Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Za 3 tyg... Ile to czekania
ja też dopiero za 3 tygodnie
-
Gosia Aazz
Administrator · 9 stycznia o 23:35
15.01 - 69 dzien zycia Oliwki ❤❤
Dzis caly dzien krecil.sie u nas wokol kupy dopadly nas rzadkie kupy i teraz pytanie czemu i po czym czy moze mleko nie pasuje czy ktorys z lekow mogl to spowodowac czy moze tfu tfu dopadl mnie roto lub adenowirus. W dodatku ciagle kupy doprowadzily do czerwonej dupci wiec wietrzymy sie. Jutro czeka nas mnustwo badan kontrolnych i okulista ciocie trzymajcie kciukiWiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
ona84 wrote:Tak na80%
Ale wyniku papy nie mam jeszcze
Anna wysłałam wiadomość
to coś strasznie długo czekasz na ten wynik, mi powiedział ze 14 dni -
ona84 wrote:Dzis przyszedł, jutro pewnie dr zadz, mi też ze14dni ale może się wydluzyc
to czekanie jest okropne.
Dziewczyny czy też tak macie, że mogłybyście spać wszędzie i o każdej porze? ja non stop chodze zaspana i ziewająca. dzisiaj to juzszczególnie, musialam glowe o biurko oprzeć, dobrze ze akurat ludków nie mialam bo byłaby kicha. teraz odliczam minuty do 15 zeby lecieć i chociaz na 15 min poleżec. to juz sie robi meczace -
Smerfetka 84 wrote:to czekanie jest okropne.
Dziewczyny czy też tak macie, że mogłybyście spać wszędzie i o każdej porze? ja non stop chodze zaspana i ziewająca. dzisiaj to juzszczególnie, musialam glowe o biurko oprzeć, dobrze ze akurat ludków nie mialam bo byłaby kicha. teraz odliczam minuty do 15 zeby lecieć i chociaz na 15 min poleżec. to juz sie robi meczace
U mnie zależy od dnia, ale czasem tak mam że jestem cały dzień zmęczona, a siedzę w domu praktycznie od początku. Ogólnie to często robię sobie drzemki w ciągu dnia, z tym, że ja przed ciążą też byłam wielkim śpiochem. Za to w nocy gorzej mi się teraz śpi, ale to chyba dlatego że często się budzę na siku, a też mnie plecy bolą, a dziś to w ogóle biodra i nogi bolały.[/url] -
goldenka28 wrote:U mnie zależy od dnia, ale czasem tak mam że jestem cały dzień zmęczona, a siedzę w domu praktycznie od początku. Ogólnie to często robię sobie drzemki w ciągu dnia, z tym, że ja przed ciążą też byłam wielkim śpiochem. Za to w nocy gorzej mi się teraz śpi, ale to chyba dlatego że często się budzę na siku, a też mnie plecy bolą, a dziś to w ogóle biodra i nogi bolały.
To ja mam podobnie, w nocy kiepsko a w ciągu dnia spałabym cały czas. W lutym planuje urlop to może wyśpie się -
ana1122 wrote:A czy można pić melise na uspokojenie w ciąży?
Wydaje mi się, że można. Przewijało mi się to czasem na stronach internetowych jak czegoś szukałam, to było napisane, że można. Na wszelki wypadek warto zapytać lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 20:06
ana1122 lubi tę wiadomość
[/url] -
Ona, dzwonił dr w spr wyników?
-
ona84 wrote:Jest wszysko ok:)
To super!!!!ona84 lubi tę wiadomość
-
16.01 - 70 dzien zycia Oliwki ❤❤
Jutro jeszcze jedna kontrola okulistyczna i decyzja kiedy bedzie zabieg podania leku do galki ocznej niestety mamy 3st retinopatii po jednej stronie obu oczu ktora juz sie nie cofnie
Dalej sraczkujemy i doszly wymioty. Wirusy wyszly ujemne ale ewidentnie to jakas wirusowka bo rozprzestrzenia sieSmerfetka 84 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ?