Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:O rany Emilka co za nieszczęście... trzymaj się kochana zdrówka. Dawaj znać co u Ciebie. Córka mojej koleżanki złamała na koniach obojczyķ, wróciła do zdrowia szybciutko i nadal jeździ. Tobie też tego życzę

Mam nadzieje ze też wróce ale nie prędko. Swieta raczej w szpitalu. -
eni33 wrote:Byłam i wynik jest prawie identyczny jak ostatnio czyli ok 21300. Więc myślę że raczej nic z tego. To było inne labolatorium ale wątpię żeby wyniki się różniły aż tak. Bo wiem że lepiej robić w tym samym. Ale w czwartek idę do dr Zd.
Kochana trzymaj sie dzielnie. -
Emilka życzę szybkiego powrotu do zdrowia... Trzymaj się kochana i bądź dzielnae_mil_ka wrote:Mam nadzieje ze też wróce ale nie prędko. Swieta raczej w szpitalu.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Ena dobrze ze zdecydowałas się na usg do dr Zd. Myślę że on ci dokładnie powie co się dzieje.eni33 wrote:Byłam i wynik jest prawie identyczny jak ostatnio czyli ok 21300. Więc myślę że raczej nic z tego. To było inne labolatorium ale wątpię żeby wyniki się różniły aż tak. Bo wiem że lepiej robić w tym samym. Ale w czwartek idę do dr Zd.
-
Emilko życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Dawaj nam tu znać co u Ciebie i kiedy operacja to będziemy trzymać kciuki.
-
Halszka112 wrote:Emilko życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Dawaj nam tu znać co u Ciebie i kiedy operacja to będziemy trzymać kciuki.
Jutro się wszystkiego dowiem. Bede pisać oczywiscie.
Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Emilko współczuję Ci bardzo mam nadzieję że operacja będzie szybko i wrócisz szybko do domu. Szkoda będzie tylko że święta spędzisz w szpitalu.
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
15.12 - 38 dzień życia Oliwki ❤❤
Spokojnie jak przystało na weekend leniwa sobota. Wszystko u nas ok coraz bardziej świadomie się budzimy bez leków częściej płaczemy no i bez rury w gardle w końcu słychać nasz płacz. Dziś jest tez z nami tata i troszkę zdezorientowania było jak złapałam nie ten palec co zawsze.
Karcia, Smerfetka 84, goldenka28, asiastokrota, malgos741, mag87 lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Ena wrote:Hej
Emilka święta w szpitalu... Niefajnie, ale co zrobisz... Ja też uwzględniam u siebie taką opcję. Dziś coś lekarz mówił nowego na obchodzie?
Eni przykro mi...
Niestety nadal nic nie wiem lekarz który ma podjac decyzje bedzie jutro. -
16.12 - 39 dzień życia Oliwki ❤❤
Ważymy 1245g
Weekendowa nuda mamy się stabilnie wiec lekarz dyżurny tylko nas sobie obejrzał wszystkie zaplanowane działania zaczną się od poniedziałku. Aaa w końcu po wlewce pojawiła się kupa w pampersie i oby tak dalej bo to tez będzie oznaczać ze dostaniemy zielone światło na mleko mamy. Coraz bardziej daje się we znaki odstawienie morfiny dziś cały dzień co chwile płakałam i byłam niespokojna.
malgos741, asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Cześć
Emilka jak się czujesz? Daj znać, co powiedział lekarz?
Oliwka dzielna dziewczynka
Dziś czuje się zmeczona i psychicznie też gorzej ale mam nadzieje ze to tylko chwilowe. Nadal czekam na decyzje.
Oliwko widzisz ciocia Emilka z Tobą poleży
-
nick nieaktualny
-
Nowe wieści. Jutro operacja. Operowal mnie bedzie Budkiewicz z Olsztyna. Po operacji na drugi dzien na nogi bez gorsetu. Zakaz dzwigania schylania skrecania się. Przed swietami bede w domu. Do pracy wracam za miesiac.
Trzymajcie kciuki jutro. Dziekuje za wsparcie. Mam nadzieje ze nie bedzie zadnych komplikacji.
Smerfetka 84, Halszka112, asiastokrota, goldenka28, nick nieaktualny, xyz159, malgos741, Karcia, ana1122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emilka to w sumie dobre wiadomośći, święta będą w domu a nie w szpitalu. Jutro trzymam kciuki! Czekamy na wieści
-
Emilko fajnie, że jednak na święta będziesz w domu.
A ja dziewczyny w Łodzi pod gabinetem wujka. Trzymajcie kciuki !!
Smerfetka 84, e_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Trzymamy &&& daj znać po wizycieHalszka112 wrote:Emilko fajnie, że jednak na święta będziesz w domu.
A ja dziewczyny w Łodzi pod gabinetem wujka. Trzymajcie kciuki !!
Halszka112 lubi tę wiadomość