Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ona84 wrote:Anna jak wizyta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 16:34
Bella93 lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Ja jutro idę mam nadzieje ze ok bo ostatnie 2tyg organizm mam osłabiony. Kochanie smarkanie i że na dzidzie nie wpłynęło.
-
nick nieaktualny
-
Eni dziewczyny mają rację mi też kazali czekać do 8tyg żeby na 100% stwierdzić puste jako a dodatkowo miałam za mały przyrost bety i faktycznie po skończonym 8tyg nic się więcej nie pojawiło więc poczekaj jeszcze trochę 3mam kciukiCs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle)
06.2018 Udało się! -->02.07 puste jajo
Wracamy do walki !!!!
IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta -
Ena wrote:Cześć
Eni przykro mi... Choć zawsze jest nadzieja.
Jak czasem bywałam u dr D na wizytach to usg w jego wykonaniu było ekspresowe...
Mag masz wyniki?
Mam wyniki, na czczo 86 a potem 98 i 88 także chyba jest ok i dieta mnie ominie. Mam tylko nadzieję że nie będę musiała powtarzać badań np w 30 tyg i że jest to tylko jednorazowa akcja.
Jak się czujesz? -
nick nieaktualnymag87 wrote:Mam wyniki, na czczo 86 a potem 98 i 88 także chyba jest ok i dieta mnie ominie. Mam tylko nadzieję że nie będę musiała powtarzać badań np w 30 tyg i że jest to tylko jednorazowa akcja.
Jak się czujesz?
Dziękuję - infekcja jeszcze się tuli do mnie, ale jest w miarę ok. -
13.12 - 36 dzień życia Oliwki ❤❤
Ważymy 1270g
Dziś był u nas okulista jak na ta chwile nie widać oznak retinopatii ale siatkówka jest jeszcze mało rozwinięta wiec czekają nas co tygodniowe kontrole ciotki trzymajcie kciuki żeby jej nie było. Nerki dużo lepiej nam pracują przy cpapie niż na respiratorze całe szczęście bo to był straszak do ponownej ekstubacji.
Zepsuł nam się w nocy inkubator i strasznie nas wychłodził bo nie działały czujniki temperatury wiec od rana namiętnie nas podgrzewali z temp 33.4 o 22 godzinie osiągnęliśmy 37 i nie było przez to przytulanców do mamy.Smerfetka 84, malgos741, Halszka112, asiastokrota, mag87, Karcia lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -