Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Goldenka gratulacje!!! Do Świąt daleko a już się dzieją cuda
Gosiu trzymam kciuki za Oliwke, będzie dobrze nie może być inaczej! Trzymaj się Kochana!!! -
Coś mi ten suwaczek oszukuje, bo jestem w 7 tygodniu. Ostatnia wizyta u doktora byl 5 tydz i 2 dzień a dzisiaj akurat wychodzi równo 7 tydz
-
Smerfetka 84 wrote:Coś mi ten suwaczek oszukuje, bo jestem w 7 tygodniu. Ostatnia wizyta u doktora byl 5 tydz i 2 dzień a dzisiaj akurat wychodzi równo 7 tydz
-
nick nieaktualnyCześć
Smerfetka a kiedy masz teraz wizytę.
Mag - o to już w czwartek połówkowe - ciekawe co słychać u twojego chłopca
ASIASTOKROTKA jak się dziś czujesz?
Goldenka a kiedy teraz wizytujesz?
Oliwka trzymam kciuki za ciebie. Gosia trzymaj się twardo.mag87 lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:Cześć
Smerfetka a kiedy masz teraz wizytę.
Mag - o to już w czwartek połówkowe - ciekawe co słychać u twojego chłopca
ASIASTOKROTKA jak się dziś czujesz?
Goldenka a kiedy teraz wizytujesz?
Oliwka trzymam kciuki za ciebie. Gosia trzymaj się twardo.
w czwartek 6 grudnia -
Ena od wczoraj nie bolało mnie już tak jak w niedzielę. Jednak nie czuję się dobrze, wiem że coś jest nie tak. Jajniki pobolewają, brzuch mam jakiś taki napięty. Naczytałam się różności. Rozważam podjechanie do Artemidy ale korci mnie też poczekać do okresu.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
asiastokrota wrote:Ena od wczoraj nie bolało mnie już tak jak w niedzielę. Jednak nie czuję się dobrze, wiem że coś jest nie tak. Jajniki pobolewają, brzuch mam jakiś taki napięty. Naczytałam się różności. Rozważam podjechanie do Artemidy ale korci mnie też poczekać do okresu.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Oj tak Ena już się stesknilam:) najchętniej to bym podgladala małego co 2 tyg. Trochę też się stresuje przez to przeziebienie czy nie zaszkodziło ale przede wszystkim nie czuje jeszcze ruchów tzn coś czasem niby czuje, takie jakby pękanie bańki ale nie jestem.na 100% pewna czy to ruchy.
Dzisiaj odebralam morfologie, mam.troche za mało erytrocytow a hemoglobiny a dolnej granicy- nie wiem czy jakiegoś dodatkowego zelastwa nie dostanę
A Ty jak się czujesz?
Asiastokrota tutaj ostatnio tyle cudów,że aż się prosi o kolejny:) a tak poważnie, jeśli czujesz mocny dyskomfort to nie czekaj tylko pedz do lekarza.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMag - te pękające bańki to na pewno ruchy dzidzi. A ile wynosi u ciebie hemoglobina? W ciąży nieraz te parametry są za niskie albo za wysokie i to normalne. Dzięki - ja się czuję bardzo dobrze. Nie wiem co mam zrobić żeby się "przeterminować", bo chciałabym żeby synuś urodził się w nowym roku Jeszcze chodzę do pracy. W poniedziałek mam wizytę i już... w końcu na l4.
Mi hemoglobina spadła od początku ciąży z 13 do 11,7, a raz do 11,6 i to jest spoko wynik - nisko, ale nie muszę nic suplementować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 14:15
-
4.12 - 27 dzień życia Oliwki❤❤
Edit Operacja ua chirurg jest normalnie moim guru. Przebieg zabiegu w spokoju powoli bez komplikacji zrobione nowe zespolenia które teraz już nie mogą puścić bo chirurg byłby zły
Ważymy 1080g
Noc była bólowa
O godzinie 8:30 moja perełka została zabrana na blok operacyjny operacja zaraz się rozpocznie mam nadzieje ze będzie trwała krócej niż ostatnio. I najważniejsze za ok 3-4 h moja myszka wraca cala i zdrowa z porządkiem w brzuchu i dochodzi pięknie do siebie. Bo jest siłaczem to już wiemy i nic się nie zmienia. Wirtualne ciotki razem ze mną trzymajcie kciuki i módlcie się za moja córeczkę ❤❤❤eni33, [email protected], mag87, asiastokrota, Smerfetka 84, malgos741, Halszka112, goldenka28, e_mil_ka, sonia86, Asia08, ana1122, Karcia, xyz159, Wiki03 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Ena wrote:Mag - te pękające bańki to na pewno ruchy dzidzi. A ile wynosi u ciebie hemoglobina? W ciąży nieraz te parametry są za niskie albo za wysokie i to normalne. Dzięki - ja się czuję bardzo dobrze. Nie wiem co mam zrobić żeby się "przeterminować", bo chciałabym żeby synuś urodził się w nowym roku Jeszcze chodzę do pracy. W poniedziałek mam wizytę i już... w końcu na l4.
Mi hemoglobina spadła od początku ciąży z 13 do 11,7, a raz do 11,6 i to jest spoko wynik - nisko, ale nie muszę nic suplementować.
Ooo to ja mam 12 i już myślałam że coś trzeba będzie przyjmować. No to dobrze bo juz myślałam że dojdę jakieś leki:)
Ena w końcu na l4! Super, a wyprawka juz skompletowana? Torba do szpitala spakowana? -
nick nieaktualnyGosia współczuję ci tych stresów...
Mag - Już wszystko mam zrobione. W niedzielę się spakowałam - na przekór mężowi, bo mi nie dowierzał, że tego dokonam :-)A tu Tadam - jestem "dopięta na ostatni guzik". Mag nie martw się, że przeziębienie źle wpłynęło na dzidzię. Ciesz się matka ciążą - to twój czas -
hej.
Dziewczynuy powiedzcie mi, czy jutrzejsze badanie (drugie) to będzie usg brzuszne czy znowu dowciapne? Pytam żeby wiedzieć jak się przygotować tzn ubrać żeby bylo mi wygodnie się przygotować do badania