Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojej Halszka to niedobrze. Miałaś jakieś bóle czy jak to u Ciebie zdiagnozowano? Do kwietnia szybko zleci, widocznie tak miało być. Nie ma ci się spieszyć, organizm sam daje znaki żeby jeszcze trochę poczekać. Trzymaj się:*
Halszka112 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelszka kwiecień nie brzmi źle, choć wiem jak bardzo wkurzają dodatkowe utrudnienia, gdzie samo ivf w naszym przypadku nie należą do tych prostych procedur. Trzymam kciuki, może na lato będziemy razem działać, Emilka też szykuje się na lato
Halszka112, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mag87 wrote:Ojej Halszka to niedobrze. Miałaś jakieś bóle czy jak to u Ciebie zdiagnozowano? Do kwietnia szybko zleci, widocznie tak miało być. Nie ma ci się spieszyć, organizm sam daje znaki żeby jeszcze trochę poczekać. Trzymaj się:*
Tak Mag miałam bóle i USG brzucha i tam wyszły kamienie. -
Ona o której masz wizyte??? Daj znać po i trzymam kciuki!
-
goldenka28 wrote:Smerfetka, Ona, czujecie już ruchy ? Ja tylko czasem takie bulgotanie, o ile to w ogóle to
Ja też czasami jakby coś mi się przelewało -
Hey wizyta ok wszysko dobrze dziewczyna zostaje:) "" ja ruchy mogę czuć później że zegledu na położenie łożyska, jest na ścianie przedniej
Smerfetka 84, goldenka28, mag87, asiastokrota, e_mil_ka, malgos741, Halszka112, Wiki03, Izaura, ana1122, Karcia lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:Hey wizyta ok wszysko dobrze dziewczyna zostaje:) "" ja ruchy mogę czuć później że zegledu na położenie łożyska, jest na ścianie przedniej
To super!!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Dziewczyny macie jakiś sposób, by nauczyć dziecko wymuchiwać gila z nosa?
Ja nie doradze bo jak uczyłam chrzeniaczke to zamiast wydmuchiwac to wciągałaasiastokrota lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:Dziewczyny macie jakiś sposób, by nauczyć dziecko wymuchiwać gila z nosa?22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
A moja już potrafi smarkac nosa. Nawet nie wiem kiedy się nauczyła poprostu jak ma katar to podchodzimy do niej i jakoś idzie. A może dużo z obserwacji bo trochę chorowalismy i też często smarkalismy. Jest na tyle mądra że jak prosimy żeby podała chusteczke to idzie i daje. I sama też już ma taki nawyk że albo w chusteczke albo w pieluszek wyciera nosek lub buzię jak się oslini.
-
Za ok tydzień idę na wizytę kontrolna po lyzeczkowaniu i wtedy zobaczymy co dr powie. Ale myślę że to będzie w maju. Bo akurat mina 3 miesiące po zabiegu
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny