Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:Jestem po ciąży, guzów i torbieli brak. Dr twierdzi że po owulacji mogło wylać się trochę krwi i podrażnia mi otrzewną.
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny, juź wiem gdzie są moje dolegliwości ciążowe już któryś dzień mój mąż ma poranne mdłości
asiastokrota, eni33, goldenka28, ana1122, Karcia, mag87, malgos741 lubią tę wiadomość
-
A ja mam od początku tygodnia, mdłości i rano i wieczorem, a właściwie tak lekko to cały dzień, ale rano i wieczorem najgorzej. No, ale jeśli będzie wszystko ok, to zniosę wszystko musiałam iść na zwolnienie, bo nie dam rady z takimi mdłościami być w pracy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 09:08
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
[/url] -
goldenka28 wrote:A ja mam od początku tygodnia, mdłości i rano i wieczorem, a właściwie tak lekko to cały dzień, ale rano i wieczorem najgorzej. No, ale jeśli będzie wszystko ok, to zniosę wszystko musiałam iść na zwolnienie, bo nie dam rady z takimi mdłościami być w pracy.
To przynajmniej nie masz wątpliwości czy jesteś w ciążygoldenka28, ana1122 lubią tę wiadomość
-
6.12 29 dzień życia Oliwki❤❤
Ważymy 1150g
Czujemy się dobrze parametry są bardzo obiecujące. Mamy troszkę podwyższone parametry nerkowe, ale nie jak poprzednio ze względu na operacje tylko z powodu wcześniactwa tak możne być. z tego też względu na razie nie odłączyli nam respiratora ale na pewno nastąpi to w najbliższych dniach. Dziś obchodzimy swoje pierwsze Mikołajki mamy ładnie ubrany inkubator zestalam szumisia od mamy i skarpetki od szpitala. Ale największą niespodziankę sprawiły mi forumowe ciocie i przesyłam im buziaki.Smerfetka 84, sonia86, asiastokrota, goldenka28, mag87, e_mil_ka, Asia08, Lura82, Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
mag87 wrote:Heheh dobre to teraz Smerfetka uważaj żeby Mąż jeszcze nie przytyl:)
mag87 lubi tę wiadomość
-
no i znowu mam stresa, wlasnie wkladalam lutke i lekko zaróżowiony patyczek...
-
ona84 wrote:Też tak miałam tylko ja palcem, spokojnie też się deberowalam ale tu mnie Gosia i Storczyki uspokojily. Nawet plamę krwi miałam z3razy
ufff czyli mam nie świrować i nie siać paniki. Dzięki -
A próbowałaś płukania zatok np irigasin albo gargarin. Dla mnie po 3 dniach rewelacja.
Mam do was dziewczyny pytanie. Czy któraś leczy się może u dr Zbrocha?Cs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle)
06.2018 Udało się! -->02.07 puste jajo
Wracamy do walki !!!!
IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta -
Pionerka wrote:A próbowałaś płukania zatok np irigasin albo gargarin. Dla mnie po 3 dniach rewelacja.
Mam do was dziewczyny pytanie. Czy któraś leczy się może u dr Zbrocha? -
ona84 wrote:Nie wiem dokładnie to moxns w ciaxy brać. Jedynie co to sól morska wyciągam nosem to mi oczyszcza, gorzej ta krtanCs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle)
06.2018 Udało się! -->02.07 puste jajo
Wracamy do walki !!!!
IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta -
Ona jedyne co to musisz dużo pić żeby nawilżac.moze mleko z miodem i masłem ci pomoże. Inhalacje z soli morskiej też polecam. Jeszcze tak mi przyszło do głowy siemię lniane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 21:04
-
Pionerka wrote:I jak polecasz?
Lubiłam go. Wizyta zawsze w miłej atmosferze zawsze odpowiadal na wszystkie pytania i w ciąglym kontakcie telefonicznym kiedy byla taka potrzeba jednak uważam że dr zbyt slabo zaglebia sie w przypadek. Sama upominalam sie o dodatkowe badania. Oczywiscie zlecał je ale to ja oczekiwalam jakies koncepcji dzialania z jego strony.