X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • [email protected] Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eni mały ważył 3550 i 54 cm.Teraz daje się e znaki bo ciągle na cycu wisi.W te upały to idzie oszalec.
    Gosia modlę się żeby beta rosła prawidłowo.Oszczędzaj się.
    Emilka przykre ze tyle razy się nie udało,ale trzymam kciuki ze dasz rade i znajdziesz siłę na dalsze leczenie.

e_mil_ka, asiastokrota, SoniaK lubią tę wiadomość

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
    14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilko odpocznijcie trochę i zacznijcie nową przygode ;) życzę cudu podczas odpoczynku ;)
    Nam został 1 Mrozak...ale tak bardzo się boje go zabrać. ...chyba wolałbym zacząć o nowa.

e_mil_ka lubi tę wiadomość

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2018, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    Emilko odpocznijcie trochę i zacznijcie nową przygode ;) życzę cudu podczas odpoczynku ;)
    Nam został 1 Mrozak...ale tak bardzo się boje go zabrać. ...chyba wolałbym zacząć o nowa.

Izaura calkowicie Cie rozumiem. Mi tez bylo trudno ale perspektywa kolejnej procedury pozwolila mi na zebranie sie w sobie by zdecydowac sie na ostatni transfer.
    Dzwonilam juz do Artemidy zeby przygotowali mi historie leczenia. Chce juz to zalatwic i miec z glowy.

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2018, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Nosz kur... zawsze wiatr w oczy ale co sie odwlecze to nie uciecze. Moze kolejny cykl bedzie szczesliwszy.

Najgorsze jest to, że na koniec lipca mieliśmy z mężem zaplanowane urlopy, tak żeby się dopasować do procedury.. a teraz nie wiadomo czy da się przesunąć na sierpień :-/

Emilka jak się w ogóle trzymasz? Dziewczyny mają rację - odpocznij, nabierz sił ... po tylu podejściach brakuje cierpliwości... i oby udało się Wam jak najszybciej finansowo stanąć na nogi.

Izaura, a już planujesz kiedy wrócisz po ten ostatni zarodek?

• Gosia321 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malawiki oddalas brzuch wiec musi byc dobrze :* :*

Izaura, [email protected], Storczyki lubią tę wiadomość

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki03 wrote:
    Najgorsze jest to, że na koniec lipca mieliśmy z mężem zaplanowane urlopy, tak żeby się dopasować do procedury.. a teraz nie wiadomo czy da się przesunąć na sierpień :-/

Emilka jak się w ogóle trzymasz? Dziewczyny mają rację - odpocznij, nabierz sił ... po tylu podejściach brakuje cierpliwości... i oby udało się Wam jak najszybciej finansowo stanąć na nogi.

Izaura, a już planujesz kiedy wrócisz po ten ostatni zarodek?

Trzymam sie :) ja juz wyplakalam od soboty swoje a dzis spedzilam dzien nad jeziorkiem i zamierzam dalej milo spedzic wieczor z mezem zanim ta paskudna miesiaczka mnie nawiedzi ;)

Izaura lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki narazie jeszcze nie planuję, może wybierzemy się do Polski pod kiniec lata to odwiedzimy Pasnika.

Wiki03 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2018, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

Gosia - ale wieści :-) beto rośnij - kciuki zaciśnięte.

Wiki oj lipa...ale, co się odwlecze...

Malawiki śliczny synuś. A jak starszak się zachowuje w stosunku do juniora? Gdzie robiłaś badania, które ci zlecał dr D?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 05:27

Wiki03, [email protected] lubią tę wiadomość

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu jak tam? Upusciłaś już krew ;)

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja nigdy nie lece z rana bo kolejki masakryczne a nie ide do soebie do szpitala ze moge sobie wejsc i nikt mi nic nie powie. Gdzies dopiero po 13 jak wyjde od fryzjera to upuszcze krew. Nie mam zamiaru siedziec 2 h w kolejce

e_mil_ka, [email protected] lubią tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png

Wysłany: 5 czerwca 2018, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena starszak średnio zainteresowany.Ma swój świat i swoje ścieżki.Pyta czy wszystko dobrze i zajmuje się swoimi sprawami.Ważne ze nie jest zazdrosny i nie potrzebuje tyle uwagi co młodsze dziecko.
    Badania zawsze robiłam u nas w przychodni,jak nie bylo jeszcze widać brzuszka to zawsze w okienku mówiłam ze jestem w ciąży i żeby brała mnie bez kolejki.Tylko tam udało mi się unikać stania w kolejce.
    Kiedy masz prenatalne?Dr D. będzie prowadził Ci ciążę?Myślałaś juz gdzie urodzisz?

Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
    3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2018, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena starszak średnio zainteresowany.Ma swój świat i swoje ścieżki.Pyta czy wszystko dobrze i zajmuje się swoimi sprawami.Ważne ze nie jest zazdrosny i nie potrzebuje tyle uwagi co młodsze dziecko.
    Badania zawsze robiłam u nas w przychodni,jak nie bylo jeszcze widać brzuszka to zawsze w okienku mówiłam ze jestem w ciąży i żeby brała mnie bez kolejki.Tylko tam udało mi się unikać stania w kolejce.
    Kiedy masz prenatalne?Dr D. będzie prowadził Ci ciążę?Myślałaś juz gdzie urodzisz?
    Tak - masz rację - najważniejsze, że nie jest zazdrosny. 14 czerwca mam wizytę i mam nadzieje, że dr zrobi mi te badania genetyczne. To będzie 12 tc. Będę chodziła do Art do dr ZD. O porodzie w ogóle jeszcze nie myślę, bo jak sobie przypomnę jaki to ból, to słabo mi się robi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 10:32

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moj maz dostal nową prace :) co prawda bedziemy sie narazie rzadko widywac ale mysle ze dzieki tej pracy odkujemy sie szybciej niz myślalam :)

asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilko super, gratulacje dla M :-D

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2018, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka nareszcie wychodzi słońce :-) bardzo się cieszę :-) i gratulacje dla męża :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Dziewczyny moj maz dostal nową prace :) co prawda bedziemy sie narazie rzadko widywac ale mysle ze dzieki tej pracy odkujemy sie szybciej niz myślalam :)
    I super :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2018, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia trzymam kcukiiiiiiii

Wysłany: 5 czerwca 2018, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Emilka wszystko się ułoży.Jednak szczęście wam sprzyja.Powodzenia dla M.

3×IUI
    2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudzie trwaj
    Beta 7dpt 37.4
    8dpt 66.7
    ❤❤❤❤

Izaura, Storczyki, e_mil_ka, mag87, xyz159, Lura82, Wiki03, eni33, Halszka112, Karcia, Lotta84, [email protected], SoniaK, malgos741, asiastokrota, Gryzelka62, sonia86 lubią tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2018, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia rycze ze szczęścia! !!! Jesteś w ciąży Kobieto!!! :-* :-*

Storczyki lubi tę wiadomość

‹‹ 1701 1702 1703 1704 1705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ