Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Edit
W badaniu usg też nic niepokojącego nie wyszło
Poziom bilirubiny w badanym płynie jest w normie ufff chirurg nie podjął decyzji o operacji ale też jej nie odwołał. Robione są dalsze badania. Jutro o 6 mają pobrać z drenu ponownie płyn i sprawdzić czy bilirubina nie podnosi się. I wówczas podejmą decyzje o odwołaniu operacji
Nie ma to jak dbać o spokój rodzica nocka jest dziś nie moja. Ale to mało ważne
Najważniejsze żeby jutro były dobre informacje ze wszystko jest ok i nie trzeba powtórnej operacji
Kochane proszę was bardzo o modlitwę za Oliwkę i oby się nie potwierdziły podejrzenia chirurga ze doszło do komplikacji i zrobiła się przetoka na połączeniu jelit z wątrobą. Czekamy właśnie na wyniki płynu który zbiera się w sączku Boże spraw żeby nie było w nim bilirubiny. I żeby informacja o jutrzejszej reoperacji nie potwierdziła się.
Eni gratuluję, teraz kciuki za wizytę &&&&&&Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia777 wrote:Edit
W badaniu usg też nic niepokojącego nie wyszło
Poziom bilirubiny w badanym płynie jest w normie ufff chirurg nie podjął decyzji o operacji ale też jej nie odwołał. Robione są dalsze badania. Jutro o 6 mają pobrać z drenu ponownie płyn i sprawdzić czy bilirubina nie podnosi się. I wówczas podejmą decyzje o odwołaniu operacji
Nie ma to jak dbać o spokój rodzica nocka jest dziś nie moja. Ale to mało ważne
Najważniejsze żeby jutro były dobre informacje ze wszystko jest ok i nie trzeba powtórnej operacji
Kochane proszę was bardzo o modlitwę za Oliwkę i oby się nie potwierdziły podejrzenia chirurga ze doszło do komplikacji i zrobiła się przetoka na połączeniu jelit z wątrobą. Czekamy właśnie na wyniki płynu który zbiera się w sączku Boże spraw żeby nie było w nim bilirubiny. I żeby informacja o jutrzejszej reoperacji nie potwierdziła się.
Eni gratuluję, teraz kciuki za wizytę &&&&&&
Gosiu mocno trzymam kciuki, żeby obyło się bez operacji !!!! -
nick nieaktualny
-
Cześć kochane dziękujemy za kciuki modlitwy i dobre myśli. Dzisiejszy dzień był jeszcze gorszy od wczorajszego. O godzinie 8:00 dowiedziałam się ze niestety jednak będzie reoperacja. O 8:30 byliśmy na sali operacyjnej po 5 min jeden telefon od chirurgów gdzie jest pacjentka Oliwia więc moja doktor mówi że czekamy na bloku tak jak było ustalone. Po 10 min kolejny telefon od chirurgów żebyśmy wracali na górę i pacjentka do obserwacji odwołują na ten moment operacje i gdyby coś się działo gdyby był ewidentny wypływ żółci to wówczas do zabiegu.
Jestem psychicznie wykończona
Ale dobrze ze tak to się skończyło
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Gosiu kochana tak mi przykro, że musicie przez to wszystko przechodzić.... Tulę Was mocno dziewczyny NIE PODDAWAJCIE SIĘAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
29.11. - 22 dzień życia Oliwki i 21 doba mamy dziś 3 tygodnie ❤❤ po wczorajszym i dzisiejszym męczącym dniu z powrotem zaczynamy jeść dziś na razie 2 a od 18 3 ml mleka. Przy inkubatorze czeka już na nas cepap a lekarka czeka aż się obudzę żeby podjąć próbę przejścia z respiratora na tlen. No tak najpierw mi dali leki przygotowujące do operacji a teraz chcą żebym nie spała.
Karcia, e_mil_ka, malgos741, Asia08 lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Goldenka kciuki zaciśnięte za jutro & & & & & &Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Ena wrote:Malawiki o to trafił ci się model - fajnie na rękach u mamy
Ana jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 22:40
-
Goldenka trzymam kciuki &&&&