Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
mag87 wrote:
Eni dzwoniłaś do Białegostoku?
mag87, Smerfetka 84 lubią tę wiadomość
-
30.11 - 23 dzień życia Oliwki ❤❤
Ważymy 1180g
Od dziś mamy zmienionego lekarza szkoda bo polubiliśmy swoją doktor choć nowa też jest fajna. Po wczorajszych przebojach z cofającą się treścią żołądkową mamy znowu wstrzymane karmienia. Wstrzymana jest tez decyzja o zdjęciu respiratora choć nową panią doktor też korci żeby szybciutko Oliwkę przełączyć na cepap. Ale trzeba poczekać do poniedziałku jeśli wszystko będzie dobrze to włączamy karmienie i podłączamy cepap. Dziś miałyśmy fajna pielęgniarkę która pozwoliła mamie mnie przytulić rączką po główce ale było super aż się wyciągałam głową do ręki.
Azja przykro mi bardzo. Mocno tulęmag87, asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia777 wrote:Dziś miałyśmy fajna pielęgniarkę która pozwoliła mamie mnie przytulić rączką po główce ale było super aż się wyciągałam głową do ręki.
Ojejku jakie to musiało być wzruszające, aż łzy mi napłynęły do oczu. Gosiu, oby coraz więcej takich chwil z Oliwka. Czuje że mama jest przy niej i daje jej siły do walki. Trzymmajcie się Kochane:* -
Dziewczyny podpowiedźcie co robić. Paśnik odpisał że KIRy są w porządku i accofil nie potrzebny a do zagnieżdżenia nie dochodzi. Nie wiem co teraz został ostatni kropek w sumie nie wiadomo co jest przyczyną że ciąży brak. Boję się że znowu się nie uda a ja zostaję z niczym. Czy może po nowym roku pójść na żywioł i nie martwić się o nic. Kropek jest klasy 4.2.2.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Agonia777 wrote:Dziewczyny podpowiedźcie co robić. Paśnik odpisał że KIRy są w porządku i accofil nie potrzebny a do zagnieżdżenia nie dochodzi. Nie wiem co teraz został ostatni kropek w sumie nie wiadomo co jest przyczyną że ciąży brak. Boję się że znowu się nie uda a ja zostaję z niczym. Czy może po nowym roku pójść na żywioł i nie martwić się o nic. Kropek jest klasy 4.2.2.
Trudna decyzja ale jeśli wszystko ok to może po prostu trzeba czekać na ten zarodek. Moze faktycznie ten ostatni bedzie tym.
Podjecie takiej decyzji nie jest latwe. Sama to przeszłam. Ale mimo wszystko ze nam sie nie udało nie mam poczucia ze czegos nie zrobiłam.
Myślę że nie masz powodów by mieć jakies wyrzuty że mogłaś zrobić cos wiecej wiec ja pewnie bym podeszla do trasferu ale to musi być Wasza decyzja. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Agonia, trudna decyzja przed Wami. Ja może bym się zastanawiała jeszcze nad konsultacją o innych immunologów. Na forum przewineły się jeszcze 2 nazwiska - Wilczyński i Malinowski- jeśli ich zdanie byłoby takie same to chyba podeszłabym do crio, ale z uwzględnieniem tej min 3-miesięcznej diety, tak jak sugeruje Wiki.
Czy docent napisał jaka może być inna przyczyna braku zagnieżdżeń u Ciebie czy tylko "sucho" stwierdził że Kiry prawidowe i że Accofil niepotrzebny? -
mag87 wrote:Hej
Agonia, trudna decyzja przed Wami. Ja może bym się zastanawiała jeszcze nad konsultacją o innych immunologów. Na forum przewineły się jeszcze 2 nazwiska - Wilczyński i Malinowski- jeśli ich zdanie byłoby takie same to chyba podeszłabym do crio, ale z uwzględnieniem tej min 3-miesięcznej diety, tak jak sugeruje Wiki.
Czy docent napisał jaka może być inna przyczyna braku zagnieżdżeń u Ciebie czy tylko "sucho" stwierdził że Kiry prawidowe i że Accofil niepotrzebny?Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
1.12 - 24 dzień życia Oliwki ❤❤
Ważymy 1120 gram nie jemy to i waga spada
Dziś po oględzinach brzuszka który był wzdęty badaniach i konsultacjach wszystko jest ok prawdopodobnie brzuszek jeszcze nie zregenerował się po czwartkowej akcji. Od dziś mamy pozwolenie od lekarza na dotyk mamusi więc korzystamy i ja i mama tak milo się wtulić główką w rączkę która nic nie robi niczym nie kluje tylko po prostu jest.Smerfetka 84, asiastokrota, malgos741, mag87 lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
nick nieaktualnyAgonia777 wrote:1.12 - 24 dzień życia Oliwki ❤❤
Ważymy 1120 gram nie jemy to i waga spada
Dziś po oględzinach brzuszka który był wzdęty badaniach i konsultacjach wszystko jest ok prawdopodobnie brzuszek jeszcze nie zregenerował się po czwartkowej akcji. Od dziś mamy pozwolenie od lekarza na dotyk mamusi więc korzystamy i ja i mama tak milo się wtulić główką w rączkę która nic nie robi niczym nie kluje tylko po prostu jest.
Tulcie się ile tylko możnaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 11:43
-
Agonia777 wrote:Docent stwierdził krótko że accofil niepotrzebny. Zapytałam go czy brak epitopów u męża może mieć wpływ na zarodek i brak zagnieżdżenia i czekam na odpowiedź.
Agonia i nic innego Wam nie zaproponował ?? -
Halszka112 wrote:Agonia i nic innego Wam nie zaproponował ??
Wieści od Gosi
Kochane trzymałyście kciuki za siku i to teraz trzymajcie kciuki i módlcie się o kupę bo jest podejrzenie niedrożności smółkowej i jak nie ruszy po lewatywach to konieczna będzie operacja te słowo mnie tu chyba będzie prześladować.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
2.12 - 25 dzień żyć Oliwki
Ważymy 1030g
Dalej mamy wzdęty brzuszek i problem z tym żeby pozbyć się kupki z jelit 2 wlewy na razie nic nie zadziałały choć lekarze mają jeszcze nadzieje ze druga lewatywa zadziała z opóźnieniem. oby tak było bo w przeciwnym razie operacja jeśli jeszcze parę innych metod nie ruszy czopa. Poza tym parametry książkowe aż się prosi żeby pozbyć się respiratora ale żeby to zrobić brzuch nie może być wzdęty. Dalej tulimy się do rączek mamy.Smerfetka 84, Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
ona84 wrote:Hey Anna Smerfetka jak się czujecie?
Objawy jakieś są ciążowe? Anna kiedy idziesz na prenatalne?
Ja dobrze. Poza wstrętem do ciasta z kremem, zachciankami na mięso i czasami na kwaśne i dużych jak na mnie piersi nie mam żadnych objawów. Zaczęłam wątpić czy jestem nadal w ciąży w czwartek mam wizyte to zobaczymy co tam jest a u Ciebie jak? -
Smerfetka 84 wrote:Ja dobrze. Poza wstrętem do ciasta z kremem, zachciankami na mięso i czasami na kwaśne i dużych jak na mnie piersi nie mam żadnych objawów. Zaczęłam wątpić czy jestem nadal w ciąży w czwartek mam wizyte to zobaczymy co tam jest a u Ciebie jak?