Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:Witam i ja:) ana tak dokładnie do Ślączki chodziłam.Ja też po wizycie i jutro iui ale mam 2 pęcherzyki jeden aż 28 a drugi 23 i tak zastanawia mnie czy te 28 to nie za duży?i jeszcze jedno czy któraś się leczy u dr Przemysława Kamel czy jakoś tak?on ma mi jutro robic iui i zastanawiam się czy sympatyczny i w jakim wieku?
Trzymam kciukimalgos741 lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:Witam i ja:) ana tak dokładnie do Ślączki chodziłam.Ja też po wizycie i jutro iui ale mam 2 pęcherzyki jeden aż 28 a drugi 23 i tak zastanawia mnie czy te 28 to nie za duży?i jeszcze jedno czy któraś się leczy u dr Przemysława Kamel czy jakoś tak?on ma mi jutro robic iui i zastanawiam się czy sympatyczny i w jakim wieku?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Karcia wrote:Jeszcze jakie badanie chciałbym wykonać to wrogość śluzu ale nie wiem ile kosztuje i wiem że jakoś po przytulankach się to robi ale dokłądnie nie wiem01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ana1122 wrote:Tutaj to każdy grosz się przyda. Czeka nas jeszcze trochę poświęcenia. To iui tez sporo. Ja zastanawiałam się nad iui w zygocie Ale nie wiem01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
leo wrote:Jestem po...
Widoczny pęcherzyk ciążowy z echem zarodka ładnie umiejscowiony
Jejejujeju dr powiedział że za 2 dni może być ale nie ma co robić znów usg, spokojnie czekać do wizyty za 2 tyg
Co do plamień do dphastonu dorzucam jednak luteinę i powinno być ok
Gratulujęleo lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Karcia wrote:Asia a jakie miałeś endometrium w dniu ja mam 10 czy to nie za małe?
Karcia,endo ok.10mm a estradiol na pewno mniejszy niż Ty. Bedzie dobrze, nie martw sie.
Dr R.nam robil pierwsza iui."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Karcia a jakimi lekami jestes stymulowana do iui.
Karcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny