ja nigdy nie mialam z tym problemów i zawsze czystość ok wiec nie robilam jednak. Ty masz inaczej, częste infekcje wiec lepiej zrób.

• Gosia321 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Izaura czyli już po. Teraz to już na pewno meta waszych starań będzie uwieńczona nagrodą. Miło że strony Gosi.
    No glupiobyloby nie wpasc skoro 4 pietra nizej pracuje :)

asiastokrota, malgos741, ana1122 lubią tę wiadomość

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    No to fajnie ze juz po. Może Ci powiedzą na obchodzie.. Mi po laparoskopi powiedzieli co i jak było w srodku
    Obchod jest dopiero z rana czyli wszystkiego dowie sie ok 7:30-8

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 16:38

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Dziewczyny głupie może pytanie ale czy do histero trzeba się ogolić? Chyba nie co? Izaura a na zabieg dostałaś jakiś ich stroj czy w swojej piżamce poszłaś? Bo jak byłam w Białymstoku to do laparo dostałam od nich takie białe wdzianko.
    Swoja koszule nocna wez :)

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    petivo wrote:
    Witam, mam do oddania za darmo 2 ampulki gonapeptyl daily z terminem waznosci do 04.2018 roku. Wiem, ze ktoras z Was tutaj poszukuje tego leku. Jestem z Olsztyna a konkretnie z Jarot. W przypadku zainteresowania prosze o kontakt na nr tel. 609680237. Lek okazal sie szczesliwy, bo jestem mama 6-miesiecznych blizniakow
    Geatuluje blizniakow :) odezwe sie po szczesliwe ampulki z zarazkami od blizniakow :)

gann3e3kewa6j1el.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dostalam karteczkę z zaleceniami od doktora i tam pisze ze az 4 tygodnie wstrzemięźliwości seksualnej? ? ! Az 4 tygodnie.!! Przestrzegalyscie tego?

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez się gole ale kiedyś dostałam opierdziel od ginekologa ze za mocno a potem infekcje i dlatego jak idę do gina to zawsze się boje ze gadać będą chociaż dr Z nigdy uwagi mi nie zwrocił. Ok czyli koszula swoja.

ana1122 lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    Właśnie dostalam karteczkę z zaleceniami od doktora i tam pisze ze az 4 tygodnie wstrzemięźliwości seksualnej? ? ! Az 4 tygodnie.!! Przestrzegalyscie tego?
    Eee 2-3 w zupelnosci wystarczy. To jest standardowa karta po zabiegach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 18:49

gann3e3kewa6j1el.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2017, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Eee 2-3 w zupelnosci wystarczy. To jest standardowa karta po zabiegach.
    Ale lipa, dziś dr jak robił usg to mówił ze ladny pecherzyk rośnie i co nici z tego cyklu :(

• Lotta84 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam dziś na wyprzedaży dwie sukienki,obie luźne w pasie, jakby takie ciążowe. Chyba podświadomość płata mi figle:-)

Gosia321 lubi tę wiadomość

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko i znowu wstrzemięźliwość? No nie mogę kurczę. Nacieszyć się jeszcze nowym łóżkiem nie zdążyłam.

Gosia321, asiastokrota, leo lubią tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    Ale lipa, dziś dr jak robił usg to mówił ze ladny pecherzyk rośnie i co nici z tego cyklu :(
    No z tego lipa na pewno :(
    Ale zawsze mozesz jutro spytac jak bedziesz rozmawiac z ordynatorem przed wypisem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 20:03

gann3e3kewa6j1el.png
  • Lotta84 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka musisz w takim przed histero wyrobić normę i solidnie przetestosować łóżko ;-)

e_mil_ka lubi tę wiadomość

• Lura82 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    Nie przestegalam :) chociaż pielegniarka w miejskim mowila o 3 tyg , u nas byly chyba 2. No i zakaz uzywania tamponow. Przez tydzień oszczedny tryb zycia

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2017, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura82 wrote:
    Nie przestegalam :) chociaż pielegniarka w miejskim mowila o 3 tyg , u nas byly chyba 2. No i zakaz uzywania tamponow. Przez tydzień oszczedny tryb zycia
    Ja tez nie przestrzegalam przed okresem w tym samym cyklu jeszcze sobie pouzywalam :D

e_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png
‹‹ 1331 1332 1333 1334 1335 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ