Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Załóżmy, że długim
W sumie to bardziej chciałabym wiedzieć, jak dużo czasu zajmują same badania przed przystąpieniem do "dzialania". Bo z tego co widze to jest ich sporo. Kiedy moge je zrobić ( czy to jest uzleżnione od cylku?)
W środe będę akurat w połowie cyklu i zastanawiam się czy zdąże z nimi żeby zacząć wszystko w następnym miesiącu.
Chyba nie mam siły żeby znów wszystko przekładać22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Długi protokół zaczyna się w miesiącu poprzedzającym miesiąc punkcji aby unormować gospodarkę hormonalną, a krótki protokół zaczyna się do 3dc i trwa dwa tygodnie az do punkcji a potem tranferu zazwyczaj w 3 lub 5 dobie po punkcji. Jakie badania trzeba zrobić powie Ci lekarz na pierwszej wizycie czyli dr D.
Bardziej szczegółowo niech się wypowiedzą nasze staraczki z IVF -
Ja tez tak mam lubie " was czytac "☺
Judytka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny Fasolka Was pozdrawia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/10c6a09a7ee0.jpgRudaaa, nadziejka88, bąbel, Asia08, Karcia, eni33, Judytka, Ali.G, Gosia321 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
asia-m-b wrote:Dziewczyny Fasolka Was pozdrawia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/10c6a09a7ee0.jpg
Uwielbiam Asia super!!!!! Juuuuupi
Chyba nie wytrzymam i w następnym tyg wybiorę się do lekarza do którego chodziłam wcześniej, też już chciałabym zobaczyć swojego fasolka i pstryknąć mu focie:)asia-m-b lubi tę wiadomość
-
Asia-m-b, pieknie! Cudnie! Na ktora mialas wizyte?
Ja po nie mam dobrych wieści. Estradiol w 13 dc tylko 46, pecherzyki male. Jeszcze jutro mam zrobic zastrzyk 50j a w sobote zobaczymy jak bedzie i zwiekszamy dawke gonalu. Ehh, masakra z tym cyklem. Jeszcze dr powiedzial, ze zmieniła sie ustawa i gonadropiny sa refundowane tylko do ifv.
asia-m-b lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Asia ja miałam na 14:40 ale do gabinetu weszłam dopiero ok 15:40
A czemu nie zwiększył Ci dawki ostatnim razem???Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ja na 17ta, a weszlam po 16tej, wiec w druga strone przegięcie.
W poniedzialek dr Z zwiekszyl mi z 37,5 na 50 wlasnie. I dupa blada."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Asia super fota. Jeszcze raz gratulacje. tak mi się podoba że ja W tym cyklu też chce takie mieć. A co tam. Dam radę jeszcze aby tydzień został
Asia08, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny strasznie mnie bolą stawy I nadgarstki miała któraś tak może to jakas infekcja? bo I ta moja wydzielina taka dziwna
-
Lura82 wrote:Załóżmy, że długim
W sumie to bardziej chciałabym wiedzieć, jak dużo czasu zajmują same badania przed przystąpieniem do "dzialania". Bo z tego co widze to jest ich sporo. Kiedy moge je zrobić ( czy to jest uzleżnione od cylku?)
W środe będę akurat w połowie cyklu i zastanawiam się czy zdąże z nimi żeby zacząć wszystko w następnym miesiącu.
Chyba nie mam siły żeby znów wszystko przekładaćLura82 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:To zalezy jakie badania bedziecie mieli zlecone jak bedzie genetyka to czeka sie 4 do 8 tygodni na wynik pozostale sa w miare szybko. Dlugi protokul to miesiac antykow plus 2 tygodnie zastrzykow na wyviszenie plus 7-14 dni wlasciwa stulacja pozniej punkcja i transfer
Dziekuje
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤