Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Z gazometrii wyszły mi tragiczne wyniki niedotlenienia krwi. Ale ważne ze jestes pod opieka lekarzy w azie czego szybciej zareagują.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 15:34
-
e_mil_ka wrote:Pysia to słabo Cie trochę przebadali. Ja miałam robione badanie krwi, moczu, gazometrie, ekg, echo serca, rtg, tomograf z kontrastem, usg brzucha pleców i dopochwowe. Jestem ciekawa czy z krwi zbadali Ci d-dimery.
Tak pisala te d-dimery ze maja mi pobrac .. no mocz mi tez zbadaja jak mi sie zachce siusiu... mialam tez krew z palca pobierana do takich cienkich rurek jakas nazwa na g.. no mi rentgena nie zrobia bo moge byc w ciazy i musze byc
.. chca tez kurde wypis z wojewodzkiego z niedzieli i moj maz bd musial dzisiaj pedzic po pracy specjalnie do Olsztyna bo ja teraz leze u mnie w Ostrodzie
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalnatermin 06.12.2022
-
No Emilka mam podwyzszone te d-dimery ale nie wiem ile nie powiedziala mi powiedziala ze niby troche i uznala ze to po tym co przeszlam moze byc czyli po punkcji i transferze .. powiedziala ze pogada z ordynatorem i to tyle
8 IUI nie udanych
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ostatnio pytałam się dr Zd gdzie widziałby mój poród to stwierdził że zdecydowanie Olsztyn, wojewódzki albo miejski, ciągle spadają mi płytki krwi i w razie czego muszę byc pod nadzorem hematologa. Zdecydowanie odradzał poród w moim mieście, a mi właśnie też ten wojewódzki się nie bardzo widzi właśnie przez ten remont i dojazd i ogromny przemiał na oddziale.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Pysia na to się dziwię że cię z Wojewódzkiego wypuścili bez żadnych leków, chociaż clexane mogli dać, ja przy łagodnej hiperce miałam clexane i dostinex- profilaktycznie włączony.l3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
sonia86 wrote:Pysia na to się dziwię że cię z Wojewódzkiego wypuścili bez żadnych leków, chociaż clexane mogli dać, ja przy łagodnej hiperce miałam clexane i dostinex- profilaktycznie włączony.l
No widzisz a ja nie dostalam kompletnie nic i do tego bylam pod kontrola Zdanowskiego wiec tym bardziej sie dziwie ze nic mi nie przepisal .. no ale coz
8 IUI nie udanych
-
nick nieaktualnyByłam dziś na wizycie u dr D. Od piątku zaczynam stymulację menopurem 200j. Boje się czy to nie za duża dawka...
Dodatkowo mówi, że moje endometrium jest bardzo niejednorodne, prawdopodobnie przez adenomioze.. a żeby to wyluszczyć trzeba by "poszatkowac" cała macicę... to jego słowa. Tylko czy z czymś takim mam w ogóle szanse... -
Zaraz bd mnie transportowac do Olsztyna buraki Ostrodzkie haha
moze i lepiej ..
8 IUI nie udanych
-
Wiki03 zaufaj doktorowi, dawka spora ale zawsze może zmniejszyć jak zobaczy reakcję organizm, nic się nie martw będzie git. Ciesz się kobieto że się zaczynaAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
Wiki a jakie masz amh?
Jeśli będziesz stosowała diete białkowa i duzo piła to będzie dobrze.Szanse zawsze są nawet przy endometriozie,ważne żeby było ładne komoreczki i zarodki.O reszcie pomyślisz później, narazie ciesz się ze jesteś bliżej niż dalej.
Sonia nie musisz koniecznie rodzic w Wojewódzkim,ja bardzo polecam miejski bo opieka jest świetna i super położne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 21:07
sonia86, Lura82 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Pysia ja sie wogule dziwie że Ty poszłaś do szpitala w Ostr.
Wiki dr nosem troche kręcił ale dostałam skierowanie na laparo do Białegostoku. W sumie dr mówił że nie bedzie mi nie wytnie tego kawałka jajnika bo to zmniejszy moje AMH tylko nakuje i usunie ewentualne zrosty czy jakoś tak. Muszę się zaszczepić w tym m-c i za m-c i zrobić pare badań i pewnie w grudniu termin.
U dr D znowu obsowa była, nasiedzialam się w poczekalni. -
sonia86 wrote:Ostatnio pytałam się dr Zd gdzie widziałby mój poród to stwierdził że zdecydowanie Olsztyn, wojewódzki albo miejski, ciągle spadają mi płytki krwi i w razie czego muszę byc pod nadzorem hematologa. Zdecydowanie odradzał poród w moim mieście, a mi właśnie też ten wojewódzki się nie bardzo widzi właśnie przez ten remont i dojazd i ogromny przemiał na oddziale.
sonia86 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Emilko to straszne co robi z nami staranie sie o dzidzie. U nas miesiac temu tez bylo masakrycznie ale juz odetchnelismy i pogodzilismy sie i bedziemy walczyc dalej
Pysia dobrze ze wioza cie do Olsztyna tam bedziesz pod opieka lekarzy ktorzy maja jakiekolwiek pojecie co z czym sie je przy ivf
Pysiaaa21 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Laura z cukrzyca miejski da rade,ja tam rodziłam i byłam na insulinie.Co do wcześniaków to poród jak wytrzymam do 38 tc.będzie normalny.Obyś tylko wytrzymała.
Ja miałam po terminie i cc.Lura82 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902