Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po wizycie. Wszystko ok, serduszko bije, zarodek trochę urósł od poniedziałku. Pęcherzyk jakby mniejszy, pewnie dlatego że zmienił kształt. Dr twierdzi, że jest ładny. Oby to szczęście trwało dalej
Smerfetka 84, xyz159, asiastokrota, ana1122, Halszka112, Wiki03, mag87, e_mil_ka, Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość
[/url] -
goldenka28 wrote:Ja już po wizycie. Wszystko ok, serduszko bije, zarodek trochę urósł od poniedziałku. Pęcherzyk jakby mniejszy, pewnie dlatego że zmienił kształt. Dr twierdzi, że jest ładny. Oby to szczęście trwało dalej
goldenka28 lubi tę wiadomość
-
goldenka28 wrote:Ja już po wizycie. Wszystko ok, serduszko bije, zarodek trochę urósł od poniedziałku. Pęcherzyk jakby mniejszy, pewnie dlatego że zmienił kształt. Dr twierdzi, że jest ładny. Oby to szczęście trwało dalej
Gratulacje
-
Goldenka28 cudowne wieści. Jesteś dla mnie przykładem Cudu nudnej ciąży życzę
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
ana1122 wrote:A ty jak się czujesz?
ana1122, Wiki03, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Boli mnie dzisiaj, jadę po pracy do Artemidy. Mam wizytę u dr P. Wszyscy w pracy twierdzą że w ciąży jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 13:30
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
ASIASTOKROTKA ja też tak myślę jak koleżanki, zatem czekamy na wieści po wizycie
Goldenka - super - cieszę się, że wszystko ok.
Smerfetka - a jak twoja wizyta?
Mag - moja bratowa jest fotografką Ona działa w Warszawie. Miałam sesję ciążową Z Zuzą, ale teraz nie. Jakoś nie mam na to weny. Zrobię tylko sesję noworodkową u fotografki Edyty Mac.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Ja nie jestem adresatem takich cudów.....
goldenka28, malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Wszystko dobrze, ksiazkowo. Serduszko bije. Czyli ciąża jest, nie wyparowała wielkolud ma 12 mm
asiastokrota, xyz159, eni33, e_mil_ka, goldenka28, mag87, Asia08, ana1122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Goldenka, Smerfetka, zapamiętacie te mikołajki do końca życia Gratulacje Dziewczyny !
Asiu, za Ciebie też mocno trzymam kciuki i mam nadzieję, że miło nas zaskoczyszWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 16:38
Smerfetka 84, goldenka28, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Jestem po ciąży, guzów i torbieli brak. Dr twierdzi że po owulacji mogło wylać się trochę krwi i podrażnia mi otrzewną.Asia
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc