Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Gratuluje wszystkim ktorym sie udalo i sciskam mocno te ktore jeszcze czekaja
Zastanawiam sie czy w razie czego nie sprobowac w Olsztynie w Artemidzie. Gdybyscie mi po krotce przytoczyly swoje doswiadczenia bylabym bardzo wdzieczna
buziaki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 14:13
starania od 1.2013, słabe uplynnienie nasienia 14.03.2016 laparoskopia ok (: 5IUII ICSI 11.2016 - 8tc* II ICSI 15.05.17
22.10.2017
, mamy 2 mozaczki
-
Karola wiem co czujesz u mnie był A naturalną 8lat temu beta 151.. sama się oczyscilam.. U mnie to trwało jak okres..u nie których trochę dłużej zależy od wielu ciąży..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
karola02 wrote:Witam. Długo nie udzielalam się na forum ale często was czytam dziewczyny. Jestem po nieudanym IUI i teraz po 1szym podejściu do ISCI niestety też nie udanym.Strata w 4tyg-ciaza biochemiczna.zaczelo się od krwawienia, które wzięłam za @ ale testy pozytywne i beta 84,1 ale później silne bóle skurczowe i obfite krwawienie. Trafiłam na SOR gdzie lekarz nie widział zarodka na usg i powiedział że teraz trzeba czekać. Kazał zrobić betę za dwa dni i wtedy będzie jasność, ale ja wiedziałam że jest już po. Cała noc nie spałam bo bóle były silne i nosa nie pomagała a rano pojawił się duży skrzep więc beta to już była formalność(18) bo wiedziałam że już jest po. Powiedzcie jak sobie radzić i jak długo może potrwać oczyszczanie organizmu? Aha i jeszcze jedno-lekarz powiedział że mamy jeden plus w tej sytuacji że jest pozytywna beta bo to znaczy że się powiodło. A natura ma swoje plany wobec nas:-)
Hej.
Bylam w podobnej sytuacji.Na poczatku beta prawidlowo przyrastala potem coraz wieksze krwawienie i niestety spadek bety.U mnie organizm oczyszczal sie mniej wiecej jak przy zwyklej @.W kolejnym cyklu @ przyszla w terminie,ale ja zawsze mialam mega reguralne cykle.Przykro mi,ze i Ciebie to spotkalo. Najwazniejsze jest jednak to,ze cos sie zadzialo.Badz dobrej mysli.Jeszcze bedziemy mamuskami -
[email protected] wrote:A dziękuję Sonia,swoich mam jeszcze 6 i dr kazał odstawić po wyczerpaniu.Jest serduszko jedno.Wszystko jest ok.Kolejna wizyta za 3 tygodnie.Mój lekarz prowadzący to dr Domitrz.
Malawiki jest serce dzidziola i moje serce tez raduje.Ciesze sie Twoim szczesciem. I nie wstydze sie napisac,ze zazdraszczam tego pieknego cudu
-
Halszka bardzo mi przykro ale nie poddawaj sie.
Karola oczyscisz sie sama. U mnie to trwalo jak zwykla miesiaczka i tyle. Trzymaj sie. Wiem co czujesz przezylam to 3 razy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 15:31
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ca2b669e111.jpg
Tak sobie słodko śpiępolopiryna, e_mil_ka, Asia08, Izaura, nadziejka88, asiastokrota, Lotta84, mag87, sonia86, eni33, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Hej dziewczyny. My dziś mamy rocznicę...punkcji
A ja od kilku dni chodzę jakaś dziwna. Nie wiem, czy to za sprawą przeczytanych Waszych pamiętników, krótkiego bloga, hormonów przed okresem czy jesiennej deprechy. Pewnie wszystko po trochu. Przez to przypomniał mi się tekst, który kiedyś spłodziłam. Może nie jest to twórczość najwyższych lotów, ale jakoś tak pasuje mi do nas wszystkich. Więc leci dedykacja dla Was i kciukasy cały czas mocno zaciśnięte
A wszystko to, co mam
To marzeń garść i resztka siły
Aby dalej iść
Ta sama myśl co dnia,
Że ten kolejny będzie inny
I śmiech przez łzy
Codziennie gdzieś na dnie
Jak feniks
Odradza się ten sen
I płonie w sercu mym
Wiary mała skra
Nadziei cień
I wiem, pewnego dnia
Zapłonie w nas
Rozbłyśnie znów ten żar
Bo wierzę wciąż
I nic już więcej nie potrzeba nam
Póki jest nadzieja w nas
Że spełni się
Gdy noc otuli nas
Na chwilę znowu zapomnimy,
Że zakpił z nas Bóg
I zabijemy strach,
A z nowym dniem powrócimy
Z nadzieją na cud
e_mil_ka, Izaura, Asia08, Lura82, mag87, nadziejka88, asiastokrota, Lotta84, sonia86, eni33, leo, Gosia321, malgos741, Halszka112 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Halszka kochana tak mi przykro.Wiem ze myślisz o drugiej IUI ale zastanie się czy warto znów obciążać twój organizm i fizycznie i psychicznie.Ivf to trudny krok ale do przejścia, popatrz na nas.Każda ma go za sobą i powinnyśmy być z siebie dumne ze mamy na to siłę.
Lotta jakbym mogła to bym was wszystkie rozmnozyla.Byście juz zawsze z brzucha mi chodziły.Dla tych którzy walczą o pierwsze dziecko wiem jak jest to ważne.Niedługo to ja będę zazdroscic przespanych nocy.Juz teraz mam z tym problem.Halszka112 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
sonia86 wrote:Polopiryna jestem pod wrażeniem, czemu wcześniej nie ujawniła nam swoich talentów? Masz coś jeszcze?
Mała próbka do posłuchania:
https://soundcloud.com/robert-jagielski/silica-love-song?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=facebook
A tu można nas polubiać:
https://www.facebook.com/silicaband/
A na koncert zapraszam do Galerii Sowa 22 października, zaczyna się o 18:00Lura82, sonia86 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF