Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A czy w ramach pakietu do iui w 7 dniu jak badalyscie progesteron to czy mialyscie wizyte w celu omowienia winiku. Bo niedawo ktorac pisala ze chyba byla bo ze widziala cialko zolte itd.
-
A mi nic nie powiedzieli tylko po iui sie pytalam czy za 7 dni na krew to powiedzialy ze tak . i jak w poniedzialek bylam to sie pytala czy wizyta tez a ja nic nie wiedzialam i sie nie umawialam i musialam leciec do pracy. Troche to nie fer a tak to bym sobie wziela wolne. Bo zawsze lepiej to skonsultować.
-
Eni33 ja jak mam pakiet na monitoringu to zawsze ostatnia wizyta jest 7 dpo z badaniem prg. W sumie powinien Ci lekarz powiedziec na iui żebyś przyszla sprawdzić. Chyba ze miałaś robiona na pękniętych pecherzykach to wtedy sam prg wystarczy bo usg po owulce ma na celu sprawdzić przede wszystkim pęknięcie pęcherzyków czy nie porobily sie torbiele.
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Dziwne, ze lekarz nic nie powiedzial.
Dziewczyny, od wczoraj mam zwiększoną dawke gonalu na 50j. i dzisiaj pojawila mi sie krew w sluzie. Nie wiem co jest grane? Mam zamiar poczekac do jutra. Jak nie zniknie, to zadzwonie do jakiegos lekarza.
Kurcze, jak nie urok to..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Bo mi robil dr Zbroch a tak jak pisalam wczesniej wlecial jak opazony do gabinetu i odrazu dz zeczy ja do niego cos gadam a on swoje i zrobil iui i mowi ze trzyma kciuki i do widzenia i zostalam sama w gabinecie. Ale juz wiem na przyszlosc.
-
No ja mialam na peknietym to moze dlatego nic nie mowil o wizycie.
-
a więc któraś pytała jakie leki brałam do stymulacji przed iui a wiec clo, letrozol i encorton.Dziewczyny ja juz po iui i niestety pęcherzyki nie pękły a to zmiejsza szanse prawda?jestem pewna że i tak nic z tego bo po wstaniu i tak wszystko ze mnie wyleciało i jeszcze robił mi usg po iui (przed też) uważam że też nie potrzebnie.Karcia
-
A cykl z iui to na jakich lekach bo ja na clo ale dziewczyny pisza ze on zaburza endo. Nie trac nadzieji. Bedzie dobrze. Dziwne ze poczulas ze ci wylecialo bo ja nic zupelnie nic i nawet w domu nic nie czulam.
-
na tych co zawsze czyli te co pisałam wyrzej w tym cyklu co iui też na clo, letrozolu ,i encortonie.No clo podobno zaburza ale mi chyba nie bo dzis mialam endo 11 wiec chyba ok.Myśle że usg też nie powinno się robić po iui jak myslicie?. Dziś powtórzymy inseminacje domową z mężem mam nadzieje że coś pomorze.Dziewczyny a czy któraś z was to może Milenia i miała dziś też iui przede mną?fajna dziewczyna weszłyśmy dziś w gadkie na poczekalni i zastanawiam się jak tam ona po iui.Karcia
-
Ja tez bralam clo i letrozole ale w roznych cyklach. A z tego co piszesz to bralas wszystkie do jednej stymulacji. Dobrze rozumiem. No ja po iui nie mialam usg.
-
Karcia wrote:a wiedziałyście o tym że iui ma większą szanse na powodzenie jesli masz mega wypełniony pęcherz?ja też nie wiedziałam i byłam w kibelku chwile przed a dr mówił że każdy tak robi a to wielki błąd.
-
Nic dziwnego pewnie stresa miałaś? jak wygląda przygotowanie do iui? Kiedy w cyklu najlepiej się zgłosić? Potrzebne są jakieś badania?
-
Ona lec na bete i wszystko bedziesz wiedziec albo siknij na test
Dziewczyny wypełniony pęcherz nie zwiększa szans. Ma tylko pomóc lekarzowi dostać się macicy. Ale nie wszyscy lekarze tego wymagają. Dużo zależy od umiejętności lekarza i naszej budowy.
Leo jak się czujesz? Jesteś na zwolnieniu czy pracujesz?
Gosia co u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 08:59
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Karcia wrote:tak dobrze rozumiesz wszystkie brałam w każdym cyklu bo samo clo nic nie dawało zupełnie.Eni a ty też po iui pierwszej i co udało się?pewnie pisałaś ale ja naprawde choć się staram to nie dam rady zapamiętać wszystkiego