Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo Doktor D tak nam powiedział że przez cały dzień płakałam. Chcieliśmy próbować jeszcze innych metod leczenia czy nawet iui Ale on za każdym słowem mówił nie ma sensu aby in vitro
-
Dobra maleńka ja to zmykam spać bo o 6 wstaje żeby na 9 być w artemidzie na badaniach. Och jak mi się nie chce. Dobrze że teraz i tak lato idzie bo jak były te mrozy -20 a ja przeziębiona musiałam gnać na wizyty to żyć się odechciewało. Więc do następnej zimy trzeba się wyrobićKarcia
-
nick nieaktualny
-
Jestem po...
Widoczny pęcherzyk ciążowy z echem zarodka ładnie umiejscowiony
Jejejujeju dr powiedział że za 2 dni może być ale nie ma co robić znów usg, spokojnie czekać do wizyty za 2 tyg
Co do plamień do dphastonu dorzucam jednak luteinę i powinno być okasia-m-b, Gosia321, Asia08, Judytka, Ali.G, malgos741, triss lubią tę wiadomość
-
Jeeeeeeeeeeee super bardzo się cieszę! I gratuluję :*
leo, Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Leo, gratuluję.
Ja też już po wizycie. Jezu, mialam na 12:30 a weszlam dopiero niedawno.
Od dzisiaj zwiekszam dawkę gonalu na 50 j. i w czwartek wizyta. Miała byc w piatek, ale niby nie ma lekarza.
Pęcherzyki są, na lewym ok.14mm a na prawym widzilam kilka mniejszych. Ale estradiol do bani, bo tylko 36.leo, Karcia lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
No strasznie wolno...
Dziewczyny, czy stres moze miec wplyw na estradiol? Czy to nie ma nic wspolnego?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Ja dzisiaj robilam progesteron w 7 dzien po iui.dzis 21dzien cyklu a wynik to 4.91ng bardzo maly niby normy mowia ze owulacja byla ale jakos malo w poprzednim cyklu mialam powyzej 10. Owulacje raczej mialam bo iui mialam robiona na peknietym pecherzyku. Trace nadzieje:-(
-
nick nieaktualnyleo wrote:Jestem po...
Widoczny pęcherzyk ciążowy z echem zarodka ładnie umiejscowiony
Jejejujeju dr powiedział że za 2 dni może być ale nie ma co robić znów usg, spokojnie czekać do wizyty za 2 tyg
Co do plamień do dphastonu dorzucam jednak luteinę i powinno być okleo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja:) ana tak dokładnie do Ślączki chodziłam.Ja też po wizycie i jutro iui ale mam 2 pęcherzyki jeden aż 28 a drugi 23 i tak zastanawia mnie czy te 28 to nie za duży?i jeszcze jedno czy któraś się leczy u dr Przemysława Kamel czy jakoś tak?on ma mi jutro robic iui i zastanawiam się czy sympatyczny i w jakim wieku?
malgos741, Asia08 lubią tę wiadomość
Karcia