Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:Anna i co mierzysz cukier? Nie wiem co by można było zjeść wieczorem by rano byl ok
-
Dziewczyny równiez wam życzę wesołych świąt spędzonych w rodzinnym gronie ale przede wszystkim spełnienia marzeń... I dużo zdrowia i miłości. Oliwka dla ciebie mocne uściski i całusy walcz dzielnie.
Izaura, e_mil_ka, Smerfetka 84, asiastokrota, mag87, Karcia, goldenka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje Drogie to już trzecie święta z Wami Życzę Wam Zdrowia! I spokoju, ale takiego na 100% - bez zamartwiania się co będzie potem. Cieszycie się tym co macie i radujcie w te Święta :-*
e_mil_ka, Smerfetka 84, Wiki03, asiastokrota, mag87, Karcia, goldenka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie, gdzie jest Ena??
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyna
Jestem, jestem Ani nie rodzę, ani nie rzuciłam się w wir świątecznego zamieszania. Na razie tylko wiem, gdzie ruszamy na wigilię, a kolejne dni świąt to będzie zaskoczenie. Gorzej jak ktoś wpadnie na pomysł, że u nas ma być jakaś impreza, a w lodówce... Hmmmm
Także dziewczyny - zaskoczę was, ale jeszcze nie wiem kiedy
Suwak pokazuje boooom, a ja man termin na wtorek. Oby to nie był jakiś znak
Oczywiście życzę Wam magicznych świąt. Pod słowo "magiczny" wstawcie swoje synonimy i wtedy będzie idealnieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 08:48
Smerfetka 84, Wiki03, mag87, asiastokrota, Karcia, goldenka28 lubią tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Ja przed snem ok 22.00 jadłam serek wiejski, pomagało.
Ważny jest ten ostatni, późny posiłek.
Cukier rano może też być wysoki jeśli dzień wcześniej zjadlo się coś niedozwolonego, nawet jeśli cukier po tym był ok.
Ja niestety przez wysokie cukry rano ( ok 100) dostałam insuline. Co się później okazało cukry były ok, tylko glukometr do d..
Gdyby nic nie pomagało, sprawdź jeszcze na innym glukonetrze -
Dziewczyny ja również życzę Wam aby te święta były pełne miłości i radości w gronie najbliższych przepełnione szczęściem a wszystkie smutki niech odpłyną w dal. Niech się spełnią Wasze i małe i duże marzenia a najbardziej te najskrytsze. Jesteście cudowne!!!!!!
Święta spędzam na rozjazdach ale zerknę od czasu do czasu by sprawdzić czy Ena przywitała synka na świecie.Wiki03, asiastokrota, e_mil_ka, Karcia, Izaura, Halszka112, mag87, goldenka28 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
22.12 - 45 dzień życia Oliwki
Ważymy 1429g
Zaczynamy jeść coraz więcej mleczka co prawda wzrosty nie są duże aż o 1 ml ale powolutku będziemy jeść więcej. W końcu nie ma zalegań w żołądku. teraz tylko jeszcze niech kupka idzie sama bez wlewki. Powoli ciumkam sobie co jakiś czas smoczek. Przytulam się codziennie do mamy i od razu jest szybsza poprawa hehe chociaż dziś zamiast przytulic się do cycka to cały czas ciumkałam bo najchętniej bym go złapała.
Ciotki Oliwka dostanie również od forumowych ciotek pięknego białego misia. Na razie jest większy od Oliwki ale ma za zadanie ją chronić od wszystkiego złego.e_mil_ka, Wiki03, Karcia, Smerfetka 84, Izaura, malgos741, asiastokrota, Halszka112, mag87, goldenka28 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Hey gdyby nie to że to puste jajo pomyslalabym że to objawy ciąży. Ponieważ od wczoraj czuje się fatalnie. Caly wczorajszy dzień przelezalam bo nie miałam nic siły robić i spać się chciało. Cały czas odruch wymiotny nic nie moglam jeść a w nocy wymiotowalam. Dziś samopoczucie podobne. Coś porobię i muszę się położyć. Krwawienia narazie brak.
-
To też moje 3 święta z wami. Ale te lata lecą a więc.
Życzę wam wesołych pogodnych, radosnych pełnych miłości i niespodzianek świat.Izaura, e_mil_ka, asiastokrota, Halszka112, mag87, Karcia, goldenka28, ana1122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny to moje pierwsze święta z Wami, dziękuje że jesteście dużo łatwiej przeżywać porażki i sukcesy z kimś kto wie co się czuje czy jest źle czy jak się zdarza cud.
Życzę Wam wszystkim pięknych świąt, zdrowych, spokojnych, pełnych miłości i nadziei i oby jak najwięcej cudów!!! :-*Izaura, Wiki03, e_mil_ka, asiastokrota, Halszka112, mag87, Karcia, goldenka28, ana1122 lubią tę wiadomość
-
Ja również dołączam się do życzeń i życzę wszystkim zdrowych, pogodnych świąt, oraz spełnienia wszystkich marzeń.
eni33, goldenka28, ana1122, Wiki03, Izaura, malgos741, e_mil_ka, Smerfetka 84, Halszka112, mag87, asiastokrota lubią tę wiadomość
Karcia -
Wesołych oraz zdrowych Świąt Bożego Narodzenia oraz spełnienia najskrytszych marzeń ...
e_mil_ka, Smerfetka 84, Halszka112, mag87, Wiki03, goldenka28, Izaura, asiastokrota, Karcia, ana1122 lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Niech magiczna moc wigilijnego wieczoru przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy 2019 Rok obdaruje Wasì pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych świąt Bożego Narodzenia
Halszka112, goldenka28, Izaura, Smerfetka 84, asiastokrota, mag87, Karcia, malgos741, ana1122, Wiki03 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ena wrote:Cześć
Emilka czy jesteś już w domu? Jak się czujesz?
Eni - jak się czujesz?
Tak jestem w domu od soboty czuje sie w miare kiedy dzialają leki. Mo i wiekszosc czasu w lózku ale trudno. Tak na razie musi być.
A z Ciebie twarda sztuka jeszcze w dwupaku.
Halszka112, asiastokrota, malgos741, Wiki03 lubią tę wiadomość