Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:Jestem po ciąży, guzów i torbieli brak. Dr twierdzi że po owulacji mogło wylać się trochę krwi i podrażnia mi otrzewną.
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny, juź wiem gdzie są moje dolegliwości ciążowe
już któryś dzień mój mąż ma poranne mdłości
asiastokrota, eni33, goldenka28, ana1122, Karcia, mag87, malgos741 lubią tę wiadomość
-
A ja mam od początku tygodnia, mdłości i rano i wieczorem, a właściwie tak lekko to cały dzień, ale rano i wieczorem najgorzej. No, ale jeśli będzie wszystko ok, to zniosę wszystko
musiałam iść na zwolnienie, bo nie dam rady z takimi mdłościami być w pracy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 09:08
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
[/url]
-
goldenka28 wrote:A ja mam od początku tygodnia, mdłości i rano i wieczorem, a właściwie tak lekko to cały dzień, ale rano i wieczorem najgorzej. No, ale jeśli będzie wszystko ok, to zniosę wszystko
musiałam iść na zwolnienie, bo nie dam rady z takimi mdłościami być w pracy.
To przynajmniej nie masz wątpliwości czy jesteś w ciążygoldenka28, ana1122 lubią tę wiadomość
-
6.12 29 dzień życia Oliwki❤❤
Ważymy 1150g
Czujemy się dobrze parametry są bardzo obiecujące. Mamy troszkę podwyższone parametry nerkowe, ale nie jak poprzednio ze względu na operacje tylko z powodu wcześniactwa tak możne być. z tego też względu na razie nie odłączyli nam respiratora ale na pewno nastąpi to w najbliższych dniach. Dziś obchodzimy swoje pierwsze Mikołajki mamy ładnie ubrany inkubator zestalam szumisia od mamy i skarpetki od szpitala. Ale największą niespodziankę sprawiły mi forumowe ciocie i przesyłam im buziaki.Smerfetka 84, sonia86, asiastokrota, goldenka28, mag87, e_mil_ka, Asia08, Lura82, Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
mag87 wrote:Heheh dobre
to teraz Smerfetka uważaj żeby Mąż jeszcze nie przytyl:)
urósł od pozytywnej bety
mag87 lubi tę wiadomość
-
no i znowu mam stresa, wlasnie wkladalam lutke i lekko zaróżowiony patyczek...
-
ona84 wrote:Też tak miałam tylko ja palcem, spokojnie też się deberowalam ale tu mnie Gosia i Storczyki uspokojily. Nawet plamę krwi miałam z3razy
ufff czyli mam nie świrować i nie siać paniki. Dzięki -
A próbowałaś płukania zatok np irigasin albo gargarin. Dla mnie po 3 dniach rewelacja.
Mam do was dziewczyny pytanie. Czy któraś leczy się może u dr Zbrocha?Cs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle)
06.2018 Udało się!-->02.07 puste jajo
Wracamy do walki !!!!
IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta -
Pionerka wrote:A próbowałaś płukania zatok np irigasin albo gargarin. Dla mnie po 3 dniach rewelacja.
Mam do was dziewczyny pytanie. Czy któraś leczy się może u dr Zbrocha? -
ona84 wrote:Nie wiem dokładnie to moxns w ciaxy brać. Jedynie co to sól morska wyciągam nosem to mi oczyszcza, gorzej ta krtanCs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle)
06.2018 Udało się!-->02.07 puste jajo
Wracamy do walki !!!!
IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta -
Ona jedyne co to musisz dużo pić żeby nawilżac.moze mleko z miodem i masłem ci pomoże. Inhalacje z soli morskiej też polecam. Jeszcze tak mi przyszło do głowy siemię lniane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 21:04
-
Pionerka wrote:I jak polecasz?
Lubiłam go. Wizyta zawsze w miłej atmosferze zawsze odpowiadal na wszystkie pytania i w ciąglym kontakcie telefonicznym kiedy byla taka potrzeba jednak uważam że dr zbyt slabo zaglebia sie w przypadek. Sama upominalam sie o dodatkowe badania. Oczywiscie zlecał je ale to ja oczekiwalam jakies koncepcji dzialania z jego strony.