Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Anulka. Nie stresuj się wizyta ani badaniami bo wszystko ci powiedzą i zleca na tej pierwszej wizycie. Napisz sobie na kartce wszystkie pytania które cie nurtują. Po to są te pierwsze wizyty aby zrobić wywiad i obrać właściwą procedurę i protokół.
Ja tez jestem tego samego zdania ze skoro tyle razy bylas w ciąży i poronienia byly późno ok 13 tyg to może warto poglebic badania w tym kierunku. A miałaś wykluczona trombofilie? Bralas może clexane w ciąży? Może jeszcze jakas inna przyczyna... -
polopiryna wrote:Rozwaliła mnie dziś pani doktor w poradni rehabilitacyjnej. Kazała młodego rozebrać i położyć, sama w tym czasie szperała w papierach i pytała mnie o różne rzeczy. Młody zaczął płakać, więc wzięłam go na ręce, a pani zapytała po co. Przecież płuca wzmocni jak będzie płakał
Geniusze.
-
asiastokrota wrote:Gosia321 ja jestem "zdolna". Noga jest skręcona ze złamaniem, doktor powiedział że złamana kość nie jest "strategiczną" kością w mojej stopie, martwi go skręcenie. Po dwóch tygodniach opuchlizna nie zeszła, nadal mam krwiaki, jest niekształtna. Powiedział że 10tygodni to wszystkiego. Mam szyne gipsową, za tydzień mam zdjąć szynę i związywać bandażem elastycznym. Nie chodzić na niej, smarować altacetem i przykładać mrożony groszek
. Liczę na to że obejdzie sie bez ortezy.
Anulka0310 witaj, uważam jak dziewczyny ilość ciąż nie ma znaczenia. Mi dr W powiedział kiedyś, że możemy robić i 30 razy. Zbieraj kasęW końcu się uda, odzywaj się na bieżąco do nas i zdawaj relację ze starań, będziemy cię wspierać
Malawiki, Ona84 super wieści z wizyt. Fajnie że już zaczynacie, powodzeniaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
leo wrote:U kogo byłaś? Może u takiej małej, drobnej? Chyba ma nazwisko na B? I jaki efekt wizyty?co zleciła?19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Emilka dziś jestem w 6dc.Pierwszy monitoring 11,bo wolałam iść do dr Z.Owulkę powinnam mieć pod koniec przyszłego tygodnia.Około 8-9 września. Oby ten miesiąc okazał się szczęśliwy.Jedyne co biorę to kropelki na endometrium aby ładnie urosło.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
e_mil_ka wrote:Malawiki to trochę sie najeździsz ale podobno cykl naturalny najlepszy.
Miłego dnia wszystkim.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Malawiki ja tez zawsze czuje kiedy owulka a sie najeździłam bo bałam sie ze przegapimy moment. Raz to 6 na wizycie monitorującej byłam. Ale może u Ciebie to lepiej pojdzie. U mnie przypuszczam ze w poniedziałek zapadnie decyzja o transferze bo to jyz będzie 14 dzień cyklu wiec jakoś tak pewnie 9 września transfer. Ale to wszystko zależy od tego jak zareagowałam na leki i jak uroslo endo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2017, 07:24
-
Emilka oby tylko się nic nie przesunelo to może ze 3 razy pojadę na wizytę. Teraz jestem w cyklu po histeroskopi i dr stwierdził żeby jak najszybciej robić crio.Ty jesteś pierwsza w kolejce,wiec rozpocznij dobra passę.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)