Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:to super skoro tak mówisz. Mąż był wtedy po nocce i palił a teraz przestał jakieś 3 mies temu to mam nadzieje że jeszcze są lepsze:). Widzę że spać też nie możesz:)
-
Tak jest takie badanie I też jestem ciekawa. Ty masz jutro wizytę więc podpytaj I O cenę też. Z tego co czytałam to sprawdza się zachowanie plemników po stosunku po kilku godzinach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 23:53
-
a ile macie lat z mężem wiem że już na pewno pisałaś wcześniej ale nie mam głowy do zapamiętywania ja mam 25 mąż 32 niby ja mam jeszcze czas ale od 4 lat się lecze i się nie udaje mimo że w kwiecie wieku jestem:)a ten czas leci i leci a ja nadal w miejscu.Miałam dobrego lekarza z Ciechanowa ale niestety rok temu zmarł a miałam takie przeczucie że on by mnie doprowadził do ciąży no ale cóż pora na niego naszła niestety...Karcia
-
Ja mam 27 a maż 30 więc jak to nam mówią już czas na nas. Ale niestety. Słyszałam O dobrym ginekologu w Ciechanowie Ale O jakies babce która jest też endokrynologiem
-
Karcia wrote:do 30 zdążymy miejmy nadzieję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 00:13
-
lekarze z naszej miejscowości to banda łapówkarzy i nic więcej chodziłam prywatnie przez 1,5 roku i dawał mi clo po 1 tab zero monitoringów ni nic.A ja dokładnie wiedziałam że to nic nie daje że nadal nie mam owulki ale co mu tam kase wzioł to najwarzniejsze. Mam PCOS i przez to mam problemy z owulacją mam niedoczynność tarczycy która też lata jak chce nie można jej unormować.Karcia
-
in vitro pewnie zostanie moim marzeniem bo nie bedzie mnie stać na nie tym bardziej że nie mamy nawet własnego konta ciągle na wynajem.Klinika pochłania wszystkie nasze oszczędności które już powoli się kończą niestety nie chce myśleć co dalej bedzie. W tym tyg podchodze do iui i bardzo chce wierzyć że się uda.Karcia
-
A powiedz mi czy przez tsh tyjesz? ty też lubisz siedziec po nocach? długo się leczysz w Olsztynie? Co myślisz O tej klinice?
-
In vitro też jest dla nas dużym wydatkiem Ale będę odkładać tyle ile się da nawet I 50 zl. Dużo cię wyjdzie iui? Mam nadzieje że wam się uda. A oboje pracujecie?
-
przez tsh hmmm nie wiem czy tyje ale każdy kilogram jest bardzo cieżko mi zrzucić i to podobno przez niedoczynność i przez te pcos niestety mam nadwagę więc nie wykluczone że przez te cholerstwo.O tak w nocy ja zaczynam dopiero życie:) .W Olsztynie leczę się od początku istnienia kliniki. Co o niej myśle hmm sama czasami nie wiem dr Zbroch mi podpasował ale czasami mam wrażenie że wiem więcej od nich i że sama bym się już mogła leczyć. Tak samo dzięki temu że zwiększyłam sobie dawkie leków sama to zaczełam mieć owulkie a tak to nie wiem sama czy by się kiedyś pojawiła.Karcia
-
Ja nie miałam styczności Z tym doktorem. Miałam wizyty U doktora W I D Ale jakoś bardziej doktor W mi przypadł do gustu. U mnie ostatnia i zarazem 2 wizyta była W lutym I do tej pory nie byłam. Kasy gdzie dużo.
-
Tutaj to każdy grosz się przyda. Czeka nas jeszcze trochę poświęcenia. To iui tez sporo. Ja zastanawiałam się nad iui w zygocie Ale nie wiem