Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Na pewno beda dobre wiesci kciuki ona84.
-
Ja tez mam dobre wieści bo polowkowe badania wyszly dobrze. Wszystkie pomiary w normach czyli dziecię cale i zdrowe. Moje Male wielkie szczęście wazy 320 gram i jest małą Tosią
e_mil_ka, sonia86, malgos741, Lura82, Asia08, mag87, [email protected], asiastokrota, karola02 lubią tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Ja tez mam dobre wieści bo polowkowe badania wyszly dobrze. Wszystkie pomiary w normach czyli dziecię cale i zdrowe. Moje Male wielkie szczęście wazy 320 gram i jest małą Tosią
JA będę mieć 13w piątek hihi -
Nadziejka super w koncu dowiedzialas sie kto tam zajmuje miejsce w twoim brzuszku. Bedzie coreczka tatusi
Ona a nie mowilam ze endo ruszy do przodutrzymam kciuki za udany transfer
nadziejka88 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Cześć
Ona, Nadziejka super wieści
Tera córeczka śliczności❤
A ja wczoraj nie zrobiłam badań nk bo w miejskim Pani mi powiedziała że nie robią a w wojewódzkim te badania robi się jak jest oddziałowa innych też nie zrobiłam bo są wysylkowe i tylko od pon.do pt. -
Dziewczyny a ja do Was znowu z pytaniem. Ustaliliśmy z M że nie chcemy drugiego IUI bo kosztuje nas to dużo nerwów i kasy i wolimy odłożyć to na ivf. No i teraz moje pytanie czy mogę napisać e-mail do dr D że nie chce IUI i żeby wypisał mi skierowanie na laparo bo dopiero do niego zapisała mnie położna na 25.10 czy moze inny lekarz mi dac takie skierowanie ??
asiastokrota lubi tę wiadomość