Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Na temat dr D to ja powiem tylko tyle masakra normalnie przed samym transferem tak nas zdolowal bo powiedzial ze zostal nam 1 zarodek z 4 w stadium moruli. A przed samiutka punkcja embriolog nam powiedzial ze podaja 1 i w hodowli zostaja jeszcze 3 bo sppwolnily swoj rozwoj albo za eczesnie do nich zajrzeli i mamy sie dowiadywac za 2 tygodnie czy udalo sie je zamrozic.
Kuzwa jak ten lejarz ma takie podejscie to w kolko mozna powtarzac cala procedure bo mu sie oczka na zlotowki swiecaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Mam nadzieje ze moja morulka juz u mnie bedzie sie rozwijac i zostanie z nami na 9 miechow bo jak nie to nastepne podejscie robie w bialymstoku z dala od dr D
eni33 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyOrchid głupia sprawa z tą reakcją dr D. Sama nie wiem jak się ustosunkować do jego słów. Ja poleciałabym do innego dr.
Słomka życzę wpadki
Len to czekamy na dobre wieści w poniedziałek.
Asia-m-b oby mdłości przeszły i kolejne tygodnie ciąży leciały bez przykrych dolegliwości.leo, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosia321 wrote:Mam nadzieje ze moja morulka juz u mnie bedzie sie rozwijac i zostanie z nami na 9 miechow bo jak nie to nastepne podejscie robie w bialymstoku z dala od dr D
-
nick nieaktualny
-
eni33 wrote:To gdzie teraz mialas robione? W Olsztynie juz robia?
Jak mozna tak komus ppwiedziec przed transferem tak psychicznie wyprowadzic z rownowagi
Hehe a ze porywcza jestem a jak embriolog przekazywal nam informacje to juz akurat lezalam na samolocie myslalam normalnie ze kopne dr D w twarz ale sie powstrzynalam
W bialymstoku sama procedura jest tansza o 1200 zeta a lezalam z laska ktora z Gdanska ptrzyjechala do dr Sz i tak go zachwalala ze ppdejscie ma super jak normalny lekarz z powolaniaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia to akurat potwierdzamy szczęśliwą rękę to On ma. Kciuki &&&&
Gosia321 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
A czy ktoras z was tak jak ja miala podana 5 dniowa morule bo cos dr D mowil ze ostatnio dziewczynie z Olsztyna udalo sie z morula zajsc w ciaze ??? Wiem ze nie wszystkie leczace sie dziewczyny sa na forumBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
malgos741 wrote:Mi punkcję robił dr.Z
Kochane powiedzcie mi, czy po @ powinnam pójść na usg kontrolne po nieudanym in vitro. Nie będziemy podchodzić do kolejnej stymulacji w tym roku, jak się uda naturalnie to będzie super, a jak nie to dopiero w przyszłym roku będziemy próbować po raz kolejny. -
leo wrote:Bąbelku ja po łyzeczkowaniu i po @ poszłam na kontroli, mimo że nie będziecie podchodzić do kolejnej stymulacji, na Twoim miejscu poszłabym na usg, sprawdzić czy wszystko wraca do normy. Miałaś już @?
leo lubi tę wiadomość