Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
17.01 - 71 dzien zycia Oliwki ❤❤
Sraczka rozkrecila sie na maxa i w ciagu dzisiejszego dnia miala kuzwa kolory teczy od zoltego przez pomaranczowy po zielony. Mamy wstrzymane jedzenie i podlaczona jestem do kroplowki zeby brzuszek odpoczol. Chcem jesc i caly czas placze mama bedzie miala ciezka noc tylko na mamie jestem spokojna i spie. Jutro zabieg okulistyczny i przez sraczke jesli bedzie o podlozu infekcyjnym wirusowym jesli cos wylapia badania byc moze bedzie w znieczuleniu miejscowym. Ciotki trzymajcie kciuki za jutro i udany zabieg.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Dziewczyny, mam pytanie. Wczoraj wieczorem przy sikaniu, zauważyłam na papierze taką jakby delikatną różową nitkę krwi. Obserwuję do teraz cały czas i nic więcej się nie pojawia, żadnego plamienia ani nic. Trochę się tym martwię, ale z drugiej strony skoro nic więcej nie ma, to nie chcę panikować i lecieć już z tym do szpitala. Brzuch mnie nie boli. Jak uważacie ?[/url]
-
goldenka28 wrote:Dziewczyny, mam pytanie. Wczoraj wieczorem przy sikaniu, zauważyłam na papierze taką jakby delikatną różową nitkę krwi. Obserwuję do teraz cały czas i nic więcej się nie pojawia, żadnego plamienia ani nic. Trochę się tym martwię, ale z drugiej strony skoro nic więcej nie ma, to nie chcę panikować i lecieć już z tym do szpitala. Brzuch mnie nie boli. Jak uważacie ?
-
ana1122 wrote:Mi doktor Zd powiedział że szpital nic nie da. Obserwować i dużo leżeć oszczędzać się jakby coś się działo to wtedy do szpitala. Ale wiadomo ciężko tak nic nie robić jak coś się dzieje. Może umów się dziś na wizyte
Anna a miałaś jakieś plamienie/krwawienie ? Ja mam i tak wizytę w ten poniedziałek.[/url] -
goldenka28 wrote:Anna a miałaś jakieś plamienie/krwawienie ? Ja mam i tak wizytę w ten poniedziałek.
goldenka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
goldenka28 wrote:Anna a miałaś jakieś plamienie/krwawienie ? Ja mam i tak wizytę w ten poniedziałek.
-
18.01 - 72 dzien zycia Oliwki ❤❤
Dzis jestem juz na antybiotyku dalej bez jedzenia. Jadac na zabieg z labolatorium byl telefon ze w posiewie krwi zaczely narastac bakterie gram ujemne co oznacza poczatki sepsy. Zabieg musial sie mimo wszystko odbyc ze zgledu na ratowanie wzroku. Jest wielki strach po zabiegu dostala troche jedzenia ale jest caly czas niespokojna a tak nie moze byc po tym zabiegu wiec wlaczono morfine i odstapiono od jedzenia poniewaz jest problem ze strawieniem po infekcji. Ciotki mocno trzymajcie za mnie kciuki i modlcie sie zeby wszystko bylo dobrze.
Oliwko kciuki zaciśnięte &&&&&&&
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Wczoraj byłam na masażu i dobrze, że poszłam bo okazało się, że mam rotację miednicy i zablokowane trzy żebra. Czeka mnie seria masaży co odblokuje mój kręgosłup no i może uda mi się trochę złagodzić migreny. Wróciłam obolała ale wiem, że to pomoże.
goldenka28, malgos741, ana1122 lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Oliwka ciotki trzymają mocno za Ciebie kciuki kruszynko:* już tyle przeszlas malutka, serce się łamie jak się czyta takie wiadomości, mam nadzieję że szybcíutko Twój stan zdrówka się poprawi.
Agonia no to dobrze że się zapisałeś do fizjo. Masaże powinny pomóc a przy okazji może się trochę zrelajsujesz:) masz pomysł skąd ta rotacja miednicy?