Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Agonia dobre wieści nam przekazałaś. Bedziesz podwójną mamą
Mag trzymam kciuki mocno mocno za Was, daj nam znać po wizycie
Gosia nie wiem nawet co to jest to leczenie o którym piszesz ale o Panikuj slyszalam, czytałam i pomógł wielu osobom pomógł. Wierzę że u Ciebie też skończy się bobaskiem -
Dziewczyny sorki ze tak jecze:) mój nastrój tak właśnie skacze ze skrajności w skrajność, raz mega spokój a zaraz potem panika.
Gosia Ty wiesz ze jesteś niezastapiona:)
Dam znać po wizycie a tymczasem lece się ogarniać bo za godzinę ruszamy:) Miłego dnia kochane -
Gosia321 wrażenia pozytywne już się obeznałam w klinice więc czuje się spokojna. Lekarz bardzo sympatyczny wszystko tłumaczy. U nas tempo jest narzucone by zdążyć zanim w kwietniu stuknie mi 40 Wyniki nasienia męża ogólnie dobre tylko jak zrobiliśmy dna nasienia okazało się że jest 20% a norma jest do 15% więc okazało się, że to jest przyczyna, że nam się nie udawało. A jak u Ciebie już kończysz antyki dostałaś już zastrzyki i kiedy teraz masz wizytę?
Emilka jeżeli chodzi o koszty dostosowują indywidualnie ale o szczegóły zapraszam na priv:)
Mag tak jak Gosia powiedziała, szkoda, że nie wiemy gdzie mieszkasz bo byśmy już wpadły i Cię postawiły na nogi i skończyły czarnowidztwo trzymamy kciuki za wizytę &&&&&&.
No możemy pomyśleć o grillu forumowym może wtedy uda nam się spotkaćWiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
mag87 wrote:Dziewczyny sorki ze tak jecze:) mój nastrój tak właśnie skacze ze skrajności w skrajność, raz mega spokój a zaraz potem panika.
Gosia Ty wiesz ze jesteś niezastapiona:)
Dam znać po wizycie a tymczasem lece się ogarniać bo za godzinę ruszamy:) Miłego dnia kochane
Trzymam mocno kciuki za kruszynkeBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
No to znów się dzieje na forum. Gosia321 plan jest i działanie więc czekamy na piękny rezultat:)
Mag powodzenia na wizycie za ciebie i maluszka. Musisz w niego wierzyć bo jesteś jego mama
A u mnie dziewczyny pierwsza zła wiadomość w ciąży. Odebrałam wczoraj wynik Gbs i jest dodatni. Muszę teraz drzec się o antybiotyk jak już wpadnę na izbę przyjęć z bólami porodowymi aby malutka nie chwyciła tego dziadostwa. Tak się boję że może złapać ta infekcje przy porodzie -
Agonia u nas defragmentacja wyszla 26 a przy tym poprzednie nieudane proby i kiepski rozwoj zarodkow po 3 dobie i dlatego decyzja ze dajemy tez podloze.
Kochana trzymam kciuki tym razem sie nam.udaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Agonia u nas defragmentacja wyszla 26 a przy tym poprzednie nieudane proby i kiepski rozwoj zarodkow po 3 dobie i dlatego decyzja ze dajemy tez podloze.
Kochana trzymam kciuki tym razem sie nam.uda01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny u nas bez happy endu:( zarodek przestał się rozwijać, serduszko nie bije. Odstawiamy leki i czekam na krwawienie. Jeśli do ndz nie będę krwawi to mam iść w pon do szpitala a ewentualna kolejna wizyta w klinice za min 2 miechy.
Ja będę chciała porobić rzez ten czas jakieś badania immunologiczne chyba. Gosiu podpowiesz co z takich ogolniejszych mogę porobić? -
Mag bardzo mi przykro.. współczuję.. nie takiej informacji się spodziewałam.. ryczeć się chce..Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Mag nie wiem co powiedzieć Współczuję Kochana i mocno wierzę, że następnym razem Wam się uda.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nadziejka88 wrote:No to znów się dzieje na forum. Gosia321 plan jest i działanie więc czekamy na piękny rezultat:)
Mag powodzenia na wizycie za ciebie i maluszka. Musisz w niego wierzyć bo jesteś jego mama
A u mnie dziewczyny pierwsza zła wiadomość w ciąży. Odebrałam wczoraj wynik Gbs i jest dodatni. Muszę teraz drzec się o antybiotyk jak już wpadnę na izbę przyjęć z bólami porodowymi aby malutka nie chwyciła tego dziadostwa. Tak się boję że może złapać ta infekcje przy porodzie
Nadziejka o nic nie będziesz musiała się drzeć. Pokażesz wynik badania i sami zaaplikują Ci antybiotyk. Tylko pamiętaj, żeby nie zwlekać z wyjazdem do szpitala na ostatnią chwilę.
Mag bardzo mi przykro -
Mag tak mi przykro. Wierzyłam że masz małego wojownika. Niestety na niektóre rzeczy nie mamy wpływu i tu niestety tak było że zarodeczek od początku miał wady i w naturalnym świecie by sobie nie poradził. Współczuję bo nie tak miało być.
Halszka i słomka dzięki za wsparcie i słowa otuchy. Dzisiaj byłam na ktg i wypytalam położna o te gbs to kazała nie panikowac bo dużo tego jest i to jest normalna procedura w szpitalu że podają antybiotyk i tak jak słomka piszesz - mam nie czekać w domu do ostatniej chwili bo muszę dostać antybiotyk minimalnie 4h przed porodem. -
Dziękuję Dziewczyny, coś się zadziało, może zarodek nie ten, może mój organizm zawalił, może obie rzeczy...ból jest straszny. Nie wiem co mnie czeka, boje się, tym bardziej, że mąż w poniedziałek wylatuje na tydzień w delegację i będę sama.
Muszę być dzielna i obmyślić nowy plan działania bo tak łatwo się nie poddam.
Mam teraz trochę czasu na pozbieranie się i porobienie dodatkowych badań. Do pracy wracam za 2 tygodnie, wróce też do treningów, pójde do fryzjera, do kosmetyczki, odwiedzę tez pewnie dentystę i jakoś ten czas zleci.
Nadziejka- na blogu mamaginekolog wczoraj był post własnie o gbs. Dostaniesz antybiotyk, a Twój maluszek będzie pod ściślejsza opieka po porodzie.
W ogólne doktor był dzisiaj smutny, powiedział że to bardzo zły dzień. Ja miałam wizyte na 11.40 a mówił, że już jestem 2 kobietą której dzisiaj musiał przekazywać złe wieści.