Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
[email protected] gratulacje
niech Filipek się zdrowo chowa[email protected] lubi tę wiadomość
SoniaK -
nick nieaktualnyMalawiki śliczne imię wybrałaś dla synka gratuluję i życzę dużo zdrówka dla Was
[email protected] lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewuszki...! Ale się tutaj pomału wesoło robi:)
Malawiki gratuluję sprowadzenia na świat Filipka. A coś poszło nie tak z cesarką że mały nie oddychał? gdzie rodziłaś? zdrówka dla Ciebie i maluszka.
Ena ale zrobiłaś nam wszystkim a przede wszystkim sobie cudowną niespodziankę. Bardzo się cieszę i oby więcej takich cudów u nas na forum. Jak się czujesz? A już powiedziałaś małej Z że będzie miała rodzeństwo?
Gosia mocno trzymam kciuki abym tym razem się udało. Niech maluszki zostaną na stałe.Dbaj o Waszą trójeczkę.
Która teraz następna do stymulacji i do transferu?
Pytanie do staraczek którym sie udało....Kiedy planujecie powroty po mrozaczki?
Pozdrawiam Was wszystkieGosia321, asiastokrota, [email protected] lubią tę wiadomość
-
Malawiki gratuluje. Gosiu trzymak kciuki.
A co do pytania to ja planuje szybki powrót. Tak we wrzesniu chcem isc juz do dr spytac sie czy mozemy zaczas przygotowania. Cios za ciosem. A z drugiej strony mam tylko umowe do lutego to chciala bym miec placone chociaż do porodu. -
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:
Ena ale zrobiłaś nam wszystkim a przede wszystkim sobie cudowną niespodziankę. Bardzo się cieszę i oby więcej takich cudów u nas na forum. Jak się czujesz? A już powiedziałaś małej Z że będzie miała rodzeństwo?
Pozdrawiam Was wszystkie
CZEŚĆ
NADZIEJKA - Dziękuję - ogólnie ok - tylko czasem jakieś nudności, brzuch zaciągnie, cycki obolałe i brak mocy. Z... jeszcze nie wie, choć dopytuje się jej jakie imiona się jej podobają dla chłopca, a jakie dla dziewczynki, jej ulubiona pani z przedszkola w ciąży, zatem jest w temacie. A jak malutka się miewa?
Malawiki - jeszcze raz gratuluję.
GOSIA - jak się czujesz? jak nastrój?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 10:02
-
Ena nastroj spoko czuje sie w miare ok ale dzis zlapal mnie tak kregoslup ze masakra. To dobry znak ze kregoslup boli znaczy sie ze kropki sie wgryzaja nie raz juz tak bylo ze pierwszym dobrym objawem byl bol kregoslupa u wielu osob. Ale u mnie to chyba kropki sie w kregoslup wgryzaja jak sie schylilam po suszarke do wlosow ktorej wczoraj po powrocie jeszcze nie wyjelam z torby to juz nie wstalam i pol h lezalam na podlodze
Ale nic jesli to znak od moich malych babli ze wija sobie gniazdko to wytrzymie wszystkoe_mil_ka, mag87 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Kochane moze ktos ma na zbyciu luteine podjezykowa z checia odkupie. Lekarz zwiekszyl mi dawke a recepty zapomnial wypisac. Dzwonilam zeby wystawili i wyslali skan na meila ale jakos sie nie spiesza a zostalo mi tylko do jutraBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Nadziejka mały mi się poddusil bo dostałam przykurczu macicy.Pojechałam do szpitala(umówiony był termin cc na 28 w Malarkiewiczu i tu przyjechalam) po tym jak o 7 rano odeszły mi wody,a ze miałam dodatniego gbsa to musiałam przyjąć dwie dawki antybiotyku i tak od 10 do 14 miałam akcje skurczowa.Proponowali mi poród naturalny ale ja chciałam i tak cc.
Zrobiła mi ją dr.Skłodowska i powiem wam ze jestem zadowolona z jej podejścia.Jako ginekolog jest naprawdę świetna.Bardzo sie nami martwiłam i ciągle do mas zagladała.
Gosia oby ten kręgosłup był dobrym znakiem.
Ena dbaj o siebie i dużo odpoczywaj.Może będzie chłopiec.
Eni ja mam już zakaz kolejnej ciąży wiec nasz zarodek trafi do adopcji.Ale jeśli masz chEC na kolejne dziecko to nie czekaj zbyt długo.Macierzyństwo jest zbyt piękne aby z niego rezygnować.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualnyMalawiki ojej to przeżyłaś chwile grozy, ale najważniejszy finał - zdrowy Filipek.Z tym moim odpoczywaniem to wiesz... PRACA, potem przedszkole i plac zabaw do wieczora. Już się nie mogę doczekać wizyty i usłyszenia, że wszystko ok i wtedy będę mogła mówić o tym otwarcie. W pracy bardzo bym chciała spotkać się z aprobatą.
Gosia 321 - ten kręgosłup to bardzo dobry znak - bazuję na własnym doświadczeniu.
Emilka - Zuzka będzie musiała zmienić swoje pomysły na imiona, bo na razie to Peppa Chyba większego główkowania nie będzie - już są pomysły i na chłopca, i na dziewczynę.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
U mnie 27.5 a mieszkam w kamienicy a od strony salonu i sypialni od 12 juz nie ma slonca a mimo to tak gorąco. Chodzimy w majtkach a mala w bodach tylko lezy. Straszny ten upal a to dopiero poczatek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2018, 21:31
-
No szkoda tych maluchów i statszych ludzi w te upały. Ale jakos trzeba przetrwac. Ja juz wczoraj spałam tylko w majykach bo nie moglam zasnąć inaczej. Dzis też sie na to zapowiada.
Jutro siostra męża ma nam przywieźć jakieś urządzenie do schladzania powietrza w domu. Nie wiem czy to jest jakis przenisny klimatyzator ale sprobujemy jak die sprawdzi to moze warto bedzie zakupic w przyszlosci.
-
Lo matulu ja musze sprawdzic ile u mnie dzis bedzie stopni w domu wczoraj caly dzien poza domem. A mnie nastraszylyscie bo jak bedzie powyzej 25 to wszystkie zastrzyki musza ladowac w lodowce
Hmm tylko czy prolutex moze byc w lodowce
Hehe do piwnicy wynioseBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Cześć piszę do Was z prośbą. Znacie może dr z Olsztyn który dał by skierowanie na laparoskopia z histero na NFZ ?? Moja koleżanka była w klinice w Białymstoku i tam chcą od niej 3 tyś.
-
Halszka112 wrote:Cześć piszę do Was z prośbą. Znacie może dr z Olsztyn który dał by skierowanie na laparoskopia z histero na NFZ ?? Moja koleżanka była w klinice w Białymstoku i tam chcą od niej 3 tyś.
Ja w artemidzie dostalam skierowanie i poprostu na podstawie tego skierowania zapisalam sie na histeroskopie do szpitala . -
e_mil_ka wrote:Ja w artemidzie dostalam skierowanie i poprostu na podstawie tego skierowania zapisalam sie na histeroskopie do szpitala .
Dzięki Emilko, myślisz że jakby poszła do art i powiedziała ja sytuacja wygląda to dostała by skierowanie ??
Emilko a jeszcze jedno czy po antybiotyku na HP musiałaś jeszcze raz badać krew na jej obecność ?? -
Halszka112 wrote:Dzięki Emilko, myślisz że jakby poszła do art i powiedziała ja sytuacja wygląda to dostała by skierowanie ??
Emilko a jeszcze jedno czy po antybiotyku na HP musiałaś jeszcze raz badać krew na jej obecność ??
Halszka sprobowac nie zaszkodzi w Artemidzie. Nikt w morde nie da.
Jesli chodzi o HP badania nie powtarzalam dla swojej spokojnej psychiki. Mam w glowie ze jestem wyleczona czasem myslenie zdziala wiecej niż swiadomosc o faktycznej sytuacji. Moze powinnam powtorzyc Pasnik nic nie mowil.