Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:Plec nie mówil?
Nie było widać -
goldenka28 wrote:Super, że w USG wszystko dobrze !
Smerfetka, a jeśli się nie chce robić tego testu pappa to można w Artemidzie tylko USG prenatalne? Ja chyba jeśli USG wyjdzie ok, to bym tego testu nie robiła.
A nie wiem. Ale pewnie tak bo mnie pytała czy paqa teżgoldenka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygoldenka28 wrote:Super, że w USG wszystko dobrze !
Smerfetka, a jeśli się nie chce robić tego testu pappa to można w Artemidzie tylko USG prenatalne? Ja chyba jeśli USG wyjdzie ok, to bym tego testu nie robiła.
Oczywiście, że można tylko udać się do nich na usg prenatalne. Test Pappa jest fakultatywny.
Smerfetka - super wieści - brawoSmerfetka 84, goldenka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRubii wrote:Cześć dziewczyny. Przymierzamy się z mężem do iui w Artemidzie czy któraś z Was mogła by mi napisać jakie badania są wymagane przed iui oraz mniej wiecej ile Was wyniósł koszt całości zabieg oraz badania? Będę bardzo wdzięczna za pomoc
Ja coś kojarzę, że całość mnie wyniosła 1500 zł razem z badaniami, ale nie pamiętam dokładnie jak to było. Z badań to na pewno Hiv, Wr, Toksoplazmoza, różyczka... i jeszcze coś, ale nie pamiętam .Rubii lubi tę wiadomość
-
Wiki03 wrote:Mag planujemy rozpocząć koniec lutego /poczatek marca... Jak wszystko pojdzie zgodnie z planem w miedzy czasie powtorka badań do Pasnika. Ciekawe czy dieta i suple coś pomogą na te moje niesforne komorki...
Halszka masz już dietę od Zośki?
Tak, mam już dietę. Musiała wprowadzić kilka zmian, robię zakupy i zaczynam. -
A tak wogule to cieszę się z Wami dziewczyny z udanych wizyt, że Wasze maluszki są zdrowe. Trzymam kciuki żeby tak dalej było.
Smerfetka 84, malgos741 lubią tę wiadomość
-
10.01 - 64 dzień życia Oliwki ❤❤
Dzis zakwalifikowali nas do leczenia Propranolem na naczyniaka i od dzid zaczęliśmy już włączanie leku. Z przyjemniejszych rzeczy pociągałam dziś troszkę cycka muszę się nauczyć jego obsługi.e_mil_ka, goldenka28, Smerfetka 84, Halszka112, Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
[email protected] wrote:Ena mi Filip tak daje w kość że nie planuje narazie wracać po rodzeństwo.
To już chyba za mną. -
Ana Filip skończył 7 mscy i nic się od malenkosci nie zmieniło.Ciagle darcie,jęczenie na porządku dziennym plus problem że snem,czyli 40 minut drzemki.Cycek w nocy co 2 godziny i tak w kolko.
Czasami padam na twarz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 15:43
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:Ana Filip skończył 7 mscy i nic się od malenkosci nie zmieniło.Ciagle darcie,jęczenie na porządku dziennym plus problem że snem,czyli 40 minut drzemki.Cycek w nocy co 2 godziny i tak w kolko.
Czasami padam na twarz. -
mag87 wrote:Hej, Asiastokrota jak tam zakupy dla Adasia? Miliony wydane?
Zakupy w większości zrobione. Wczoraj kupiliśmy wózek i inne pierdoły, materac, butelki i inne takie. Dzisiaj ogarnęłam apteczkę, większość mam. Jeszcze musimy nabyć inhalator. Zamówiliśmy mebelki mają być na środę. Dziś zrobiliśmy rewolucję w sypialni, wszystko poszło git, łóżeczko stoi. Pralka chodzi non stop, piorę wszystko co dostaliśmy. Muszę jeszcze kupić kombinezon jednoczęściowy to już na olx albo allegro.xyz159, e_mil_ka, ana1122, Smerfetka 84, Halszka112, mag87, goldenka28, Izaura, malgos741, Karcia, Wiki03 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Witam, czy ktoś z Was posiada nr do dr Anety Stefaniak i mi go podeśle? Mam bardzo pilna sprawe, a oddając telefon do naprawy nie zrobiłam kopii zapasowej. To na prawdę sprawa pilna. Proszę podeślij na [email protected]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTomaszesia wrote:Witam, czy ktoś z Was posiada nr do dr Anety Stefaniak i mi go podeśle? Mam bardzo pilna sprawe, a oddając telefon do naprawy nie zrobiłam kopii zapasowej. To na prawdę sprawa pilna. Proszę podeślij na [email protected]
-
Ena wrote:Cześć ASIASTOKROTa takie zakupy to ja lubię i jaki ostatecznie wózek wybraliście?
Przyjemne te zakupy to fakt Wózek ostatecznie kupiliśmy Valco Baby Snap 4 Sport, pompowane koła, bardzo lekki na czym nam zależało. Mam nadzieję , że nam posłuży i się sprawdzi.goldenka28, Smerfetka 84 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
ona84 wrote:POLOPIRYNA jak ty żyjesz? Jak mały?
Wracasz po rodzeństwo??19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
13.01 - 67 dzien zycia Oliwki ❤❤
Dzis zmienilismy swoje lokum na otwarte lozeczko w koncu oddycham swiezym powietrzem w otwartej przestrzeni. Mamie tez jest latwiej brac mnie na rece. Zdjeli mi tez elektrody do monitoringu kolejny kabelek mniej yupii jeszcze tylko zostal pulsoksymetr i sonda
11.01- 12.01. - 65 - 66 dzien zycia Oliwki ❤❤
Do poniedzialku wzgledny weekendowy spokoj czekamy na badania okulistyczne. Przytulamy sie do mamy i taty tez
Dla niedowiarkow wrzucamy film ze wcale taka cicha nie jestem a jak sie rozkrece jest jeszcze glosniejKarcia, goldenka28, asiastokrota, malgos741, Wiki03 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ?