Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Halszka sprobowac nie zaszkodzi w Artemidzie. Nikt w morde nie da.
Jesli chodzi o HP badania nie powtarzalam dla swojej spokojnej psychiki. Mam w glowie ze jestem wyleczona czasem myslenie zdziala wiecej niż swiadomosc o faktycznej sytuacji. Moze powinnam powtorzyc Pasnik nic nie mowil.
Dziękuję bardzo -
nick nieaktualny
-
U mnie jest 28 stopni. Okna mam pozamykane i zasłonięte roletami by słońce nie nagrzewało. Dopiero wieczorem otwieram na szeroko jak jest trochę chłodniej. Teraz mam włączony wentylator by trochę schłodził. W nocy śpię zawsze golutka ale w takie upały przykrywam się cienką narzutą
Miłego weekendue_mil_ka lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Lura82 wrote:Emilka spij bez majtek.... mama ginekolog poleca spanie bez gatek. Nie za bardzo ja lubię i nie ze wszystkim zgadzam, ale to akurat dziala. Polecam, szczególnie przy czestych infekcjach
Czytalam ten artykul ale gdybym spala bez majtek moj maz by mnie za czesto w nocy budziłeni33, SoniaK, Gosia321, xyz159, mag87, Lura82 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Miałam zrobić Wam niespodzianke ale niestety nie tym razem. Mój piąty transfer zakończył sie niepowodzeniem. Nie ukrywam, że jest mi ciężko i smutno. Do starań pewnie wróce dopiero za rok. Finanse sie skończyły a żeby zmienić klinikę muszę mieć o wiele wieksze pieniądze niż w Art.
Mam nadzieje że chociaż Gosi się uda.
No i oczywiscie reszcie też kibicuję. -
nick nieaktualny
-
Emilko zrób test by mieć pewność sikańce nie raz pokazały że os uszukują. Trzymam kciuki by była to pomyłka&&&&
Gosiu a jak samopoczucie??
Dziewczyny każdej z nas się uda albo życie miło zaskoczy jak Enę.
Miłego dniaWiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -