Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
17.12 - 40 dzień życia Oliwki ❤❤
Ważymy 1305g
Mamy super wyniki lekarka aż była pod wrażeniem. Po wlewce zrobiłam mega kupę w końcu. I co najważniejsze zaczynamy jeść po 1ml mleka mamy. Jest male zaleganie w żołądku ale miejmy nadzieje ze będzie wszystko dobrze i będziemy mogli szybko zwiększać dawki pokarmu.goldenka28, Wiki03, Smerfetka 84, Karcia, asiastokrota, Halszka112, malgos741 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emilko trzymaj się kochana, przykro mi że cierpisz.
Gosiu super wieści, Oliwciu buziaki od ciotkiAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Emilka super że operacja się udała. Zobaczysz jutro już będzie lepiej. Teraz dbaj o siebie by wszystko się zagoiło szybko.
Halszka jak tam po wizycie?Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Agonia777 wrote:Emilka super że operacja się udała. Zobaczysz jutro już będzie lepiej. Teraz dbaj o siebie by wszystko się zagoiło szybko.
Halszka jak tam po wizycie?
Wizyta bardziej pozytywna od wczorajszej. Dr powiedział że coś nie tak było że stymulacja w artemidzie bo pomimo tego że mam endometriozę to mam ładny wynik amh i powinnam uzyskać więcej komórek. Jak usłyszał że mam karteczkę od Paśnika to zaczął się śmiać że to już jakaś plaga. Ale powiedział że zgadza się na accofil podskórnie a ten domaciczna nie ma sensu według niego i zmienił by trochę dawki. Konkretnie nic nie ustalaliśmy. Musimy to wszystko z M przemyśleć.
Dr H jestem zachwycona jak na pierwszy raz. Fajnie nam się z nim gadało, super wszystko wytłumaczył, no ale zobaczymy...
Emilko współczuję bólu, trzymaj się !!
Izaura lubi tę wiadomość
-
Halszka to super że jesteście zadowoleni z wizyty. Teraz na spokojnie wszystko przemyślcie i zaczynajcie działać. Kiedy planujecie zaczynać?Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
18.12 - 41 dzień życia Oliwki ❤❤
Ważymy 1295g
Dziś z powodu zalegania już nie jadłam ale jutro spróbujemy znowu z mlekiem bo mimo wszystko była kupa wiec coś się dzieje w dobra stronę. Były dziś przytulanki do mamy i cudownie sobie pospałam w jej rekach. Poćwiczyliśmy tez oddychanie na maseczce z tlenem żeby nosek mógł odpocząć od cpapu i całkiem dobrze sobie radziłam miałam 50-60 oddechów. Patrzcie ciotki co dziś mamie pokazałam.Smerfetka 84, asiastokrota, Halszka112, malgos741, goldenka28 lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
dzielna Nasza Maleńka Oliwcia
-
Agonia777 wrote:Halszka to super że jesteście zadowoleni z wizyty. Teraz na spokojnie wszystko przemyślcie i zaczynajcie działać. Kiedy planujecie zaczynać?
Myślę, że najwcześniej w marcu. Będę już 3 m-ce na diecie i może już kasę dozbieramy. No zobaczymy...jakoś po tej wczorajszej wizycie mi lepiej mimo że dr nic nie obiecał ale nie zdołował tak jak wujek Jarekgoldenka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Halszka czasem ci lekarze na wizytach potrafią nieźle wkurzyć... Dobrze, że wczorajsza pogadanka z dr pozytywna i w marcu do dzieła
Ana, Goldenka, Smerfetka, Mag jak się czujecie?
Emilka końskie dawki leków w miarę pomagają?
Oliwka i Gisia
Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Nadrobić was to nielada sztuka
Emilko, współczuję bólu pooperacyjnego, najgorsze pierwsze dni, potem już będzie tylko lepiej. Obyś szybciutko stanęła na nogi.
Eni, bardzo mi przykro z obrotu spraw. Macie jeszcze mrozaczki?
Ena, to Twój Olaf taki łobuziak. Trzymam kciuki, abyś jednak święta spędziła spokojnie w domu z rodzinką, chociaż przy tak tykającej bombie wszystko możliwe
Halszka, co lekarz to opinia, ciężko podjąć decyzję, ale na pewno nie wolno Wam się poddawać. Nie czytałam o tym leku ale chyba sporo dziewczyn z problemem zagnieżdżania go przyjmuje. Bądź dobrej myśli Tak, dr H ma jakąś alergie na zalecenia docenta- my jak pokazaliśmy mu naszą karteczkę to też zaczął się śmiać i mówił, że ostatnio coraz częściej pojawia się to nazwisko Najważniejsze że przyjął zalecenia docenta i dał nadzieję! Poprawicie stymulację i będziesz miała piękne zarodeczki, które dadzą upragnioną ciąże!
Oliwcia, miód na uszy takie wieści, przytulaski z mamą muszą być cudowne
Ona basen chyba nie jest przeciwskazaniem, ale lepiej podpytaj dr. Mi ostatnio dr W zgodził się na jogę w ciąży, ale też oczywiście wszystko w ramach rozsądku i bez niektórych pozycji. Mi akurat bardziej zależało, żeby porozciągać się trochę bo ostatnio coraz mocniej dokucza ból pleców.
Dziewczyny , u Was kiedy badania genetyczne?Halszka112, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
hej.
ja się czuje dobrze, walcze ze złymi wynikami moczu, musze zrobić posiew, dostałam urosept i antybiotyk ale mam nadzieje, że zaraz się tego pozbędę.
Też się zastanawiałam nad basenem, będę teraz na wizycie to się podpytam.
Na genetyczne umówiłam się na 10 stycznia może już będzie widać płeć, chociaż ja i tak intuicyjnie wiem -
Smerfetka 84 wrote:hej.
ja się czuje dobrze, walcze ze złymi wynikami moczu, musze zrobić posiew, dostałam urosept i antybiotyk ale mam nadzieje, że zaraz się tego pozbędę.
Też się zastanawiałam nad basenem, będę teraz na wizycie to się podpytam.
Na genetyczne umówiłam się na 10 stycznia może już będzie widać płeć, chociaż ja i tak intuicyjnie wiem
Mi większość znajomych mowi że dziewczyna, jedna osoba tylko ze chłopak. Dla mnie nie ma znaczenia oby zdrowe.
Smerfetka to już 8tc jednak ten czas leci s, ybko -
ona84 wrote:Hihi to czujesz że będzie,?
Mi większość znajomych mowi że dziewczyna, jedna osoba tylko ze chłopak. Dla mnie nie ma znaczenia oby zdrowe.
Smerfetka to już 8tc jednak ten czas leci s, ybko
nie 8 tylko 9, ten pasek oszukuje o tydzień
Ja czuje chłopaka Podobno dobrze czuje, objadam się wszystkim co kwaśne, słone i ma jakiś konkretny smak, nie moge słodkiego jakoś tak mi nic nie smakuje Ale tak jak mówisz, nie ważne co, ważne żeby było zdrowe -
Smerfetka ja też brałam antybiotyk przez 5 dni, ale w dalszym ciągu wychodzi mi śladowa ilość białka w moczu. Dr się już tym nie przejmuje, ale odnotowuje w karcie:) Na wieczór mam brać teraz co 2 dni urinal z żurawinką.
A co przeczuwasz? Jaką płeć? Aaaa już widze, że synka Ja też omijam słodkie a tu dziewczynka nam się pokazała, także to chyba nie ma znaczenia
Ona, jak Twoja wizyta u laryngologa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 10:25