Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Eni mały ważył 3550 i 54 cm.Teraz daje się e znaki bo ciągle na cycu wisi.W te upały to idzie oszalec.
Gosia modlę się żeby beta rosła prawidłowo.Oszczędzaj się.
Emilka przykre ze tyle razy się nie udało,ale trzymam kciuki ze dasz rade i znajdziesz siłę na dalsze leczenie.e_mil_ka, asiastokrota, SoniaK lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Emilko odpocznijcie trochę i zacznijcie nową przygode życzę cudu podczas odpoczynku
Nam został 1 Mrozak...ale tak bardzo się boje go zabrać. ...chyba wolałbym zacząć o nowa.
Izaura calkowicie Cie rozumiem. Mi tez bylo trudno ale perspektywa kolejnej procedury pozwolila mi na zebranie sie w sobie by zdecydowac sie na ostatni transfer.
Dzwonilam juz do Artemidy zeby przygotowali mi historie leczenia. Chce juz to zalatwic i miec z glowy. -
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Nosz kur... zawsze wiatr w oczy ale co sie odwlecze to nie uciecze. Moze kolejny cykl bedzie szczesliwszy.
Najgorsze jest to, że na koniec lipca mieliśmy z mężem zaplanowane urlopy, tak żeby się dopasować do procedury.. a teraz nie wiadomo czy da się przesunąć na sierpień
Emilka jak się w ogóle trzymasz? Dziewczyny mają rację - odpocznij, nabierz sił ... po tylu podejściach brakuje cierpliwości... i oby udało się Wam jak najszybciej finansowo stanąć na nogi.
Izaura, a już planujesz kiedy wrócisz po ten ostatni zarodek?e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Malawiki oddalas brzuch wiec musi byc dobrze :* :*
Izaura, [email protected], Storczyki lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Wiki03 wrote:Najgorsze jest to, że na koniec lipca mieliśmy z mężem zaplanowane urlopy, tak żeby się dopasować do procedury.. a teraz nie wiadomo czy da się przesunąć na sierpień
Emilka jak się w ogóle trzymasz? Dziewczyny mają rację - odpocznij, nabierz sił ... po tylu podejściach brakuje cierpliwości... i oby udało się Wam jak najszybciej finansowo stanąć na nogi.
Izaura, a już planujesz kiedy wrócisz po ten ostatni zarodek?
Trzymam sie ja juz wyplakalam od soboty swoje a dzis spedzilam dzien nad jeziorkiem i zamierzam dalej milo spedzic wieczor z mezem zanim ta paskudna miesiaczka mnie nawiedziIzaura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Gosia - ale wieści beto rośnij - kciuki zaciśnięte.
Wiki oj lipa...ale, co się odwlecze...
Malawiki śliczny synuś. A jak starszak się zachowuje w stosunku do juniora? Gdzie robiłaś badania, które ci zlecał dr D?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 05:27
Wiki03, [email protected] lubią tę wiadomość
-
Kochana ja nigdy nie lece z rana bo kolejki masakryczne a nie ide do soebie do szpitala ze moge sobie wejsc i nikt mi nic nie powie. Gdzies dopiero po 13 jak wyjde od fryzjera to upuszcze krew. Nie mam zamiaru siedziec 2 h w kolejce
e_mil_ka, [email protected] lubią tę wiadomość
-
Ena starszak średnio zainteresowany.Ma swój świat i swoje ścieżki.Pyta czy wszystko dobrze i zajmuje się swoimi sprawami.Ważne ze nie jest zazdrosny i nie potrzebuje tyle uwagi co młodsze dziecko.
Badania zawsze robiłam u nas w przychodni,jak nie bylo jeszcze widać brzuszka to zawsze w okienku mówiłam ze jestem w ciąży i żeby brała mnie bez kolejki.Tylko tam udało mi się unikać stania w kolejce.
Kiedy masz prenatalne?Dr D. będzie prowadził Ci ciążę?Myślałaś juz gdzie urodzisz?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:Ena starszak średnio zainteresowany.Ma swój świat i swoje ścieżki.Pyta czy wszystko dobrze i zajmuje się swoimi sprawami.Ważne ze nie jest zazdrosny i nie potrzebuje tyle uwagi co młodsze dziecko.
Badania zawsze robiłam u nas w przychodni,jak nie bylo jeszcze widać brzuszka to zawsze w okienku mówiłam ze jestem w ciąży i żeby brała mnie bez kolejki.Tylko tam udało mi się unikać stania w kolejce.
Kiedy masz prenatalne?Dr D. będzie prowadził Ci ciążę?Myślałaś juz gdzie urodzisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 10:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widzisz Emilka wszystko się ułoży.Jednak szczęście wam sprzyja.Powodzenia dla M.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Cudzie trwaj
Beta 7dpt 37.4
8dpt 66.7
❤❤❤❤Izaura, Storczyki, e_mil_ka, mag87, xyz159, Lura82, Wiki03, eni33, Halszka112, Karcia, Lotta84, [email protected], SoniaK, malgos741, asiastokrota, Gryzelka62, sonia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny