Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Wracam - jednak nie da się bez Was żyć
BARDZO DZIĘKUJĘ ZA PAMIĘĆ O MNIE.
Podczytywałam Was czasem. Gratuluję wszystkim tym, którym się udało zajść w ciążę, szczęśliwie rozpakowanym, zadowolonym z życia, pracy...
Temat starań wraca do mnie jak boomerang. Jest plan, by rozbić skarbonkę. Tak czuję, że muszę, bo się uduszęCzwartego listopada idę na wizytę do dr P, by ustalić plan działania.
Lotta84, mag87, malgos741, asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEna Welcome Back! Trzeba walczyć o swoje szczęście, fajnie
się, że jesteście na to gotowi.
Emilka nie myśl że to Ty do tego doprowadziłas....Oboje dużo przeszliscie. Masz rację daj Mezowi to "oplakac" po swojemu, mam nadzieję ze wróci do Ciebie ze wzmozonymi siłami; ) -
Hey a ja w szpitalu u malarkiewicza tylko tu jest taki zasieg slaby ze ciezko zlapac. A wiec po wczorajszej wizycie u dr Remela skierowal mnie wlasnie tu. Szyjka sie skrocila z 4 do 2.7 i te moje przeziebienie tez ma chyba skutki bo kaszel mógł na to wplynac. Ogólnoe na skietowaniu bylo ze zagrozenie przedwczesnym porodem i infekcja górnych drog oddechowych. W szpitalu bylam po 18 dr po wizycie to kazał jechac sie spakowac i wrocic. Mialam usg i 2 razy ktg i zaraz pewnie podlacza znowu bo jak wiecie w szpitalu juz jest dzien:-). Wczoraj mialam kroplowke z magnezem i zastrzyk w pupke na te plucka dla malej. Laura a ty jak wyladowalas w szpitalu to ile miala twoja szyjka. I czy ten zastrzyk to dostawalas codziennie?
-
Zastrzyki byly 2. Raz dziennie przez dwa dni. Moja szyjka byla 1.8 w 30 tc .
Twoja na tym etapie to długa jest. Dostaniesz pewnie zalecenia branie magnezu+ luteina i leżenie. Nie martw sie, nasze coreczki to juz duże dziewczyny.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Kurcze coś dzisiaj znowu ovufriend się buntuje i urywa posty.
Emilko walczcie o Wasz związek, miałam okazję Was oboje poznać i wiem na pewno że jesteście dla siebie stworzeni, tyle razem przeszliście, dużo więcej niż niejedna para, ale w końcu musi się to zmienic, mąż musi to wszystko przetrawić, uporać się z poczuciem winy, bo pewnie bardzo go to męczy, my kobiety wbrew pozorom jesteśmy silniejsze. Bardzo w Was wierzę.e_mil_ka lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Eni to super że dr Ramel tak zareagował i że jesteście pod dobrą opieką. Jak ogólne wrażenie jeśli chodzi o oddział?
Ena bardzo się cieszę że wróciłaś do gry:)3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Milo tu na oddziale. No moja w porownaniu z twoja to duża. A ile dni lezalas. Moja wazy 2440g. Przybrala przez te dwa tygodnie
-
Eni33 dobrze że jesteś pod opieką, odpoczywaj. Porozmawiaj z córcią by jeszcze posiedziała grzecznie w brzuchu
Pysia idź do lekarza, na prawdę możesz narobić sobie biedy.
Ena super że wracacie, ustal dobry plan z doktorem i do dzieła
Emilkatulę cię mocno kochana. Jak mąż nie chce iść na terapię to idź sama, zobaczysz jak dużo ci to da. Zrozumiesz co on czuje i dlaczego się tak zachowuje. My jesteśmy silne babki i ile by na nas nie spadło to się podniesiemy. Popłaczemy, wyżyjemy się na nich i wracamy do normy. A oni są tak słabi że najmniejszy problem ich przygniata. To co przeszliście to ogrom dla niego i nie może się podnieść. Spróbuj mu pomóc, może terapeuta pomoże ci znaleźć sposób jak do niego dotrzeć. Trzymam mocno kciuki, byście dali radę RAZEM.
Pytałaś o adopcję, temat jest wstrzymany. Dopiero 22 listopada idę na wizytę do neurologa. Wizyta jest prywatna wiec po prostu idę z nim porozmawiać o zaświadczeniu. Nie dostane zaświadczenia bo nigdy nie byłam u niego prywatnie i wszystkie moje dokumenty są w przychodni. Idę żeby go urobić co by mnie bez kolejki przyją jeszcze przed końcem roku w przychodni. Bez zaświadczenia nie ruszymy dalej a w zależności co i jak napisze to mogą nas od razu odrzuciće_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Wlasnie bylam u lakarza w plucach nic nie slychac jedynie po prawej stronie jakas mala cisza jest ale powiedzial ze to nic groznego ale dal mi skierowanie znowu na ginekologie i teraz czekam na lekarza ktory mniejmy nadzieje mnie zbada ..
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalnatermin 06.12.2022
-
Zostaje w szpitalu ale jeszcze zadnych badan nie robili ..
8 IUI nie udanych
-
No jajniki powiekszone bardziej niz w sobote dlatego bole brzucha plynu nie ma ale nie wiedza czemu mam dusznosci
8 IUI nie udanych
-
Pysia dobrze że jesteś w szpitalu, zawsze to pod kontrolą. Na pewno będzie wszystko dobrze, korzystaj i odpoczywaj
Pysiaaa21 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
sonia86 wrote:Eni to super że dr Ramel tak zareagował i że jesteście pod dobrą opieką. Jak ogólne wrażenie jeśli chodzi o oddział?
Ena bardzo się cieszę że wróciłaś do gry:)
Soniu , gdzie planujesz poród?
W wojewódzkim teraz remont. Modlę sie, zeby mala siedziala w brzuszku do 38tc i moglabym jednak tam nie trafić. Malo prawdopodobne ale nadzieję mam22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Pysia, Eni trzymajcie się
Emilka ja też o Tobie myślałam i mialam Cie pytać co u Ciebie. Przykro mi że nie najlepiej u Ciebie z mężem. Nie wiem co Ci poradzić ale nie faktycznie tak jak dziewczyny piszą udaj się na terapię bo to co przeszłaś/przeszliście to baaaardzo dużo, za dużo.
Ja własnie sie tego boje że nie poradzimy sobie z M z tym problemem...
Ena witaj znowu
Laura czemu nie chcesz do wojewódzkiego trafić ??Pysiaaa21 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Pysia mi wodę w oplucnej znaleźli podczas usg. Ogladali mnie całą i brzuch i plecy i nerki.
Mi tylko usg brzucha robila to tam kolo macicy znalazla jakis plyn .. plecow i nerek nie robili tylko osluchiwala i to tyle no i EKG zrobili i krew pobrali
8 IUI nie udanych
-
Pysia to słabo Cie trochę przebadali. Ja miałam robione badanie krwi, moczu, gazometrie, ekg, echo serca, rtg, tomograf z kontrastem, usg brzucha pleców i dopochwowe. Jestem ciekawa czy z krwi zbadali Ci d-dimery.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 15:29