Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:Mag87 potwierdz moje zaproszenie mam cos do zaproponowania
A gdzie to sie robi?
O już mam
Lotta przepraszam, ale też teraz zobaczyłam i od Ciebie zaproszenie. Wszystko potwierdziłamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2017, 20:52
-
nick nieaktualny
-
Torbiel to chyba lepiej usunąć, tak jak ja czy nadziejka usuwalysmy polipy.
Ja nie miałam np hsg bo uparlam sie na ivf a do tego nie sa potrzebne drożne jajowody.
Oczywiście podczas 1 procedury zalowalam, ze nie sprobowalismy chociaż raz iui ale jak wyszla klapa totalna po ivf, wiedziałam, ze to jednak byl dla nas najlepszy wybór.
Słuchaj swojej intuicji, jeżeli mowi Ci, ze ivf Wam pomoże, to nikt nic nie moze Wam tego zabronić.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Zapomniałam Wam powiedzieć. Lezalam na sali najpierw z dziewczyna, która rodzila 4 dziecko i opowiadala mi, ze najpierw szukala lekarza do aborcji ale nikt sie nie zgodził.
A potem druga 16 lat, nawet nie miala ochoty wiedzieć ile dziecko wazy.
No i ja. Tyle lat marząca o dziecku, a jak juz sie udalo, to teraz placze i modle sie co by nie stracić malenstwa.
Ot taka ironia losu.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Wiki03 wrote:Halszka a jaką dużą masz tą torbiel endometrialną? U Ciebie też widzą na usg zrosty?
Torbiel jest mała 3cm, żadnych zrostów nie widzą i nikt nie chciał mi wczescjej tego usuwać bo jest mała ale teraz dr D powiedzial ze jak dwie IUI nie wyjdą to laparo
a dr S jak juz pisałam mowila ze do ivf nie potrzebna jest laparo bo mi tylko AMH obniży. No i oczywiście mowila ze mam schudnąć...
Chyba wcześniej dostanę @ bo brzuch boli az mi nie dobrze... -
Halszka112 wrote:Torbiel jest mała 3cm, żadnych zrostów nie widzą i nikt nie chciał mi wczescjej tego usuwać bo jest mała ale teraz dr D powiedzial ze jak dwie IUI nie wyjdą to laparo
a dr S jak juz pisałam mowila ze do ivf nie potrzebna jest laparo bo mi tylko AMH obniży. No i oczywiście mowila ze mam schudnąć...
Chyba wcześniej dostanę @ bo brzuch boli az mi nie dobrze... -
nick nieaktualnyHalszka ja jak miałam 2,5 cm torbiel i do tego podwyższone markery nowotworowe to też nie chcieli zrobić laparoskopii tylko dali na 3 miesiące tab. anty i wtedy torbiel zmniejszyła się do 1,6 cm. U mnie jeszcze widać zrosty między jajnikiem na macicą... a operacji nie chcą robić właśnie ze względu na ryzyko spadku AMH... ale nie wiem czy dobrze. Boje się że z tymi zrostami to nawet in vitro może się nie udać...
-
nadziejka88 wrote:Malgos jeden problem z glowy. Możesz sie skupic na innych rzeczach
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ciężarne i juz mamuski. Powiedzcie mi gdzie najlepiej czyli najkorzystniej i z dużym wyborem kupic wyprawkę łącznie z wózkiem? Bobas, czy lepszy maluszek? Chce któryś z tych sklepow odwiedzić w sobotę zwiadowczo i pooglądać ale nie wiem który lepszy
-
Wiki a u mnie markery nowotworowe to skaczą ta są wysokie raz w normie. Dr który przepisał mi visane mówił że może to być potworniak... I też nie wiem co lepsze czy wycinać czy zostawic...
-
W maluszku nie bylam, bo sie zgubilismy haha ale na stronie wygląda fajnie.
Bobas i Kangurek to jedno i to samo, tyle ze w Kangurku wiekszy wybór i tam właściciel przesiaduje ( z cena mozna sie dogadac). My kupiliśmy tam wózek i fotelik. Te dwie rzeczy radzę kupic ( zamówić wcześniej, bo my ponad 2 miesiące wcześniej zamowilismy i nie wiem czy zdąży przyjsc)
Cala reszta przez Internet, bo niestety ale w Olsztynie nic a nic mi sie nie podobalo.
W wakacje byliśmy w trójmieście i tam sklepy dziecięce to marzenie.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤