Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:Ja też zero objawow. Mam suchy kaszel i gwirzdze mi w krtani wieczorem, nos też suchy, a rano kicham woda leci i kaszel mokry, to nie przeziębienie. Dziś wizyta to mu powiem.
Wiesz, ja naprawde zaczęłam mieć wątpliwości czy ta ciąża nadal jest bo żeby tak nic a nic?? -
ona84 wrote:Tak miała więc betę i testy robilam. Nawet ostatnio sikacza robiłam hihihi. A ty na zwolnieniu?
Nie, w pracy ale powiem CI, że tez chodzi mi po głowie sikacz -
Hej
A ja nie przeszłam próby krzywej cukrowej:( muszę powtórzyć badanie bo mój żołądek się zbuntowal i zwrócił całość. Masakra to badanie, o ile sam napój z cytryną ujdzie to potem jest jakaś gehenna. W środę idę próbować 2 raz a jak się nie uda to nie wiem co dr zaleci. Oby nie trzeba bylo próbować do bólu:) -
mag87 wrote:Hej
A ja nie przeszłam próby krzywej cukrowej:( muszę powtórzyć badanie bo mój żołądek się zbuntowal i zwrócił całość. Masakra to badanie, o ile sam napój z cytryną ujdzie to potem jest jakaś gehenna. W środę idę próbować 2 raz a jak się nie uda to nie wiem co dr zaleci. Oby nie trzeba bylo próbować do bólu:) -
ona84 wrote:Kup i zrób
Zrobiłam oczywiście 2 kreski i już jestem spokojniejsza, jakos do czwartku wytrzymamasiastokrota, Izaura lubią tę wiadomość
-
Ena pytasz czy chcem 3. Jak Bóg da to tak. Ale te 3 to może za parę lat. Nie wiem czy wam pisałam ale spalismy u takiej babki na Białymstoku co miała 2 dzieci z in vitro a 2 udało jej się zajść naturalnie. I te jedno to nie dawno bo miało akurat 8 tyg jak tam byliśmy. Więc wszystko jeszcze możliwe.
Ja tez się zastanawiam czy jestem w tej ciazy bo nic nie czuje ale ja jestem trochę dalej za wami więc to pewnie normalne. Ale ostatnio też to powiedziałam do maże że fizycznie i psychicznie nic nie czuje. Wizyta 13 jakoś wytrzymam. -
Dziewczyny gdzie są wasze sowaczki ciążowe
-
eni33 wrote:Dziewczyny gdzie są wasze sowaczki ciążowe
nie umiem ustawić -
ona84 wrote:Ja też nie umiem.
Z usg 9tci3dni na 2,5cm wizyta koleją 27"jak ja wytrzymam
SUPER -
Dziewczyny nie wierzę! Dziś byłam na USG, a raczej z myślą że dostanę skierowanie do szpitala ( bo przecież w piątek były takie założenia po wielkości pęcherzyka i braku czegokolwiek w środku). Dziś robimy USG i co... Zarodek 2 mm z bijącym serduszkiem. Jak to możliwe ? Ten pęcherzyk jest taki duży, w piątek miał 2.4 cm, dziś 2.8 cm. Trochę się tym martwię, czy wszystko będzie ok. Cały weekend byłam przekonana, że nic z tego. Zresztą mój lekarz też tak myślał, sam nie dowierzał dziś. Normalnie kolejny cud. Oczywiście mówił, że nie wiadomo co to będzie dalej. Tylko nic mi nie pasuje, poziom bety był wysoki, pęcherzyk wielki, a wiek ciąży wg zarodka dziś USG określiło na 5 tydzień i 3 dzień.
Smerfetka 84, malgos741, mag87, e_mil_ka, Asia08, asiastokrota lubią tę wiadomość
[/url] -
goldenka28 wrote:Dziewczyny nie wierzę! Dziś byłam na USG, a raczej z myślą że dostanę skierowanie do szpitala ( bo przecież w piątek były takie założenia po wielkości pęcherzyka i braku czegokolwiek w środku). Dziś robimy USG i co... Zarodek 2 mm z bijącym serduszkiem. Jak to możliwe ? Ten pęcherzyk jest taki duży, w piątek miał 2.4 cm, dziś 2.8 cm. Trochę się tym martwię, czy wszystko będzie ok. Cały weekend byłam przekonana, że nic z tego. Zresztą mój lekarz też tak myślał, sam nie dowierzał dziś. Normalnie kolejny cud. Oczywiście mówił, że nie wiadomo co to będzie dalej. Tylko nic mi nie pasuje, poziom bety był wysoki, pęcherzyk wielki, a wiek ciąży wg zarodka dziś USG określiło na 5 tydzień i 3 dzień.
Dziewczyny można włosy farbowac jak to jest? -
ona84 wrote:To super,
Dziewczyny można włosy farbowac jak to jest?
Pytaław doktora, niestety powiedział mi że nie -
ona84 wrote:To super,
Dziewczyny można włosy farbowac jak to jest?01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
3.12 - 26 dzień życia Oliwki ❤❤
Ważymy 1060g
Mamy dobre parametry. Po wczorajszej akcji ze wzdętym brzuchem i kupą dziś rano w drenie z jamy brzusznej zaczął zbierać się taki sam płyn który sonda pobiera z żołądka. Ponownie mnóstwo badan zleconych przez chirurga i o godzinie 15 decyzja ze trzeba jutro operować i zajrzeć co się dzieje w brzuchu i w którym miejscu otworzyła się przetoka żółciowa. poziom bilirubiny w zebranym płynie wzrósł 10 krotnie od ostatniego badania. Także wszystkie ciocie skupiamy od dziś siły w modlitwie i trzymaniu kciuków za jutrzejszą operację i za wielką siłę mojej córeczki Oliwka im jutro wszystkim pokaże ze nie podda się tak łatwo mój wojownik ❤❤❤
xyz159 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Goldenka ale wieści - wow!!!! Trzymam kciuki za pozytywny bieg zdarzeń.
Ona teraz na tydzień będziesz spokojniejsza super, że wszystko ok.
Można w ciąży farbować włosy - nie popadajmy w paranoje. Teraz już nie ma takich toksycznych farb. Pisała o tym mama ginekolog.
Oliwka trzymaj się dzielnie nasza księżniczko. -
Nasza mała wojowniczka na pewno da radę. Trzymamy kciuki.
Godlenka szok ale wow normalnie co za cuda się dzieją . Jednak warto czasem poczekać. Trzynam kciuki. A jak przyrost bety? Badalas jeszcze?
Mozna farbowac włosy chyba są farby bez amoniaku.goldenka28 lubi tę wiadomość