Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Słomka gratulacje!!!
Ja brałam witaminy od początku -
nick nieaktualny
-
Słomka gratulacje!!!! Spokojnej ciążyWiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Ena niee mi to z tortów to najlepiej wychodzi kurczak hihi. Dziadek pracuje w piekarni i przyniósł przepyszny tort mniam
Karcia, Ena, ana1122 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć
Słomka super _ będzie nowy człowiek Ja też jeszcze chcę takiego naturalnego cudu.
ASIASTOKROTKA - tak urodzinowo to życzę wam abyście cieszyli się sobą - każdym dniem. Adaś rośnij zdrowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 13:36
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
My dziś po badaniu.Będzie synek intuicja mamy się nie sprawdziła. Wszystko dobrze, jedynie muszę brać acard wieczorem, bo przepływy przez tętnice maciczne są w górnej granicy. No i moja waga zamiast rosnąć to spada.
Halszka112, asiastokrota, e_mil_ka, Smerfetka 84, mag87, Wiki03, malgos741 lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnygoldenka28 wrote:My dziś po badaniu.Będzie synek intuicja mamy się nie sprawdziła. Wszystko dobrze, jedynie muszę brać acard wieczorem, bo przepływy przez tętnice maciczne są w górnej granicy. No i moja waga zamiast rosnąć to spada.
-
Słomka, wielkie gratulacje. Trzymam kciuki aby ta zmiana zniknęła i nie stanowiła dla was zagrożenia.
Asiastokrtoa, dużo zdrówka dla synka, niech się zdrowo chowa i dalej uszczęśliwia rodziców.
Goldenka, gratuluje synka:)goldenka28, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Ja to już chyba czuję mojego małego Póki co takie bulgotki od kilku dni, ale wydaje mi się, że to mały, bo wcześniej tego nie czułam i ciągle w tym samym miejscu, a wczoraj podejrzałam jak dr robił USG to miejsce by się zgadzało
ana1122, Ena lubią tę wiadomość
[/url] -
Ja dzisiaj miałam okazje popodglądać naszą małą akrobatke po tatusiu ma trzymanie rączki na główce jak to słodko wyglądało a troche czasu Ją obserwowaliśmy więc można było dużo przyuważyć, nawet paluszka ssała
goldenka28, asiastokrota, Ena lubią tę wiadomość
-
Smerfetka 84 wrote:Ja dzisiaj miałam okazje popodglądać naszą małą akrobatke po tatusiu ma trzymanie rączki na główce jak to słodko wyglądało a troche czasu Ją obserwowaliśmy więc można było dużo przyuważyć, nawet paluszka ssała
Byłaś na jakimś dodatkowym USG ?[/url] -
goldenka28 wrote:Byłaś na jakimś dodatkowym USG ?
Tak, wracając z urlopu zajechaliśmy do szwagierki bo cioteczka bardzo chciała podejrzeć bratanice więc zrobiliśmy jej te przyjemnośćgoldenka28, malgos741, asiastokrota, ana1122 lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:Ja już wizyty nie mogę się doczekac:)
Rozumiem Cię bardzo, dlatego jak miałam okazje dzisiaj skorzystać to leciałam bo do wizyty do 7 marca mega daleko a tak choć troszke popodglądałam co naszd Gwiazdeczka robi