Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Agonia777 wrote:Eni przykro mi bardzo.... Mocno tulę.
Emilko jak dzisiaj samopoczucie??
No niestety dzis nie wychodze. Dopadly mnie silne wzdecia i cala noc walczylismy by sie ich pozbyc. Niestety nadal brzuch boli choc troche mniej. Mialam konsultacje chiryrgiczną dostalam jakis specyfik na przeczyszczenie przede mna lewatywa i usg. Zostaje do jutra chyba ze nie bedzie poprawy to jeszcze poleżę. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Oliwka
Asamene - Profesjonalizm powinien iść w parze z odpowiednim podejściem do pacjenta, ale jak się okazuje nie ZAWSZE. Ważne, że dr M wam podpadowała i oby wszystko poszło pozytywnie.
Emilka - będziesz pod okiem specjalistów - jakoś trzeba znaleźć plusy tej sytuacji. Zdrowie przybywaj! -
ona84 wrote:Hey Emilka zdrówka zycze
Dzis byłam u diabetologa i co mierzyć cukier po głownych posiłkach i dieta.
I Ty też???? -
nick nieaktualnyEmilka i jak samopoczucie? Miałaś usg? Oby mogli wypuścić Cie jak najszybciej do domu... Szybko wracaj do zdrówka
Ona współczuję cukrzycy i diety... Dużo masz cukier podwyższony?
Gosiu ciesze się, że możesz mieć swoja Oliwke coraz bliżej siebie po tulaniu się do mamy na pewno szybciej będzie zdrowiałae_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Wiki03 wrote:Emilka i jak samopoczucie? Miałaś usg? Oby mogli wypuścić Cie jak najszybciej do domu... Szybko wracaj do zdrówka
Gosiu ciesze się, że możesz mieć swoja Oliwke coraz bliżej siebie po tulaniu się do mamy na pewno szybciej będzie zdrowiała
Tak miałam usg. Nic niepokojacego. Ale juz mnie odratowali chirurg zapisal leki przeczyszczajace pielegniarki robily mi masaze brzucha maz kupil herbatkę koperkową i wszystko ruszyło. Jutro pewnie do domkuIzaura, asiastokrota, Wiki03, mag87 lubią tę wiadomość
-
Wiki03 wrote:Emilka i jak samopoczucie? Miałaś usg? Oby mogli wypuścić Cie jak najszybciej do domu... Szybko wracaj do zdrówka
Gosiu ciesze się, że możesz mieć swoja Oliwke coraz bliżej siebie po tulaniu się do mamy na pewno szybciej będzie zdrowiała -
nick nieaktualny
-
ona84 wrote:Tak na czczo 95reszta ok
-
21.12 - 44 dzień życia Oliwki ❤❤
Dziś już czuć świąteczny klimat nawet w obstawie personelu większość na urlopie wiec jest cisza i spokój nie robią ważnych badan i tak pewnie będzie do końca świąt. Dziś nie było tulenia do mamy miałam male spadki saturacji hmm ale najprawdopodobniej przez położną która chyba ma w sobie jakieś złe fluidy i wszystko jej przeszkadza jak skończyła dyżur od razu było lepiej. Kontrola okulistyczna wyszła nam dobrze chociaż dalej moja siatkówka nie jest dobrze rozwinięta.e_mil_ka, Smerfetka 84, asiastokrota, Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
ana1122 wrote:Ja też wysoki cukier rano. W pierwszej ciąży to samo, ale przynajmniej mamy jedną ważna rzecz. 2 tyg przed porodem ma czczo będzie już piękny i wiadomo kiedy będziemy rodzic;-)
-
Kochane, pewnie jutro wszystkie z nas zaczną buszować po kuchni i robić porządki w domku , dlatego już dzisiaj chciałam życzyć każdej spokojnych, zdrowych Świąt Bożego Narodzenia, a także wielu cudownych chwil spędzonych w gronie najbliższych.
Buziaki :*Wiki03, goldenka28, asiastokrota, Karcia, Halszka112, Smerfetka 84, malgos741, ana1122, Izaura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane moje, jestem z Wami już drugie Święta... Fakt, że tylko wirtualnie, ale naprawdę stałyście mi się bliskie
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam dużo siły w pokonywaniu trudności oraz cierpliwości, kiedy tej siły nie wystarcza... Życzę Wam poczucia szczęścia i spełnienia marzeń :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 18:32
goldenka28, asiastokrota, e_mil_ka, Karcia, Halszka112, Smerfetka 84, malgos741, ana1122, Izaura, mag87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja również życzę Wam wszystkim, by te Święta były przede wszystkim zdrowe, ale również wypełnione miłością, spokojem, cierpliwością i nadzieją.
asiastokrota, e_mil_ka, Wiki03, Karcia, Halszka112, Smerfetka 84, malgos741, ana1122, Izaura, mag87 lubią tę wiadomość
[/url] -
To ja też już dzisiaj życzę Wam zdrowych, wesołych i Świąt.
Dziękuję za życzeniaWiki03, Smerfetka 84, malgos741, e_mil_ka, Izaura, asiastokrota, mag87, goldenka28 lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:Anna i co mierzysz cukier? Nie wiem co by można było zjeść wieczorem by rano byl ok
Ważny jest ten ostatni, późny posiłek.
Cukier rano może też być wysoki jeśli dzień wcześniej zjadlo się coś niedozwolonego, nawet jeśli cukier po tym był ok.
Ja niestety przez wysokie cukry rano ( ok 100) dostałam insuline. Co się później okazało cukry były ok, tylko glukometr do d..
Gdyby nic nie pomagało, sprawdź jeszcze na innym glukonetrze22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤