Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Malawki supre wiesci. Male serduszko bije pod twoim sercem. Teraz juz bedziesz spokojniejsza. Asiu pierwszy krok za wami i ciezka droga ale wy sie nie poddacie bo idziecie po swoje szczescie. Wszystko sie ulozy i zanim sie obejrzysz bedziesz tulila dziecko w ramionach.
asiastokrota, [email protected] lubią tę wiadomość
-
Izaura wrote:Nie mogłam w nocy spać i zaczęłam czytać pamietnik Asistokroty, powiem tyle- Asia jesteś wielka! I nie tylko dlatego ze tak wiele przeszliscie bo kazdej z nas historia jest trochę podobna, ale podziwiam Cię za to ze potrawisz to napisać- wyrzucić z Siebie. Ryczalam jak głupia, ale te łzy dawały mi ukojenie. Polecam Wam, super lektura, czekam na ciąg dalszy :-*
asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:A dziękuję Sonia,swoich mam jeszcze 6 i dr kazał odstawić po wyczerpaniu.Jest serduszko jedno.Wszystko jest ok.Kolejna wizyta za 3 tygodnie.Mój lekarz prowadzący to dr Domitrz.
[email protected] lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Laura już mi trochę emocje opadły. Już ja im pokażę jak bardzo nam zależy. Oni nie wiedzą z kim zaczęli
Powiem dla neurologa, żeby wystawił im wyczerpujące zaświadczenie by nie mieli się do czego przyczepić. Zmuszę go by napisał całą prawdę i zaznaczył na końcu, że nadaję się na matkę i lepszej nie znajdą. Nawet ludziom z rakiem przyznają dzieci, a mi śmierć nie grozi więc może moje dolegliwości nas nie zdyskwalifikują.
asiastokrota, [email protected], Izaura lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny- Malawiki, Asiastokrota super wieści na koniec dnia! To teraz we 2 będziecie czekały na swoje dzieci:)
Malawiki spokojnych 8 miesięcy
Asia masz super męża! Możesz być mega dumna:)
A jeśli mogę nieśmiało spytać to gdzie ten pamiętnik można przeczytac? Tak zachwalacie to i ja chętnie bym się skusiła:)
Halszka testowałaś dzisiaj?asiastokrota, [email protected] lubią tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:No i bardzo dobre podejscie. A co ich za przeproszeniem obchodzi twoj kregoslup moze jeszcze wezma pod uwage ze mialas zlamana noge. Od kiedy to rodzice adopcyjni zyja w klatce i nic im sie nie dzieje. Absurd normalnie.Ale pewnie chodzilo im o to zeby sprawdzic wasza wytrzymalosc i czy to was nie zniecheci. Trzymam kciuki dluga przed wami droga i niestety mocno stresujaca ale dacie rade i tak jak powiedzial twoj emek nie ma lepszych kandydatow od was popamietaja te slowaAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ona84 po chyba trzech tygodniach dostalam upomnienie ze nie zaplaciłam za transfer i naliczone odestki. Dobrze że miałam jeszcze paragon potwierdzajacy zapłatę. Gdybym go gdzies zapodziala musislabhm pewnie zaplacic drugi raz.
-
e_mil_ka wrote:Ona84 po chyba trzech tygodniach dostalam upomnienie ze nie zaplaciłam za transfer i naliczone odestki. Dobrze że miałam jeszcze paragon potwierdzajacy zapłatę. Gdybym go gdzies zapodziala musislabhm pewnie zaplacic drugi raz.
Myślę czy w sob. Dr Zd powie już kiedy jechać jak by endo było ok czy każe przyjść jeszcze -
Cześć
Gosia też czytałam Twój pamiętnik ( zachęcona przez dziewczyny) i jestem pod wrażeniem. Też płakałam, wogule miałam płaczliwy dzień, zryczałam się jak bóbr.
A co do adopcji to życzę Ci dużo cierpliwości i wytrzymałości ale wierzę że dacie radę, bo nie ma lepszych kandydatów na rodziców, tak jak mowi twój mąż!!!!
Mag nie testowałam. Jestem mega tchórzem...asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Ale napisałam Gosia, oczywiście że miało być Asia
Dziewczyny a może bedziecie mogły mi pomóc boli mnie ząb 8 jest do wyrwania gdzie zrobię to szybko ?? I zdjęcie do tego ?? -
Halszka nie wiem skąd jesteś, ale ja w ciąży miałam problemy z zębami i leczylam je w Dywitach lek. stomatolog. Joanna Sowa, ma swoją stronę internetową, więc znajdziesz do niej kontakt, polecam, bo leczenie kanałowe poszło sprawnie i niemal bezboleśnie. Co prawda portfel znacznie zubożał, bo musiałam zaliczyć kilka wizyt, ale najważniejsze że ząb wyleczony, a dodam że przed ciążą leczylam go u swojego dentysty i miało być wszystko ok.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Halszka chyba chce dostac lanie za to ze nas trzyma w niepewnosci. Marsz na bete:-)
-
Soniu a jak mialas 3 prenatalne to mialas robione przed ktg. Bo gdzies czytalam ze robia. A mialas juz pobierany wymaz na paciorkowce. Bo moja kolezanka ktora jest w ciazy to miala w 37 tc ale z pochwy a nie z odbytu.
-
eni33 wrote:Soniu a jak mialas 3 prenatalne to mialas robione przed ktg. Bo gdzies czytalam ze robia. A mialas juz pobierany wymaz na paciorkowce. Bo moja kolezanka ktora jest w ciazy to miala w 37 tc ale z pochwy a nie z odbytu.
Eni, w Art robią i z pochwy i z odbytu.
Co do ciekawych pamiętników, to polecam Wam http://krotki.blog.pl/
Trzeba przeczytać od początku, ja zarwałam caluśką noc, żeby doczytać do końca.
sonia86 lubi tę wiadomość
-
Eni posiew na paciorkowca miałam pobierany w poniedziałek, tak jak pisze słomka z pochwy i odbytu, koszt 30 zł. W artemidzie nie miałam jeszcze ktg robionego, ale ja chodzę do położnej w mojej miejscowości i ona robi mi na każdej wizycie od 25 t.c.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
A teraz glupie pytanie. Tak z fotela czy trzeba sie wypiac. I dr to pobiera czy ktoras z tych dziewczyn?
-
słomka :) wrote:Co do ciekawych pamiętników, to polecam Wam http://krotki.blog.pl/
Trzeba przeczytać od początku, ja zarwałam caluśką noc, żeby doczytać do końca.
-
eni33 wrote:A teraz glupie pytanie. Tak z fotela czy trzeba sie wypiac. I dr to pobiera czy ktoras z tych dziewczyn?
Też się nad tym zastanawiałam... i miałam okropne skrępowanie przed tym pobraniem.
Pobierają na fotelu i akurat robiła dziewczyna z rejestracji