Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
[email protected] wrote:Asia do boju.Napewno wam się uda.To dziś nasz wielki dzień. Ja dowiem się czy mój dziec ma serce a wy otrzymacie to serce.Adopcja jest piękna ale dla mądrych ludzi. Masz całkowitą rację z tym ze możecie nie podołać. Strach i niepewnośc czy da się rade będzie wam towarzyszył.Wierze ze Sobie poradzicie.
Ja się dowiem może kiedy jechać do Białego[email protected] lubi tę wiadomość
-
Asia trzymam kciuki
, mam znajomych co ok 5 lat temu adoptowali malutkie dziecko
i wiecie, że jak ktoś nie wie, ze ta Mała nie jest ich biologiczna to mówi, że Ona podobna do Mamy
A o wyprawkę się nie martw, część rzeczy już mojej Malutkiej nie jest potrzebne. Chętnie oddam w dobre ręce z dobrym sercem
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Do Art idziesz dziś na wizytę?
Ja się dowiem może kiedy jechać do Białego
Powinnam wydrukować wyniki bety czy nie będą ich potrzebnowa? Wszystkie wyniki mam przez internet,zawsze tylko sprawdzałam czy są i jakie po papierowe nie jeździłam.
A jak to jest z lekarzem prowadzącym polecacie kogoś z Artemidy czy niema potrzeby u nich prowadzić ciążę.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Malawiki to za Ciebie i Twoja fasolkę też dziś kciuki zaciśnięte.
Emilka a co u Ciebie ??[email protected] lubi tę wiadomość
-
Malawiki ja prowadzę ciążę w artemidzie u dr Zd i jestem zadowolona. Jeśli chcesz prowadzić ciążę prywatnie to polecam, wiadomo dojazdy są klopotliwe, cena za "normalną" wizytę 160 zl, prenatalne i połówkowe po 220 z tego co pamiętam, ale czuję się zaopiekowana
bo u mnie w miejscowości niestety brak pożądanych specjalistów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 10:00
[email protected] lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Na każdej wizycie mam usg, od 12 tyg do 33 mierzoną szyjkę, dr komunikatywny, potrafi uspokoic, odpisuje na smsy, odbiera telefon. Kurcze powinnam dostać zniżkę za taką reklamę
Lura82 lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Malawiki bety nie drukuj bo dr d nawet nie spojrzy. Zrobi usg i zobaczy serduszko.
Ja tez prowadze ciążę w artemidzie. U dr d, ale teraz w sobotę idę do dr m na polowkowe. U mnie w miescie bym nie zaufala żadnemu lekarzowi wiec wole jechac do Artemidy. A na nfz u mnie nawet usg nie maja w przychodni i trzeba oddzielnie iść ze skierowaniem do szpitala wiec masakara. Po tylu staraniach nie wyobrażam sobie nie miec usg na kazdej wizycie.
Możesz tez prowadzić ciążę na nfz u siebie jesli masz dobre opinie. -
Asia kciuki i co się da zaciśnięte..
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyMalawiki daj znać zaraz po wizycie
wszystkie tu czekamy na dobre wieści..
-
nick nieaktualnyOna84 nie martw sie endo na pewno podrosnie, skoro to dopiero 12dc. Ile dni masz cykl? Pij wino Dziweczyno
Malawiki usłyszysz dziś piękne bicie serduszka ...[email protected] lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie mogłam w nocy spać i zaczęłam czytać pamietnik Asistokroty, powiem tyle- Asia jesteś wielka! I nie tylko dlatego ze tak wiele przeszliscie bo kazdej z nas historia jest trochę podobna, ale podziwiam Cię za to ze potrawisz to napisać- wyrzucić z Siebie. Ryczalam jak głupia, ale te łzy dawały mi ukojenie. Polecam Wam, super lektura, czekam na ciąg dalszy :-*
-
nick nieaktualny
-
Ona ja jadąc na transfer nie wiem ile miało moje endo ale dr kręcił nosem ze małe prży ostatniej wizycie.Było coś między 6 a 7 i jakoś ciąża się utrzymuje.Teraz biorę tylko crinone raz dziennie i nic mi nie dolega. Prucz zawrotów głowy i nędznego samopoczucia to nie mam objawów.Ale siły brak.Odezwę się zaraz po badaniu.Oby nie bylo spoznienia.O prowadzeniu ciąży tez myślę że warto tam,bardzo lubię dr M i czuje do niej zaufanie.Może to ona się nami zaopiekuje.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Malawiki kciuki za wizytę..
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017