Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Bąbel dla własnego spokoju też bym poszła
Leo jak samopoczucie?? plamienie poszło precz? :*bąbel lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
bąbel wrote:Mi punkcję też robił dr Z.
Kochane powiedzcie mi, czy po @ powinnam pójść na usg kontrolne po nieudanym in vitro. Nie będziemy podchodzić do kolejnej stymulacji w tym roku, jak się uda naturalnie to będzie super, a jak nie to dopiero w przyszłym roku będziemy próbować po raz kolejny.asia-m-b, bąbel lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
dziewczyny nurtuje mnie dziś jedna rzecz pół roku temu robiliśmy badania nasienia mężowi i na moje oko to one były nie za ciekawe ale dr. Z stwierdził że są dobre. I dziś znów przeglądałam papiery szykując się do jutrzejszej wizyty i postanowiłam się z wami skonsultować co myślicie. A więc ruch postępowy szybki to tylko 23% a 20% ruch postępowy wolny. Reszta zdechłe:).Ale co mnie martwi to to że morfologia prawidłowa to tylko 2%. Więc 98% to uszkodzone więc nie są w stanie zapłodnić to co tak naprawde szanse też są marne niby jest potrzebny jeden ale uważam że 2% to straszna marnota jak myślicie może przez to właśnie mam problemy z zaciążeniemKarcia
-
nick nieaktualnyKarcia nie pomogę z tym nasieniem, bo nie znam się.
Len - kurde... Nie wiem czy można Nospę...
Bąbel ja dla spokojności ducha poszłabym na wizytę, ale raczej nie do Artemidy - na Nfz gdzieś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 22:35
bąbel lubi tę wiadomość
-
Leo nospa jak najbardziej ja brałam 2x dziennie przez dwa tygodnie po transferze może nawet dłużej.. i magnez też działa rozkurczowo
trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę! takie plamienia w ciąży się zdarzają.leo, Karcia lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Karcia wrote:dziewczyny nurtuje mnie dziś jedna rzecz pół roku temu robiliśmy badania nasienia mężowi i na moje oko to one były nie za ciekawe ale dr. Z stwierdził że są dobre. I dziś znów przeglądałam papiery szykując się do jutrzejszej wizyty i postanowiłam się z wami skonsultować co myślicie. A więc ruch postępowy szybki to tylko 23% a 20% ruch postępowy wolny. Reszta zdechłe:).Ale co mnie martwi to to że morfologia prawidłowa to tylko 2%. Więc 98% to uszkodzone więc nie są w stanie zapłodnić to co tak naprawde szanse też są marne niby jest potrzebny jeden ale uważam że 2% to straszna marnota jak myślicie może przez to właśnie mam problemy z zaciążeniem
-
Karcia wrote:nie znam sie dokładnie i nie wiem czy napewno dobrze napisze ale w ml 83,0(wszystkie łącznie z nieruchomymi) a w całym ejakulacie 282,2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 23:30
Judytka lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:my w artemidzie a to że tylko 2% prawidłowej morfologi to przecież bardzo mało prawda?
-
Tak dla lepszego obrazu. 4% to norma Ale nawet już dla 15 mln więc pomnóż sobie te 4 razy 15 I tak jak U ciebie 2 razy ilość W 1 mln
-
Doktor miał racje. Bo naprawdę wyniki macie ok. na pewno nie musisz się martwić wręcz przeciwnie ciesz się bo walka O nawet 1 plemnika jest ciężka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 23:43
Karcia lubi tę wiadomość