Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Skleroza nie boliHalszka112 wrote:Nie, ja dopiero 17 grudnia jadę dopiero do Łodzi
ja dzisiaj mu wysłałam i spokojnie czekam.
Halszka112 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Goldenka mocno tulę taki mi przykro. Wypłacz się Kochana a potem działajcie dalej. Macie jeszcze mrozaczki? Podobno po pustym jaju warto od razu robić kolejny transfer bo się udaje.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
mag87 nie wiem, lekarz twierdzi, że trzeba będzie zrobić zabieg, żeby do badania to dać i pewnie też dlatego, że pęcherzyk jest taki duży, a przez te kilka dni jeszcze może urośnie. Idę do niego w pndz zobaczę co powie ostatecznie.
Halszka ja nie miałam transferu, udało nam się naturalnie.
[/url] -
Halszka moja koleżanka też miała puste jajo i lekarz zalecił jej naturalnie się oczyścić. Tak też zrobiła i po 3 miesięcznych była w kolejnej zdrowej i bezproblemowej ciąży.
Ja bym nie ufała jednemu lekarzowi, nawet jeżeli coś co niepokoi to byłam poszła do kogoś innego na konsultację.
"Rozgrzebac" zawsze zdążą, a skoro raz coś zaskoczyło to jest szansa że niedługo naturalnie się uda
-
azja_am wrote:5 dniowy 4ba
Kochana, przykro mi. Miałam taką samą sytuacje we wrześniu więc wiem co czujesz. Nie poddawaj się, za drugim razem nam się udało
azja_am lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGoldenka wiem co czujesz, w kwietniu przechodziłam to samo. U mnie było to po transferze, pierwsza beta tak ładnie ruszyła i pusty pęcherzyk. Kochana nie musisz od razu iść na zabieg, u mnie to było tak że najpierw doktor dał mi tydzień na samooczyszczenie, wrazie w miałam od razu iść na Ip. Po tygodniu dostałam pierwsze tabletki na oczyszczenie- nie pomogły,więc po kilku dniach dano mi jeszcze jedną dawkę, krwawienie się zaczęło,ale USG wykazało że nadal wszystko się nie oczyściło. Wtedy musiałam iść na zabieg. Wiem że jest Ci teraz bardzo ciężko, ale uwierz mi że po zabiegu żałowałam że nie zdecydowałm się na zabieg wcześniej bo to by mi skróciło cały ten ból. Po zabiegu bardzo szybko doszłam do siebie fizycznie. Po miesiąu na kontroli było wszystko cacy.goldenka28 wrote:Dziewczyny niestety mam te najgorsze wieści. Już nic z tego nie będzie. Pęcherzyk urósł do 2.5 cm przez dwa dni z 8.8 mm, to będzie puste jajo. Doktor bardzo długo szukał ciałka i zarodka, nic nie ma. Najgorsze, że jeszcze czeka mnie zabieg
niestety moje szczęście, nie trwało długo 
-
Goldenka, Azja ściskam was mocno.
Przykro mi
-
Izaura dlatego chyba wolę iść od razu na zabieg, ufam swojemu lekarzowi, a skoro tak uważa, to widoczne tak lepiej. Dziś już płakałam całe popołudnie, wieczór, jak się wypłakałam to trochę mi ulżyło, chociaż wiadomo, że żal dalej zostaje.
Izaura a w którym szpitalu miałaś zabieg, długo czekałaś ?
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Azja przykro mi, ale macie jeszcze.mrozaki prawda? Nie poddawaj się,chwilkę pchłom po niepowodzeniu i wracaj po maluszka
Eni dzwoniłaś do Białegostoku?
Ona to chyba dobre wyniki co? Poza tym 104:) ominie Cię dieta?
Agonia masz wieści co u Oliwki?
Miłego dnia Dziewczyny:)
-
Dziewczynki u Oliwki wszystko dobrze. Jedzenie mleczka i odpięcie respiratora wstrzymane do poniedziałku. Mamusia mogła córcię pogłaskać po główce.
Wieczorkiem wkleję cały opis bo mam u siebie chrześnicę i mam sporo zajęć przy niej
czeka na nas matematyka.
asiastokrota, malgos741, Smerfetka 84, Karcia, mag87 lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.