Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu kciuki zaciśnięte dzisiaj mocno nawet u nóg jak się da Paczuszka doszła??
Emilko dla pewności zrób betę wtedy masz 100% procent pewności, test naprawdę potrafią porządnie oszukać.
Wiki kciuki za wizytę oby dr powiedział zaczynamy
Dziewczyny miłego dnia.Gosia321, Wiki03 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Emilko tak mi przykro Teraz spokojnie odpocznij, uzbierajcie kasy i jak będziecie gotowi zaczniecie działać. A może jakiś cud Wam się trafiWiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia777 wrote:Emilko tak mi przykro Teraz spokojnie odpocznij, uzbierajcie kasy i jak będziecie gotowi zaczniecie działać. A może jakiś cud Wam się trafi
E tam 6 lat cudu nie bylo to i teraz nie bedzie. Ale dzieki za slowa otuchy -
Beta 37.5 Boze teraz spraw zeby ksiazkowo rosla i moje babelki cudnie sie rozwijaly
Cudzie trwaj ❤❤❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 14:39
Storczyki, e_mil_ka, Halszka112, asiastokrota, eni33, mag87, Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyEmilka mi też bardzo przykro... Przytulam mocno...
U mnie też dupa, za przeproszeniem. Endometrium za duże i w 1 fazie cyklu znow musze przyjechac. Teraz nie jest w stanie powiedzieć czy dobrze się goi i czy mogę podejść do procedury. Cykl przerwy niestety... -
nick nieaktualnyGosia321 wrote:Beta 37.5 Boze teraz spraw zeby ksiazkowo rosla i moje babelki cudnie sie rozwijaly
Cudzie trwaj
Gosiu musi być dobrze tym razem... Mocno, mocno zaciskam kciuki. Kiedy teraz beta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 14:59
-
Wiki03 wrote:Emilka mi też bardzo przykro... Przytulam mocno...
U mnie też dupa, za przeproszeniem. Endometrium za duże i w 1 fazie cyklu znow musze przyjechac. Teraz nie jest w stanie powiedzieć czy dobrze się goi i czy mogę podejść do procedury. Cykl przerwy niestety...
Nosz kur... zawsze wiatr w oczy ale co sie odwlecze to nie uciecze. Moze kolejny cykl bedzie szczesliwszy.Wiki03 lubi tę wiadomość
-
Gosia jeszcze raz gratulacje:) teraz zaciskaj nogi jeszcze mocniej i nie wypuszcza kropkow:)
Emilka przykro mi. Zbieraj kasę, chwilę odpocznij i zmieniaj klinike:) i u Ciebie wyjdzie słońce :*
Wiki spokojnie do tego podejdź, ja wiem że byś chciała iść tak za ciosem ale tu nie od Ciebie zależy. Endometrium ładnie się zregeneruje po zabiegu i za miesiąc będzie gotowe na przyjęcie Twoich babli:)
A ja chyba infekcje złapałem, miałam jechać jutro na cytologie a pojadę chyba na wymaz i po globulkiWiki03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny