Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
asia-m-b wrote:Ona lec na bete i wszystko bedziesz wiedziec albo siknij na test
Dziewczyny wypełniony pęcherz nie zwiększa szans. Ma tylko pomóc lekarzowi dostać się macicy. Ale nie wszyscy lekarze tego wymagają. Dużo zależy od umiejętności lekarza i naszej budowy.
Leo jak się czujesz? Jesteś na zwolnieniu czy pracujesz?
Gosia co u Ciebie?
Ogolnie to juz mam dosc czekania to najgorszy czas a to dopiero 5 dzien czyli jeszcze 8 masakra.
Kupilam sobie nawet kolorowanki dla doroslych zeby za duzo nie myslec ale to sie chyba nie da
malgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
leo wrote:A Ty na zwolnieniu Asiu? Jak samopoczucie?
Chciałam się umówić na za 2tyg do dr P ale będzie na urlopie i umówię się do Z.
W pon Z pytał o ostatnią @ ale oczywiście nie pamiętałam( może by mi wyznaczył termin już)?
Czuję się tak sobie non stop męczą mnie mdłości i zgaga.
Jutro mam wizytę zaczynamy trzeci miesiącmalgos741, Gosia321, triss, Ali.G lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Wiesz Asiu trochę zazdroszczę tych mdłości bo ja dalej nic nie czuje, a jutro masz wizytę w androidzie czy normalnie u P?
Bo mi znowu przyszło na myśl czy nie iść w następnym tyg do P prywatnie, bardzo bym chciała zobaczyć i ogólnie zobaczyć jakie są wizyty u P. Ile u niego kosztuje wizyta?
-
Leo ja byłam zmuszona zapisać się do dr P w artemidzie, bo do niego do gabinetu jak dzwoniłam to dopiero za ponad 3 tygodnie był wolny termin.. wizyta u dr P kosztuje 200zl zarówno w artemidzie jak i w gabinecie.
Ja wiem, ze nie mam prawa narzekać Ale czasami to już zwyczajnie mam dosyć.. Leo pamiętaj ze niektóre zdrowe ciąże trwają bez przykrych objawów więc nie masz czym się martwićWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 16:07
leo lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Leo, w androidzie? Haha, co ten slownik nam robi.
Karcia, ja tam sie sama wepcham.
Asia-m-b, juz trzeci miesiac?! Matko, kiedy to zlecialo..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui