Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedziemy za dwa dni i malutki stresik jest. Ale ważne ruszamy do przodu.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
=====A.R.T.E.M.I.D.O.W.E===M.A.L.U.C.H.Y=====
19.01.2017: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ !
02.02.2017: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
13.03.2017: Eve87 - na świat przyszła IGA !
29.05.2017: słomka - na świat przyszła MARCELINA !
29.06.2017: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA !
03.07.2017: Polopiryna- na świat przyszedł IREK !
08.07.2017: Ana1122 - na świat przyszedł ANTOŚ !
11.07.2017: Makumba - na świat przyszła ANIA !
28.09.2017: Tera - na świat przyszła OLIWKA !
30.10.2017: sonia86 - na świat przyszedł WITUŚ !
13.11.2017: Eni -na świat przyszła EMILKA !
01.12.2017: Lura - na świat przyszła MARYSIA !
=============K.A.L.E.N.D.A.R.Z===================
Styczeń 2018
04: Agonia - wizyta u dr Hajdusiaka (Gdańsk)
04: Ena - punkcja
07: Ena - transfer
10: Gosia321 - wizyta - przygotowania do ivf
11: Mag87 - wizyta serduszkowa Gdansk
12: Ona84 - histeroskopia
12: Gosia321 - wizyta dr Pasnik Lodz
17: Halszka112 - wizyta
18: malawiki - wizyta połówkowa
19: nadziejka88 - wizyta
24: Agonia777 - wizyta
25: Mag87 - wizyta
Luty 2018
03: Ena - wizyta
05: Wiki03 - wizyta u prof. Dębskiego (Warszawa)
05: e_mil_ka - wizyta u Paśnika (Łódź)
07: nadziejka88 - wizyta
10: Agonia777 - wizyta invicta Gdańsk
19: nadziejka88 - termin porodu
Czerwiec 2018
02: malaWiki1 -termin porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 16:44
-
Dziewczyny melduję się po wizycie w Gdańsku w Invicie. No więc od dziś ruszam z antykoncepcją. Wizytę kontrolną mam umówioną na 10 lutego. Ustaliliśmy wszystkie najważniejsze kwestie czyli, że będzie separacja nasienia, AH, ze względu na wiek zapłodnione będą wszystkie uzyskane komórki i będą podane dwa zarodki. Miałam robione usg pan doktor na jednym jajniku doliczył się cztery pęcherzyki a na drugim trzy które mogłyby urosnąć gdyby była już stymulacja więc był bardzo zadowolony. Załapałam się na refundację leków więc koszty nie będą straszne bo akurat taką kwotę zaoszczędziliśmy. Pewnie gdy zaczną się zastrzyki i stymulacja zaczną się nerwy a na razie czekam do lutego. Czyli długich 17 dni.
Gosia321 jak tam u Ciebie z antykami kiedy masz wizytę??
Mag trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i oczywiście na wieści&&&&&&&&&&mag87, asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Nadziejka mam taką nadzieję Na razie podchodzę spokojniej ale bardzo bym chciała tym razem uzyskać więcej komórek by było z czym działać i na to bardzo liczę marzą mi się co najmniej 4 pięknie zapłodnione blastkiWiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Agonia super wieści same mile niespodzianki, 7 pęcherzyków to duzo:) na pewno będą z tego blastki:)
Ja jadę jutro i nie wiem sama jak mam się nastawiać, z jednej strony to bijące serduszko daje mi nadzieje, mam też wewnętrzny spokój, ale z drugiej strony te beznadziejne przyrosty mówiące mi ze nie ma szans...zobaczymy. narazić spokoj:) -
nadziejka88 wrote:Gosia321 jak ci idą antyki? Kiedy teraz wizyta?
Czekam na telefon od Pasnika mam juz wynik testu imk i propozycje leczenia immunosupresyjnego jesli bedzie to konieczne to musimy sie wystymulowac pobrac komorki zaplodnic i zamrozic zarodki. Pozniej 7-14 dni leczenia i dopiero criotransfer. Takie rozwiazanie poniewaz leki moga wplynac na jakosc komorek jajowych a wole nie ryzykowac.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Agonia777 wrote:Dziewczyny melduję się po wizycie w Gdańsku w Invicie. No więc od dziś ruszam z antykoncepcją. Wizytę kontrolną mam umówioną na 10 lutego. Ustaliliśmy wszystkie najważniejsze kwestie czyli, że będzie separacja nasienia, AH, ze względu na wiek zapłodnione będą wszystkie uzyskane komórki i będą podane dwa zarodki. Miałam robione usg pan doktor na jednym jajniku doliczył się cztery pęcherzyki a na drugim trzy które mogłyby urosnąć gdyby była już stymulacja więc był bardzo zadowolony. Załapałam się na refundację leków więc koszty nie będą straszne bo akurat taką kwotę zaoszczędziliśmy. Pewnie gdy zaczną się zastrzyki i stymulacja zaczną się nerwy a na razie czekam do lutego. Czyli długich 17 dni.
Gosia321 jak tam u Ciebie z antykami kiedy masz wizytę??
Mag trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i oczywiście na wieści&&&&&&&&&&
Super ze lapiecie sie na refundacje i beda 2 bejbiki za co trzymam mocno kciuki
Ja wizyte mam 1 i 8 lutego. Troche szkoda ze sie tak mijamy z mag tez mijam sie co 3 dni. Ale nic trzeba moze w koncu pomyslec i zorganizowac forumowe spotkanie razem z dzieciakamiBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Agonia777 wrote:Nadziejka mam taką nadzieję Na razie podchodzę spokojniej ale bardzo bym chciała tym razem uzyskać więcej komórek by było z czym działać i na to bardzo liczę marzą mi się co najmniej 4 pięknie zapłodnione blastkiBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
mag87 wrote:Agonia super wieści same mile niespodzianki, 7 pęcherzyków to duzo:) na pewno będą z tego blastki:)
Ja jadę jutro i nie wiem sama jak mam się nastawiać, z jednej strony to bijące serduszko daje mi nadzieje, mam też wewnętrzny spokój, ale z drugiej strony te beznadziejne przyrosty mówiące mi ze nie ma szans...zobaczymy. narazić spokoj:)
Uwierz kochana jestes w ciazy i tak juz pozostanie jeszcze 7 miesiecyBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤