Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Kloniaczek jak bardzo lubiłam dr z ale naradzie nie przyjmuje. Drugi w kolejce jest dr w a następny dr d. To taka moja trojca święta
Kloniaczek lubi tę wiadomość
-
Mag, super wieści , mimo tych przykrości które spotykają nas po drodze takie informację radują serce
Kciuki bardzo zaciśnięte
Koloniaczek na początek udałabym się do jednego z tych doktorów : na pierwszym miejscu Zbroch (ale niestety chyba już nie przyjmuje), Dommitrz, Waśniewski lub Przybyłowicz.ana1122, mag87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ona84 wrote:Hey Lotta co słychać u Ciebie?? Jak samopoczucie?
Kochana dziękuje,że pytasz.Przygotowuję się do 3 procedury. W drugiej miałam tylko jeden zarodek i niestety się nie udało:-( Samopoczucie bez szału, codziennie walczę sama ze sobą,żeby nie tracić wiary, żeby się nie poddać....
Kochane za wszystkie zza krzaka trzymam kciuki i z całego serca kibicuje!e_mil_ka, Izaura, Gosia321, mag87 lubią tę wiadomość
-
Lotta84 wrote:Kochana dziękuje,że pytasz.Przygotowuję się do 3 procedury. W drugiej miałam tylko jeden zarodek i niestety się nie udało:-( Samopoczucie bez szału, codziennie walczę sama ze sobą,żeby nie tracić wiary, żeby się nie poddać....
Kochane za wszystkie zza krzaka trzymam kciuki i z całego serca kibicuje!Lotta84 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Słomka a co tam u was slychac? Jak macierzyństwo?
Bardzo pozytywnie, bez większych przykrych przygód. Mała rośnie jak na drożdżach i skrada wszystkim serducha
Jak odstawiłam ja od piersi to nawet zaczęła cale noce przesypiać, takze od miesiąca cieszę się przespanymi nocami
Nawet poczyniamy kroki ku powiększeniu naszej wesołej gromadki
A jak Twój Kawaler? -
Hey ja wczoraj po3h20min siedzenia i czekania do pani hematolog, wkoncu wlazlam i usłyszałam że tak jak mówiłam że badania trzeba powtarzać jest wszystko ok. Heparyne owszem mogę brać bo coś się działo w organizmie, Życzę powodzenia i trzymam kciuki.pytajac o mutacje mthfr mówi że co 2osoba ja ma. I tyle wyszłam wkur..
-
Wiki03 wrote:Mag to teraz pora na piękny suwaczek i odliczanie do narodzin bardzo się cieszę na kiedy wstępny termin porodu?
Wiki chyba za szybko na suwaczek, boję się zapeszyc:)
Daty porodu nie znam tzn sama sobie wyliczylam i teoretycznie wypada na połowę kwietnia:)
Rozmawiałaś już z lekarzem? -
ona84 wrote:Hey ja wczoraj po3h20min siedzenia i czekania do pani hematolog, wkoncu wlazlam i usłyszałam że tak jak mówiłam że badania trzeba powtarzać jest wszystko ok. Heparyne owszem mogę brać bo coś się działo w organizmie, Życzę powodzenia i trzymam kciuki.pytajac o mutacje mthfr mówi że co 2osoba ja ma. I tyle wyszłam wkur..
Masakra Ona, Ty już do niej nie chodź bo niedosc że Musisz płacić za te wizyty to tylko się stresujesz. Pisałaś że dr Zd wpisze Ci heparynke także się nie martw kochana. Kiedy startujecie? -
Ona Pani hematolog mi też nie dała heparyny ale dr Zdzisław mi dał po tym transferze i dr Stanisław też chciała dać, więc się nie przejmuj.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Ona Pani hematolog mi też nie dała heparyny ale dr Zdzisław mi dał po tym transferze i dr Stanisław też chciała dać, więc się nie przejmuj.
hahahaha dr Zdzisław i dr Stanisław hahaha a to kto?
Halszka you made my dayHalszka112 lubi tę wiadomość