Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny głupie może pytanie ale czy do histero trzeba się ogolić? Chyba nie co? Izaura a na zabieg dostałaś jakiś ich stroj czy w swojej piżamce poszłaś? Bo jak byłam w Białymstoku to do laparo dostałam od nich takie białe wdzianko.
-
Emilko nie ma głupich pytań
Ja w wojewódzkim dostałam wdzianko od nich, nie mogłam być w swojej koszuli
Ja zawsze się golę na "łyso" (taki ze mnie dziwolong) więc sie nie zastanawiałam czy trzeba
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
ASIA08 słyszałam, że okłady z liści kapusty pomagają na bolące piersi. Spróbuj laktację pobudzić i kup femaltiker. Koleżanka też miała mało pokarmu, ale jak się rozkręciło to mały nie zdążył przejadać i zapasy ma pomrożone. Współczuje problemów z pracodawcą.
SŁOMKA profilaktycznie każdego bobasa każą pieluchować. U nas mały miał stwierdzony niedorozwój stawów biodrowych, pieluchowaliśmy przez 2 miesiące – zakładałam szeroką pieluchę z rzepami na ubranie. Teraz już jest ok.
ENA powodzenia na rozmowach, jeżeli jest możliwość to negocjuj kasę.
U nas dobrze. Bywają dni, że mały „bawi się” ze mną w niewolnicę i terrorystę, jak coś nie po jego myśli to histeria i kładzie czoło na podłodze ( nie wiem, co będzie jak pójdzie do żłobka). Ale są też dni miłe i przyjemne, mnóstwo czasu jesteśmy na dworzu, więc wtedy wszystko mu pasuje.
EMILKA super, że już macie swoje gniazdko.
POLOPIRYNA, oby teraz macierzyństwo mijało Ci miło i przyjemnie i bez szpitali.
IZAURA odpoczywaj teraz i oby nic nie bolało.
Izaura, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmilko ja miałam swoją koszulę i dobrze bo ta dziewczyna obok miała piżame i trochę ja nakryli jak przywozili po zabiegu ale pół dupki na wieszchu
ja sie tez ogolilam jak zwykle. Masz racje z tą czystością, ja nigdy nie mialam z tym problemów i zawsze czystość ok wiec nie robilam jednak. Ty masz inaczej, częste infekcje wiec lepiej zrób.
-
Ena wrote:Izaura czyli już po. Teraz to już na pewno meta waszych starań będzie uwieńczona nagrodą. Miło że strony Gosi.
asiastokrota, malgos741, ana1122 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ona84 wrote:No to fajnie ze juz po. Może Ci powiedzą na obchodzie.. Mi po laparoskopi powiedzieli co i jak było w srodku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 16:38
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny głupie może pytanie ale czy do histero trzeba się ogolić? Chyba nie co? Izaura a na zabieg dostałaś jakiś ich stroj czy w swojej piżamce poszłaś? Bo jak byłam w Białymstoku to do laparo dostałam od nich takie białe wdzianko.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
petivo wrote:Witam, mam do oddania za darmo 2 ampulki gonapeptyl daily z terminem waznosci do 04.2018 roku. Wiem, ze ktoras z Was tutaj poszukuje tego leku. Jestem z Olsztyna a konkretnie z Jarot. W przypadku zainteresowania prosze o kontakt na nr tel. 609680237. Lek okazal sie szczesliwy, bo jestem mama 6-miesiecznych blizniakow
odezwe sie po szczesliwe ampulki z zarazkami od blizniakow
-
nick nieaktualny
-
Ja tez się gole ale kiedyś dostałam opierdziel od ginekologa ze za mocno a potem infekcje i dlatego jak idę do gina to zawsze się boje ze gadać będą chociaż dr Z nigdy uwagi mi nie zwrocił. Ok czyli koszula swoja.
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Izaura wrote:Właśnie dostalam karteczkę z zaleceniami od doktora i tam pisze ze az 4 tygodnie wstrzemięźliwości seksualnej? ? ! Az 4 tygodnie.!! Przestrzegalyscie tego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 18:49
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Ale lipa, dziś dr jak robił usg to mówił ze ladny pecherzyk rośnie i co nici z tego cyklu
Ale zawsze mozesz jutro spytac jak bedziesz rozmawiac z ordynatorem przed wypisemWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 20:03
-
Izaura wrote:Właśnie dostalam karteczkę z zaleceniami od doktora i tam pisze ze az 4 tygodnie wstrzemięźliwości seksualnej? ? ! Az 4 tygodnie.!! Przestrzegalyscie tego?
chociaż pielegniarka w miejskim mowila o 3 tyg , u nas byly chyba 2. No i zakaz uzywania tamponow. Przez tydzień oszczedny tryb zycia
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Nie przestegalam
chociaż pielegniarka w miejskim mowila o 3 tyg , u nas byly chyba 2. No i zakaz uzywania tamponow. Przez tydzień oszczedny tryb zycia
e_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość