Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:O rany Emilka co za nieszczęście... trzymaj się kochana zdrówka. Dawaj znać co u Ciebie. Córka mojej koleżanki złamała na koniach obojczyķ, wróciła do zdrowia szybciutko i nadal jeździ. Tobie też tego życzę
Mam nadzieje ze też wróce ale nie prędko. Swieta raczej w szpitalu. -
eni33 wrote:Byłam i wynik jest prawie identyczny jak ostatnio czyli ok 21300. Więc myślę że raczej nic z tego. To było inne labolatorium ale wątpię żeby wyniki się różniły aż tak. Bo wiem że lepiej robić w tym samym. Ale w czwartek idę do dr Zd.
Kochana trzymaj sie dzielnie. -
e_mil_ka wrote:Mam nadzieje ze też wróce ale nie prędko. Swieta raczej w szpitalu.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
eni33 wrote:Byłam i wynik jest prawie identyczny jak ostatnio czyli ok 21300. Więc myślę że raczej nic z tego. To było inne labolatorium ale wątpię żeby wyniki się różniły aż tak. Bo wiem że lepiej robić w tym samym. Ale w czwartek idę do dr Zd.
-
Emilko życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Dawaj nam tu znać co u Ciebie i kiedy operacja to będziemy trzymać kciuki.
-
Halszka112 wrote:Emilko życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Dawaj nam tu znać co u Ciebie i kiedy operacja to będziemy trzymać kciuki.
Jutro się wszystkiego dowiem. Bede pisać oczywiscie.Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Emilko współczuję Ci bardzo mam nadzieję że operacja będzie szybko i wrócisz szybko do domu. Szkoda będzie tylko że święta spędzisz w szpitalu.
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
15.12 - 38 dzień życia Oliwki ❤❤
Spokojnie jak przystało na weekend leniwa sobota. Wszystko u nas ok coraz bardziej świadomie się budzimy bez leków częściej płaczemy no i bez rury w gardle w końcu słychać nasz płacz. Dziś jest tez z nami tata i troszkę zdezorientowania było jak złapałam nie ten palec co zawsze.Karcia, Smerfetka 84, goldenka28, asiastokrota, malgos741, mag87 lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Ena wrote:Hej
Emilka święta w szpitalu... Niefajnie, ale co zrobisz... Ja też uwzględniam u siebie taką opcję. Dziś coś lekarz mówił nowego na obchodzie?
Eni przykro mi...
Niestety nadal nic nie wiem lekarz który ma podjac decyzje bedzie jutro. -
16.12 - 39 dzień życia Oliwki ❤❤
Ważymy 1245g
Weekendowa nuda mamy się stabilnie wiec lekarz dyżurny tylko nas sobie obejrzał wszystkie zaplanowane działania zaczną się od poniedziałku. Aaa w końcu po wlewce pojawiła się kupa w pampersie i oby tak dalej bo to tez będzie oznaczać ze dostaniemy zielone światło na mleko mamy. Coraz bardziej daje się we znaki odstawienie morfiny dziś cały dzień co chwile płakałam i byłam niespokojna.malgos741, asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Cześć
Emilka jak się czujesz? Daj znać, co powiedział lekarz?
Oliwka dzielna dziewczynka
Dziś czuje się zmeczona i psychicznie też gorzej ale mam nadzieje ze to tylko chwilowe. Nadal czekam na decyzje.
Oliwko widzisz ciocia Emilka z Tobą poleży -
nick nieaktualny
-
Nowe wieści. Jutro operacja. Operowal mnie bedzie Budkiewicz z Olsztyna. Po operacji na drugi dzien na nogi bez gorsetu. Zakaz dzwigania schylania skrecania się. Przed swietami bede w domu. Do pracy wracam za miesiac.
Trzymajcie kciuki jutro. Dziekuje za wsparcie. Mam nadzieje ze nie bedzie zadnych komplikacji.Smerfetka 84, Halszka112, asiastokrota, goldenka28, Izaura, xyz159, malgos741, Karcia, ana1122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emilka to w sumie dobre wiadomośći, święta będą w domu a nie w szpitalu. Jutro trzymam kciuki! Czekamy na wieści
-
Emilko fajnie, że jednak na święta będziesz w domu.
A ja dziewczyny w Łodzi pod gabinetem wujka. Trzymajcie kciuki !!Smerfetka 84, e_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Emilko fajnie, że jednak na święta będziesz w domu.
A ja dziewczyny w Łodzi pod gabinetem wujka. Trzymajcie kciuki !!Halszka112 lubi tę wiadomość