Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane ja juz w 3 paku po spacerku po jedzonku odpoczywamy sobie
e_mil_ka, sonia86, mag87, asiastokrota, Asia08, Lura82, Lotta84, Fionka, eni33, xyz159, Halszka112, Storczyki, malgos741, polopiryna lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosiu jak dzisiaj samopoczucie??
U mnie nadal zły nastrój jeszcze wczoraj dzwonili z kliniki ale nie mogłam odebrać telefonu więc nie wiem po co. Dzisiaj czekam na dalsze wieści. I jak coś to muszę ustalić czy w poniedziałek mam przyjechać i czy odstawić leki, bo od jutra bym musiała brać clexane a nie chcę się niepotrzebne kłuć. No i czy w związku z tym że program nie został zakończony czy będą zwracać jakąś część. Chcemy się też zapytać o kd i który pakiet daje więcej szans. Na razie i tak musimy uzbierać pieniądze bo to jest niemała kwota. A i tak już na ten program pożyczaliśmy.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
Agonia777 wrote:Gosiu jak dzisiaj samopoczucie??
U mnie nadal zły nastrój jeszcze wczoraj dzwonili z kliniki ale nie mogłam odebrać telefonu więc nie wiem po co. Dzisiaj czekam na dalsze wieści. I jak coś to muszę ustalić czy w poniedziałek mam przyjechać i czy odstawić leki, bo od jutra bym musiała brać clexane a nie chcę się niepotrzebne kłuć. No i czy w związku z tym że program nie został zakończony czy będą zwracać jakąś część. Chcemy się też zapytać o kd i który pakiet daje więcej szans. Na razie i tak musimy uzbierać pieniądze bo to jest niemała kwota. A i tak już na ten program pożyczaliśmy.
Ja moglabym caly czas spac tyle progesteronu biore ze jestem normalnie otumaniona
Mam zwiekszone dawki luteinusa plus do tegk jeszcze 2x1 prolutex w zastrzyku bo mialam niski progesteron przed transferem.
Kochana zadzwon sama na infolinie powiedz ze wczoraj mialas telefon ale nie slyszalas to oddzwonia albo polacza cieBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia odpoczywaj, tak bym chciała żeby się udało &&&,
Agonia współczuję, nie dość że tyle jeżdżenia, czekania i rozczarowań to jeszcze te koszty... wierzę że nasze trudy będą nam wynagrodzone, życie nie może być aż tak niesprawiedliweGosia321 lubi tę wiadomość
-
xyz159 wrote:Gosia odpoczywaj, tak bym chciała żeby się udało &&&,
Agonia współczuję, nie dość że tyle jeżdżenia, czekania i rozczarowań to jeszcze te koszty... wierzę że nasze trudy będą nam wynagrodzone, życie nie może być aż tak niesprawiedliweWiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Agonia najwazniejsze ze macie plan. Oczywiscie porazka boli ale z czasem znowu bedziecie gotowi do dzialania. Ja wiem jedno ze jak tylko trafie do invicty i bede miala tak duzo komorek jak ostatnio i bede mogla je komus oddac to to zrobie. Kiedys pewnie bym sie zawahala teraz juz nie kiedy widze ile par czeka na upragnione maleństwa.
-
Musimy się zastanowić czy chcemy by dawczyni była stymulowana czy skorzystać z komórek zamrożonych z Invicty. Mamy trzy opcje i najtańsza jest ta z komórkami z Invicty bo 17.000 gdybyśmy chcieli stymulować dawczynię to wtedy jeżeli by szła cyklem równo ze mną to koszt 19.600 a gdy ja w dogodnym dla mnie czasie to 18.600, oczywiście dochodzi koszt separacji nasienia i AH więc to jest dużo. Wszystkiego dowiemy się na rozmowie a decyzje podejmiemy i tak na spokojnie w domu.
Gosia321 lubi tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Agonia, wejdź na wątek In vitro z niskim AMH, tam dziewczyny super pomysły mają. Jedna właśnie jest po mezoterapii, a inna po stymulacji hgh. Podpytaj, może Cie zainspirują. Powiem Ci, że mnie ta mezoterapie też kusi, jak bede na wizycie to podpytam doktorka
Wiki, jak wizyta w Novum? Jak oceniasz ich podejście w porównaniu z Gdańskiem?
Izaura co u Ciebie? Jak sie czujesz?
Gosia, to jutro 1 weryfikacja? -
Mag ja nie mam wykupionego przy crio pakietu weryfikacji ale poniewaz mialam niski progesteron to dla siebie zrobie poziom proga i estradiolu. Beta najwczesniej 6 lub 7 dzien wczesniej nie bede sie stresowacBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Agonia a ile wynosi w Invicie taka zwykla procedura?
Pakiet all insclusive to 11.900 i tam masz wszystko oprocz dodatkow jak magnetyczna separacja czy dodatkowe podloze
I 15.000 pakiet all z lekami ale to sie noe oplaca bo w zyciu nie wydasz 4.5 tys nz leki do stymulacji i po transferzee_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Emilka mnie pakiet all inclusive z separacją nasienia i podłożem embrogen wyniósł 13 400 a na leki z refundacją teraz wydałam ok. 800 zł. Poprzednio za pakiet zapłaciłam 12400 a za leki ok. 1000 zł. Oczywiście dochodzą dojazdy ale jak znasz terminy wizyt to możesz szybciej kupić przez internet i natrafić na zniżki i dobre połączenia.
Asiastokrtoka mogę mieć do Ciebie pytanie na prive??e_mil_ka lubi tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Oczywiście uwzględniłam tu leki po transferze.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Asiastokrotka musisz tylko zaakceptować moje zaproszenieWiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
nick nieaktualnymag87 wrote:Agonia, wejdź na wątek In vitro z niskim AMH, tam dziewczyny super pomysły mają. Jedna właśnie jest po mezoterapii, a inna po stymulacji hgh. Podpytaj, może Cie zainspirują. Powiem Ci, że mnie ta mezoterapie też kusi, jak bede na wizycie to podpytam doktorka
Wiki, jak wizyta w Novum? Jak oceniasz ich podejście w porównaniu z Gdańskiem?
Izaura co u Ciebie? Jak sie czujesz?
Gosia, to jutro 1 weryfikacja?
Mag dzięki, że pytasz... po wczorajszej wizycie byłam strasznie skołowana... Lekarz bardzo specyficzny, mniej kontaktowy niż Hajdusianek. Jednak w Novum pierwsze co uznali, że muszę mieć histeroskopię, prawdopodobnie usunięcie mięśniaka śródściennego.... Do dziś nie wiedzieliśmy na jaką klinikę się zdecydować... Bliżej wewnętrznie nam było do Invicty, ale dziś napisałam do nich maila z zapytaniem o histero i w Gdańsku nie robią operacyjnej... i to zadecydowało, że zostajemy w Novum... Plusem w Novum też jest tańsza procedura. Do tej pory nie mam pojęcia czy podjęliśmy dobrą decyzję a wiecie co mnie chyba wczoraj najbardziej rozbiło? Jak zapytał nas co się stało z moimi 4 komórkami, których nie zapłodnili... powinni nas w Artemidzie o tym poinformować, zapytać o zdanie... a tam nic... nawet nie wiedziałam co mu odpowiedzieć...