Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Izaura wrote:Nie mogłam w nocy spać i zaczęłam czytać pamietnik Asistokroty, powiem tyle- Asia jesteś wielka! I nie tylko dlatego ze tak wiele przeszliscie bo kazdej z nas historia jest trochę podobna, ale podziwiam Cię za to ze potrawisz to napisać- wyrzucić z Siebie. Ryczalam jak głupia, ale te łzy dawały mi ukojenie. Polecam Wam, super lektura, czekam na ciąg dalszy :-*
Ona to nie jest zle endo na ten dzień cyklu. Baaa przy takim miałam juz zastrzyk i zaraz punkcja byla.
Izaura lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Cześć dziewczyny.
Halszka u mnie nic ciekawego praca dom praca dom i tak w koło. W sumie to chyba wiecej suedze w pracy niz w domu. W domu to raczej thlko spie.
Ona84 moje endo w 14 dniu cyklu mialo 10 mm i zapadla decyzja o crio. Spokojnie endo jeszcze podrosnie. -
A dziękuję Sonia,swoich mam jeszcze 6 i dr kazał odstawić po wyczerpaniu.Jest serduszko jedno.Wszystko jest ok.Kolejna wizyta za 3 tygodnie.Mój lekarz prowadzący to dr Domitrz.
asiastokrota, e_mil_ka, sonia86, mag87, Asia08, nadziejka88, Gosia321 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Malawiki najszczersze gratulacje !!!
To teraz życzę Ci najdluzszych i najnudniejszych 8 miesięcy (bo juz 1 za Tobą). Rosnijcie zdrowo.[email protected] lubi tę wiadomość
-
[email protected] wrote:A dziękuję Sonia,swoich mam jeszcze 6 i dr kazał odstawić po wyczerpaniu.Jest serduszko jedno.Wszystko jest ok.Kolejna wizyta za 3 tygodnie.Mój lekarz prowadzący to dr Domitrz.
Malawiki CUDOWNIE, gratulacje. Ciesz się kobieto, jesteś w ciąży. Spokojnych 8 m-cyTrzymajcie się dr D on wam krzywdy nie zrobi
[email protected] lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
[email protected] wrote:A dziękuję Sonia,swoich mam jeszcze 6 i dr kazał odstawić po wyczerpaniu.Jest serduszko jedno.Wszystko jest ok.Kolejna wizyta za 3 tygodnie.Mój lekarz prowadzący to dr Domitrz.
Mam nadzieję że do Ciebie dołączę zaraz i będę się cieszyć tez[email protected] lubi tę wiadomość
-
Laura dziękuje, ty nie cierpliwa jesteś kobieto
Nie pisałam bo chciałam poczekać na wieści od Malawiki. Chciałam by jej SERDUSZKO było dziś najważniejsze na forum. Skoro już sie tak dopytujesz
to mam mieszane uczucia co do tej wizyty. Długa i ciężka droga przed nami. Czepiają się moich dolegliwości neurologicznych. Zanim zaczniemy procedure potrzebują zaświadczenia od neurologa że wszystko ze mną dobrze. Nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Na zaświadczeniu nasze starania mogą się zakończyć. Szukają powodu by rzucać nam kłody pod nogi. A i czepiają się jeszcze że chodzę do psychologa. Sama nie wiem co o tym myśleć... Pani pedagog miła, wypytała nas o podstawowe rzeczy, staż małżeński, wykształcenie, praca, zarobki, mieszkanie. Powiedziała, ze małych dzieci teraz nie ma w ośrodkach. Z tego co wiem to ściema i wszystkim tak mówią. Musimy się przygotować na to że będą sprawdzać jak bardzo nam zależy i z czego możemy zrezygnować,na jakie ustępstwa pójdziemy. Oczywiście po wyjściu stamtąd nie byłabym soba jak bym sie nie poryczała. To przez tego neurologa, wkurzyłam się, że incydenty z przeszłości moga odebrać mi ostatnia szansę na bycie matką. Oczywiście rozumiem ich biorą dużą odpowiedzialność za to do jakiej rodziny trafi dziecko. Mój entuzjazm został zgaszony. Marcin twierdzi, że damy radę. Nie zniechęcą nas. Pokażemy im jak bardzo chcemy i żaden lekarz nam w tym nie przeszkodzi. Wogule to Marcin powiedział do niej, że my się nadajemy i jesteśmy wzorowymi kandydatami tylko, że oni jeszcze o tym nie wiedzą. Byłam dumna z niego. Byliśmy tam 1,5 godziny.
Gosia321, polopiryna, sonia86 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
nick nieaktualnyMalawiki Gratuluję
Asiastokrota, niestety czeka Was teraz długa droga jak piszesz, ale wierzę że ta droga skończy sie happy endem...
Brawa dla Męża! Z takim Facetem osiagniesz swój CelWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 18:28
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Asiu mam wrażenie, ze ta pierwsza wizyta miała na celu sprawdzenie czy sie zniechecicie.
To, ze chodzisz to psychologa raczej będzie plusem, bo widzą, ze robisz wszystko aby poradzic sobie. Tutaj to luz
Neurolog tez wystawi piękną opinię.
A to, ze adopcja to dluga procedura, ejjj to przecież wiecie. Gdzieś kiedyś czytalam, ze same kursy to chyba rok i potem czekanie na dziecko a tu to juz różnie. A z drugiej strony, to w Olsztynie chyba i tak jest krocej niz w innych częściach kraju.
Jutro emocje opadna i bedziesz z nowa sila zbierac wszystkie dokumenty.
Nooo maz twój i jego dojrzałość imponuje mi prawie tak jak Ty.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Posty mi kasuje. Powiem szczerze że mi ułożyło. Ona trzymam mocno kciuki i wysyłam fluidy ciążowe. Brzuszki czekają.
Asia dacie rade jak nie wy to kto.
Pokażcie im w tym ośrodku ze jesteście idealnymi kandydatami na rodziców. My wiemy ze tak jest.A swoją drogą to trochę absurdalNe, wiem ze ośrodek chce jak najlepszego domu dla dziecka ale czym oni się kierują-nie wartości materialne są ważne a serce ludzi którzy chca kochać dziecko. Po pierwszym spotkaniu nie powinni wtdawac opinie na ten temat.Co neurolog ma do bycia rodzicem.Jak te dzieci mają znaleźć domy jeśli ośrodki yo utrudniają strasząc rodziców ze będzie ciężko.
Aż mam chęć zbluzgać ta babę co was tak potraktowała. Mąż ma rację. Udowodnijcie im to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 19:12
asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Laura już mi trochę emocje opadły. Już ja im pokażę jak bardzo nam zależy. Oni nie wiedzą z kim zaczęli
Powiem dla neurologa, żeby wystawił im wyczerpujące zaświadczenie by nie mieli się do czego przyczepić. Zmuszę go by napisał całą prawdę i zaznaczył na końcu, że nadaję się na matkę i lepszej nie znajdą. Nawet ludziom z rakiem przyznają dzieci, a mi śmierć nie grozi więc może moje dolegliwości nas nie zdyskwalifikują.
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Ona84 jak pojedziesz do bialegostoku to dostaniesz po transferze taka kartke z informacja ile i jak mozesz zaplacic. Kwota za crio to 1070 zl. Mozesz zaplacic od razu w kasie szpitala czego nie polecam. Albo mozesz zaplacic przelewem w ciagu chyba 14 dni.
-
e_mil_ka wrote:Ona84 jak pojedziesz do bialegostoku to dostaniesz po transferze taka kartke z informacja ile i jak mozesz zaplacic. Kwota za crio to 1070 zl. Mozesz zaplacic od razu w kasie szpitala czego nie polecam. Albo mozesz zaplacic przelewem w ciagu chyba 14 dni.