Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki03 wrote:Kurcze Emilka... Ale Ci współczuję... Ale musialas niefortunnie upaść Mocno boli?
No upadlam na tyłek i cala siła uderzenia poszła w kręgoslup. Boli niestety nie spalam prawie wcale. -
Dziewczyny a kiedy przyjmuje dr Zd
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojej Emilko ale pech, w takim razie regeneruj się i niech mąż z teściami i rodzicami ogarniaja dom przed swietami:) czeka Cię jakas rehabilitacja czy organizm sam ma dojść do siebie? Szybkiego powrotu do zdrowia życzę!
Eni nie wiem czy nie przyjmuje również w czwartki.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Zapisałam się już na czwartek
-
Poszłam na krew ale nie przeczytałam że labolatorium do 12 więc jak mąż wróci to podjadę do miejskiego.
-
mag87 wrote:Ojej Emilko ale pech, w takim razie regeneruj się i niech mąż z teściami i rodzicami ogarniaja dom przed swietami:) czeka Cię jakas rehabilitacja czy organizm sam ma dojść do siebie? Szybkiego powrotu do zdrowia życzę!
Eni nie wiem czy nie przyjmuje również w czwartki.
W poniedzialek mam konsultacje wiec dopiero sie wszystkiego dowiem. Mam zlamany trzon kręgu i łuk. Oby obylo sie bez operacji. -
Emilko współczuję bardzo. Musisz na siebie uważać. Mocno tulę, szybkiego powrotu do zdrowia.
14.12 - 37 dzień życia Oliwki ❤❤
Dziś u nas wszystko w porządku mieliśmy małe chwilowe spadki saturacji ale wszystko się jak na razie unormowało. Z przytulanka do mamy niestety nici bo mamy już odstawioną morfinę i drugi lek narkotyczny na którym jednak organizm sobie funkcjonował przez 3 tygodnie. Mógł się więc uzależnić i możliwe ze jest zespól odstawienny a wówczas przy każdym dotyku Oliwka może czuć ogromny ból. Tak wiec ja jeszcze wytrzymam a nie chcem sprawiać jej dodatkowego cierpienia jeszcze się poprzytulamy nie raz.
Dziś pierwszy raz mogłam zmienić pampersa co za radość a przy wieczornej zmianie Oliwia olala system po zdjęciu pampa.e_mil_ka, Halszka112, Karcia, asiastokrota lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O rany Emilka co za nieszczęście... trzymaj się kochana zdrówka. Dawaj znać co u Ciebie. Córka mojej koleżanki złamała na koniach obojczyķ, wróciła do zdrowia szybciutko i nadal jeździ. Tobie też tego życzę
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
Byłam i wynik jest prawie identyczny jak ostatnio czyli ok 21300. Więc myślę że raczej nic z tego. To było inne labolatorium ale wątpię żeby wyniki się różniły aż tak. Bo wiem że lepiej robić w tym samym. Ale w czwartek idę do dr Zd.