Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
mag87 wrote:Gosia daj znać czy dostałas w ogóle ode mnie odpowiedź, bo nie wiem czy dobrze robie
wciąż miga mi okienko z kopertą
ja taka zdolniacha komputerowa
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny
Mam mętlik w glowie od tych myśli jestem tym zmęczona, chciałabym na chwile odciąć głowę... W pracy przenieśli mnie na inne stanowisko i mam inną kierowniczke ktora jest nie chętna do puszczania z pracy... Nie wiem tez czy robić te IUI... -
Dziewczyny a co z planem porodu pisalyscie piszecie?
-
eni33 wrote:Dziewczyny a co z planem porodu pisalyscie piszecie?
Eni, lepiej napisac. Chociaz w moim przypadku nie bylo czasu na czytanie, ale wg mnie lepiej miec ze soba."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Witam. Długo nie udzielalam się na forum ale często was czytam dziewczyny. Jestem po nieudanym IUI i teraz po 1szym podejściu do ISCI niestety też nie udanym.Strata w 4tyg-ciaza biochemiczna.zaczelo się od krwawienia, które wzięłam za @ ale testy pozytywne i beta 84,1 ale później silne bóle skurczowe i obfite krwawienie. Trafiłam na SOR gdzie lekarz nie widział zarodka na usg i powiedział że teraz trzeba czekać. Kazał zrobić betę za dwa dni i wtedy będzie jasność, ale ja wiedziałam że jest już po. Cała noc nie spałam bo bóle były silne i nosa nie pomagała a rano pojawił się duży skrzep więc beta to już była formalność(18) bo wiedziałam że już jest po. Powiedzcie jak sobie radzić i jak długo może potrwać oczyszczanie organizmu? Aha i jeszcze jedno-lekarz powiedział że mamy jeden plus w tej sytuacji że jest pozytywna beta bo to znaczy że się powiodło. A natura ma swoje plany wobec nas:-)
-
Karola bardzo mi przykro. Co do oczyszczania to może emilka sie wypowie bo biedulka to przeżyła. A macie mrozaki? Może lekarz ma racje bo do implantacji doszlo. Trzeba teraz walczyć o utrzymanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 13:01
karola02 lubi tę wiadomość