Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny na razie jestem spokojna ale zobaczymy co będzie później. Punkcję mam o 9.40.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnyGosia321 wrote:Wiki napisz meila do Pasnika i spytaj sie co sadzi o propozycji ginekologa. Tobie tylko nk w wynikach wyszly zle ? Czy cos jeszcze bo jesli jeszcze cos to immunosupresja jest konieczna
Gośka mam dodatnie Ana (tak jak w stopce), NK i w cytokinach lekko podwyższone IL2 i obniżony interferon. Poczekam jeszcze na konsultację w Novum. Zobaczę co tam powiedzą... chociaż tam pewnie będzie jeszcze większy opór przez leczeniem immuno... ale zobaczymy... wtedy napiszę do Paśnika.
Agonia trzymam kciuki za Twoje komóreczki -
Jestem już po punkcji. Udało się pobrać 7 kumulusów tylko o jeden mniej jak ostatnio. Jutro będzie dzwonił embriolog ile było komórek i ile się zapłodniło. W sobotę też. Punkcję robił dr Głosek ale dr H przed z nim rozmawiał. Naśmiałam się dzisiaj z pielęgniarkami bo wkuły się w żyły ale krew nie leciała. Zawołał drugą to udało jej się założyć wenflon a trzeciej udało się krew pobrać. Po zabiegu humor dopisywał.
xyz159, asiastokrota, malgos741, mag87, Gosia321 lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
ona84 wrote:Emilka jestem już po pierwszym dawkowaniu antybiotyku.co mogę się spodziewać. Kupiłam lactovaginal
A jakie masz leki? Ja po 3 dniach mialam gorzko w buzi piekacy jezyk bol brzucha i owy i stany depresyjne. -
nick nieaktualny
-
Mag mam w planach dwa tylko zależy ile będzie zarodków oby jak najwięcej.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
ona84 wrote:Metronidazol, duomox,
Moja Pani dr rodzinna stwierdziła że ten Metronidazol najgorszy. Mój mąż też sie źle czuł i dostał coś innego to mu przeszły skutki uboczne. Ja nie mogłam dostać zamiennnika bo jestem uczulona na inne leki. -
Wiki03 wrote:Gośka mam dodatnie Ana (tak jak w stopce), NK i w cytokinach lekko podwyższone IL2 i obniżony interferon. Poczekam jeszcze na konsultację w Novum. Zobaczę co tam powiedzą... chociaż tam pewnie będzie jeszcze większy opór przez leczeniem immuno... ale zobaczymy... wtedy napiszę do Paśnika.
Agonia trzymam kciuki za Twoje komóreczkiWiki03 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Emilka jestem już w domku czuję się w miarę dobrze. Dzisiaj trochę bardziej krwawiłam ale już jest dobrze. Brzuch jeszcze trochę boli no i zaliczyłam drzemkę godzinną. Teraz czekam na jutrzejszy telefon od embriologa. Dobrze że w pracy jest szaleństwo to nie będę tak mocno myśleć o tym.
Gosia321 lubi tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.