Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Za 3 tyg... Ile to czekania
ja też dopiero za 3 tygodnie
-
Gosia Aazz
Administrator · 9 stycznia o 23:35
15.01 - 69 dzien zycia Oliwki ❤❤
Dzis caly dzien krecil.sie u nas wokol kupy dopadly nas rzadkie kupy i teraz pytanie czemu i po czym czy moze mleko nie pasuje czy ktorys z lekow mogl to spowodowac czy moze tfu tfu dopadl mnie roto lub adenowirus. W dodatku ciagle kupy doprowadzily do czerwonej dupci wiec wietrzymy sie. Jutro czeka nas mnustwo badan kontrolnych i okulista ciocie trzymajcie kciukiWiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
ona84 wrote:Tak na80%
Ale wyniku papy nie mam jeszcze
Anna wysłałam wiadomość
to coś strasznie długo czekasz na ten wynik, mi powiedział ze 14 dni -
ona84 wrote:Dzis przyszedł, jutro pewnie dr zadz, mi też ze14dni ale może się wydluzyc
to czekanie jest okropne.
Dziewczyny czy też tak macie, że mogłybyście spać wszędzie i o każdej porze? ja non stop chodze zaspana i ziewająca. dzisiaj to juzszczególnie, musialam glowe o biurko oprzeć, dobrze ze akurat ludków nie mialam bo byłaby kicha. teraz odliczam minuty do 15 zeby lecieć i chociaz na 15 min poleżec. to juz sie robi meczace
-
Smerfetka 84 wrote:to czekanie jest okropne.
Dziewczyny czy też tak macie, że mogłybyście spać wszędzie i o każdej porze? ja non stop chodze zaspana i ziewająca. dzisiaj to juzszczególnie, musialam glowe o biurko oprzeć, dobrze ze akurat ludków nie mialam bo byłaby kicha. teraz odliczam minuty do 15 zeby lecieć i chociaz na 15 min poleżec. to juz sie robi meczace
U mnie zależy od dnia, ale czasem tak mam że jestem cały dzień zmęczona, a siedzę w domu praktycznie od początku. Ogólnie to często robię sobie drzemki w ciągu dnia, z tym, że ja przed ciążą też byłam wielkim śpiochem. Za to w nocy gorzej mi się teraz śpi, ale to chyba dlatego że często się budzę na siku, a też mnie plecy bolą, a dziś to w ogóle biodra i nogi bolały.
[/url] -
goldenka28 wrote:U mnie zależy od dnia, ale czasem tak mam że jestem cały dzień zmęczona, a siedzę w domu praktycznie od początku. Ogólnie to często robię sobie drzemki w ciągu dnia, z tym, że ja przed ciążą też byłam wielkim śpiochem. Za to w nocy gorzej mi się teraz śpi, ale to chyba dlatego że często się budzę na siku, a też mnie plecy bolą, a dziś to w ogóle biodra i nogi bolały.
To ja mam podobnie, w nocy kiepsko a w ciągu dnia spałabym cały czas. W lutym planuje urlop to może wyśpie się -
ana1122 wrote:A czy można pić melise na uspokojenie w ciąży?
Wydaje mi się, że można. Przewijało mi się to czasem na stronach internetowych jak czegoś szukałam, to było napisane, że można. Na wszelki wypadek warto zapytać lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 20:06
ana1122 lubi tę wiadomość
[/url] -
Ona, dzwonił dr w spr wyników?
-
ona84 wrote:Jest wszysko ok:)
To super!!!!
ona84 lubi tę wiadomość
-
16.01 - 70 dzien zycia Oliwki ❤❤
Jutro jeszcze jedna kontrola okulistyczna i decyzja kiedy bedzie zabieg podania leku do galki ocznej niestety mamy 3st retinopatii po jednej stronie obu oczu ktora juz sie nie cofnie
Dalej sraczkujemy i doszly wymioty. Wirusy wyszly ujemne ale ewidentnie to jakas wirusowka bo rozprzestrzenia sie
Smerfetka 84 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx