Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena, a jak Ty się czujesz? Maluszek wystawia się już czy grzecznie wysłuchał prośby i posiedzi jeszcze w brzuszku?
-
nick nieaktualnySmerfetka 84 wrote:Ena, a jak Ty się czujesz? Maluszek wystawia się już czy grzecznie wysłuchał prośby i posiedzi jeszcze w brzuszku?
Na razie tfu tfu jest ok tzn. skurcze przepowiadające są, ale nie czuję, żeby to było już. Nie ukrywam, że trochę się czuję jak tykająca bombaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 13:14
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
19.12 - 42 dzień życia Oliwki ❤❤
Ważymy 1290g
Znowu jemy mleczko i na szczęście nie ma zalegania więc wychodzi na to ze wszystko zaczęło pracować i zostało przepchane. Tuliliśmy się znowu z mamą.
I dziś od 19 jesteśmy bez cpapu co prawda na noc będzie założony ale świetnie sobie radze pięknie oddycham.Smerfetka 84, [email protected], Karcia, asiastokrota, goldenka28, e_mil_ka, mag87, ana1122, malgos741 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
No niestety u mnie diagnoza się potwierdziła puste jajo. Dr Zd konkretny szukał patrzył dłużej nie dr D ale niestety nic nie znalazł. Kazał odstawić leki i poczekać na krwawienie. Jeśli się nie pojawi do czwartku to na wizytę i przepisze jakieś leki na wywołanie.
Dziewczyny które to przechodziły po ilu dniach u was się pojawiło krwawienie i jak długo trwało. Boję się że to będą święta zalane krwią i nie bardzo mogę planować wyjazd do rodzinki bo nie wiem co mnie czeka na dniach. Przyjęłam to na spokojnie. Jest Emilia to może dla tego. -
nick nieaktualnyeni33 wrote:No niestety u mnie diagnoza się potwierdziła puste jajo. Dr Zd konkretny szukał patrzył dłużej nie dr D ale niestety nic nie znalazł. Kazał odstawić leki i poczekać na krwawienie. Jeśli się nie pojawi do czwartku to na wizytę i przepisze jakieś leki na wywołanie.
Dziewczyny które to przechodziły po ilu dniach u was się pojawiło krwawienie i jak długo trwało. Boję się że to będą święta zalane krwią i nie bardzo mogę planować wyjazd do rodzinki bo nie wiem co mnie czeka na dniach. Przyjęłam to na spokojnie. Jest Emilia to może dla tego.
U mnie była taka sytuacja - ciąża biochemiczna. Na usg nic nie było widać. Beta wzrosła do 500-600. Krwawienie samo się pojawiło - pierwszy dzień to powódź. -
nick nieaktualnyEni u mnie niestety krwawienie nie przyszło same, brałam tabletki i po około 4 godz rozpoczęło się krwawienie. Na początku, jakieś 3,4 pierwsze godz było bardzo obfite,ale do ogarnięcia ( z dużą podpaska dasz radę) później to jak okres. Niestety u mnie i tak się wszystko nie oczyściło i miałam zabieg. Bardzo Ci współczuję, wiem jak to strasznie boli, kochana tak jak piszesz masz Emilke,Rodzeństwo też będzie
-
Eni, przykro mi Kochana:( u mnie krwawienie przyszło po 3 Dniach od odstąpienia leków.u mnie beta była trochę niższa niż u Ciebie bo ok 5000. Po tygodniu spadła do 60. Był to mój 8 tydzień ciąży ale zarodek i serduszko zatrzymało się w na 6 tygodniu. Tak jak U Eny u mnie 1-2 Dni bolesne i z obfitym krwawieniem , potem jak nirmalna miesiączka. Po tygodniu byłam na wizycie u gina żeby zobaczyć właśnie spadek bety i jak wygląda endometrium na usg. Gdyby krwawienie nie ustapilo po kolejnym tygodniu miałam stawić się do szpitala. Na szczescie u mnie obylo sie bez szpitala. Mam.nadzieje ze Ty rowniez sama zdołasz się oczyścić.
-
Eni tak mi przykro. Macie jeszcze mrozaka prawda?
-
20.12 - 43 dzień życia Oliwki ❤❤
Dziś kończymy 6 tygodni.
Dziś chwilowa przerwa w podawaniu mleka bo znowu male zalegania ale po wlewce i kupce znowu spróbowali podać zobaczymy co będzie dalej. Byłam bez cpapu całą noc wiec już go nie zakładamy teraz leżymy w inkubatorze z puszczonym tlenem a u mamy z maseczka Kolejny dzień tulenia się do mamy coraz bardziej nam się to podoba a ja śpię słodko jak nigdy wtulona w piersi mamy.Smerfetka 84, asiastokrota, mag87, malgos741, goldenka28, Halszka112, Karcia, e_mil_ka, Asia08 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -