Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak pamiętam to chyba jeszcze dopochwowe:-)
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Gosia współczuję ci tych stresów...
Mag - Już wszystko mam zrobione. W niedzielę się spakowałam - na przekór mężowi, bo mi nie dowierzał, że tego dokonam :-)A tu Tadam - jestem "dopięta na ostatni guzik". Mag nie martw się, że przeziębienie źle wpłynęło na dzidzię. Ciesz się matka ciążą - to twój czas
Ooo no to super, a jakies skurcze już Cie nawiedzają?
Ja niestety będę musiała poczekać do soboty na wizytę z moim chłopcem. Dr nie ma 2 dni i mi przełożyli wizytę.
Smerfetka, ja na każdej wizycie mam badanie dowcipne- dr sprawdza długość szyjki i ph tam na dole:) Dowcipne badanie miałam aż do usg genetycznego (13 tydz), na kolejnej wizycie (17 tydz) już przez brzuch:) -
mag87 wrote:Ooo no to super, a jakies skurcze już Cie nawiedzają?
Ja niestety będę musiała poczekać do soboty na wizytę z moim chłopcem. Dr nie ma 2 dni i mi przełożyli wizytę.
Smerfetka, ja na każdej wizycie mam badanie dowcipne- dr sprawdza długość szyjki i ph tam na dole:) Dowcipne badanie miałam aż do usg genetycznego (13 tydz), na kolejnej wizycie (17 tydz) już przez brzuch:)
Dzięki za info, to do 13 tyg jeszcze troche mi brakuje genetyczne robią w 13??? a kiedy podają przypuszczalną płeć? -
Genetyczne można chyba robić miedzy 11 a 13 tygodniem:) Mi wizyta wypadała w 13 i wtedy dr zasugerował płeć, ale zaznaczył ze to jeszcze troche wróżenie z fusów. Na tej kolejnej wizycie w 17 tydz potwierdził z 90% pewnościa płeć, ale 100% to pewnie dopiero teraz da:)
-
Hej Cioteczki:)
Dawno tu nie zaglądałam- z grubsza przejrzałam wpisy i tak nie wszystko. Dzieje się tutaj.
Hmmm tak zaczynamy myśleć o powiększeniu... natura znów szwankuje i myślimy o powrocie po eskimoska.
Kto teraz w artemidzie przyjmuje? bo chyba się pozmieniało:)
Buziakiasiastokrota, Izaura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmerfetka genetyczne robi się 12 - 14 tc i wtedy można poznać wstępnie płeć. Lepiej być zawsze przygotowaną na usg i przez brzuch, i przez dół.
Mag - raz były jakieś skurczybyki, ale to chyba wtedy się przekręcał. Oooo teraz drvW i w soboty pracuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 12:31
-
Ena wrote:Smerfetka genetyczne robi się 12 - 14 tc i wtedy można poznać wstępnie płeć. Lepiej być zawsze przygotowaną na usg i przez brzuch, i przez dół.
Mag - raz były jakieś skurczybyki, ale to chyba wtedy się przekręcał. Oooo teraz drvW i w soboty pracuje.
Przyjmuje tak "jednorazowo" , najczęściej gdy cos pilnego mu wypada i musi odwołac pacjentki z kilku dni. Wtedy część jest upychana na pozostałe dni robocze, a część nadrabiana w sobotę Mi się już 2 razy zdarzyło jechać w sobotę, ale raczej nie jest to reguła.
Jejku ale to szybko zleciało, jeszcze pamiętam jak na spotkaniu pytałas czy wierzymy w cuda bo beta Ci wyszła ponad 10000 a teraz już jesteś na końcówce. Tylko po porodzie nie znikaj nam tu z forum. Przyszłe i niedoświadczone mamy będa potrzebować pewnie kilku cennych rad:) -
nick nieaktualny
-
Zbroch już chyba nie przyjmuje w Artemidzie. Do końca nie wiem ale jakiś czas go nie ma
-
nick nieaktualnyLeo to fajnie, że wszystko się układa. Szczerze to nie wiem czy Dr Zb przyjmuje w Art. Czysto teoretycznie tak, bo nawet jak byłam na wizycie to na tym monitorze w poczekalni pojawiały się napisy z godzinami przyjęć lekarzy i on na pewno się tam pojawił.
Mag a robisz sobie sesję brzuszkową? -
5.12 - 28 dzień życia Oliwki ❤❤
Ważymy 1195g
Pierwsza doba po operacji minęła spokojnie wiadomo bólowo ale wszystko było opanowane. Jelitka pięknie podjęły pracę nerki też pięknie działają. Na jutro jest plan żeby odłączyć wreszcie respirator i przejść na cepapasiastokrota, Smerfetka 84, mag87, xyz159, Halszka112, malgos741, goldenka28, e_mil_ka, ana1122, Asia08 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Jak dobrze, że się udało wszystko Dzielna Dziewczynka!
-
Ena wrote:Leo to fajnie, że wszystko się układa. Szczerze to nie wiem czy Dr Zb przyjmuje w Art. Czysto teoretycznie tak, bo nawet jak byłam na wizycie to na tym monitorze w poczekalni pojawiały się napisy z godzinami przyjęć lekarzy i on na pewno się tam pojawił.
Mag a robisz sobie sesję brzuszkową?
Hej, chciałabym bardzo, ale wyczytałam że takie sesje to najlepiej robić w okolicy 34 tc czyli u mnie będzie środek zimy. Piękne są sesje plenerowe, a te w studio jakoś mnie nie zachwycają. Muszę o tym mocno pomyśleć Na pewno bym chciała taką noworodkową.
A Ty robiłaś sobie? Masz może kogoś godnego polecenia?
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty&&& Prosimy o dobre wieściSmerfetka 84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam tak samo, też co chwila odświeżam czekając na nowe informacje o Oliwce. Dobrze, że operacja się udała. Oliwka czuje siłę od Gosi i dzielnie walczy
Mag mi się marzy taka sesja ciążowa... nawet nie u profesjonalnego fotografa. Moja siostra sama z mężem zrobiła sobie taką sesyjkę i mają super pamiątkę z tych pięknych chwil sesja noworodkowa swoją drogą ale się rozmarzyłam...
Dziewczyny czekamy na mikołajkowe prezenty w formie dobrych wiadomości z wizyt oczywiście trzymamy kciuki mocno &&&mag87 lubi tę wiadomość