Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny puste jajo lekarz kazał odstawić leki. I poczekać na krwawienie a jak nie pojawi się to za 3 tyg do niego się zgłosić. Mówi że nie ma cialk zoltego i że to 7 tydzień to już powinno coś być. Niby mówi że jakieś delikatne eho tam jest ale nic z tego nie będzie. Nie tak miało być
-
nick nieaktualny
-
Eni bardzo mi przykro, ale może poczekaj jeszcze tydzień skoro on coś tam słyszał to może się rozkręci. Albo idź do kogoś innego dla pewności.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Chyba poczekam ten tydzień. Zrobiłam betę czekam na wynik. Nie wiem po co ale zrobilam.
-
Dlatego patrząc na twój przykład poczekam tydzień.
-
Jejku Eni, jak mi przykro. Ale może faktycznie będzie u Ciebie jak u golgenki
-
Gorszy sprzęt w Artemidzie no nie wiem. Ale dodam ze też zrobił to usg szybko a nie tak jak Goldenka pisze ze szukał i szukal.
-
eni33 wrote:Gorszy sprzęt w Artemidzie no nie wiem. Ale dodam ze też zrobił to usg szybko a nie tak jak Goldenka pisze ze szukał i szukal.
To może naprawde tak samo będzie jak u goldenki z taaaaką betą -
eni33 wrote:Gorszy sprzęt w Artemidzie no nie wiem. Ale dodam ze też zrobił to usg szybko a nie tak jak Goldenka pisze ze szukał i szukal.
-
Eni zrób jeszcze za 48 godzin i zobacz. U mnie bardzo długo szukał, nie było nic, żadnego ciałka ani echa. Z tego co czytałam przy pustym jaju też czasem rośnie beta, ale zobaczysz za 2 dni czy przyrost bedzie prawidłowy. Na razie spokojnie, ja wtedy też od piątku do niedzieli ryczałam, a później takie zaskoczenie. Oby i u Ciebie tak było.[/url]